HomeMAGAZINEvenimenteAtmosferă incendiară la Concertul Europa FM Live pe Plajă: peste 66 de mii de oameni au venit să-i vadă pe Ştefan Bănică, Loredana, Holograf, Connect-R, Horia Brenciu şi Direcţia 5!

Atmosferă incendiară la Concertul Europa FM Live pe Plajă: peste 66 de mii de oameni au venit să-i vadă pe Ştefan Bănică, Loredana, Holograf, Connect-R, Horia Brenciu şi Direcţia 5!

  • Peste 66 de mii de oameni au cântat împreună cu Holograf, Ştefan Bănică, Horia Brenciu, Loredana şi Direcţia 5;
  • Marea surpriză a serii: Connect-R!
  • Fanii au luat cu asalt vedetele pentru autografe iar un copil de numai 13 ani şi-a văzut visul împlinit: După 6 ore de aşteptare   şi-a întîlnit idolul: Loredana!

Atmosferă incendiară la Concertul Europa FM Live pe plajă, care a avut loc duminică, 29 iulie! Ştefan Bănică, Loredana, Horia Brenciu, Holograf şi Direcţia 5 au cântat împreună cu cei peste 66 de mii oameni, care au venit pe plaja dintre Venus şi Saturn.

A fost un concert de excepţie în care vedetele pur şi simplu au „hipnotizat” spectatorii! Mulţimea a cântat împreună cu artiştii într-o atmosferă despre care toate vedetele au spus că a fost incredibilă.

Surpriza serii a fost prezenţa lui Connect-R. Peste 66 de mii de oameni au declarat sus şi tare, împreună cu el: Eu vara nu dorm!

Direcţia 5 a deschis Concertul Europa FM Live pe Plajă în aplauzele a 66 de mii fani care au cântat împreună cu trupa toate melodiile iar la ieşirea de pe scenă, 4 fani norocoşi, câştigători ai unui backstage pass, i-au putut cunoaşte personal pe membrii formaţiei.

Şi Holograf a făcut un show de excepţie. Dan Bittman a cântat alături de spectatori cele mai cunoscute melodii ale trupei iar Ştefan Bănică a continuat să încingă atmosfera, într-un show plin de energie.

Fanii au luat cu asalt vedetele pentru autografe. Horia Brenciu a fost pur şi simplu înconjurat la ieşirea din scenă! Vedeta a dat autografe şi a făcut poze cu toţi cei prezenţi acolo.

Însă poate cel mai înfocat fan, dar şi cel mai mic a fost un băieţel de numai 13 ani care a venit sperând să o poată întâlni pe Loredana – idolul său. A aşteptat răbdător, împreună cu mama lui, apariţia vedetei –  care a concertat ultima pe scena Europa FM Live pe Plajă. Şi, după mai bine de şase ore de aşteptare… a întâlnit-o. Lore l-a invitat pe micuţ în backstage, unde acesta a putut să-i urmărească îndeaproape show-ul. Vedeta a făcut un adevărat spectacol iar fanii au încins o horă uriaşă pe nisipul din faţa scenei!

MC-ul concertului Europa FM Live pe Plajă a fost George Zafiu. „Estimasem prezenţa a 30 de mii de oameni la concert, însă numărul celor care au venit ne-a întrecut toate aşteptările! În total, peste 66 de mii de oameni au făcut o noapte albă împreună cu noi pe plaja dintre Saturn şi Venus. A fost fenomenal! O atmosferă incredibilă! A fost greu să respectăm orice desfăşurător… vedetele pur şi simplu nu se puteau despărţi de cei 66 de mii de spectatori. Concertul a durat cu o oră mai mult decât era prevăzut iniţial” a mărturisit George Zafiu.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia şi vine ca o continuare a seriei de concerte din Garajul Europa FM, care a adunat, timp de mai bine de un an, 29 de trupe şi artişti. Garajul Europa FM revine, în septembrie, cu noi concerte live.

În total, Liberty Parade organizat de Radio21 şi Concertul Europa FM Live pe Plajă – radiouri ce aparţin trustului Lagardère Active Radio International, care în România deţine şi radiourile Vibe FM şi Smart FM – au adunat pe plaja dintre Venus şi Saturn, weekendul trecut, peste 130 de mii de oameni.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns