Connect with us
 

Vineri seară, Vocea României a avut super acțiune și mult suspans! Bătăliile vocale s-au terminat, iar de săptămâna viitoare încep semifinalele. Ieri s-a decis cum vor arăta echipele pentru spectacolele live și ne-am luat la revedere de la concurenții care nu au câștigat ultimele dueluri de pe ringul vocilor în acest sezon. 

Ce audienta a inregistrat show-ul?

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 24:18, la nivel național, 1.3 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:50, cea mai bună competiție a vocilor a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2 milioane de români.

Ultima ediție de dueluri a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 9.7 puncte de rating și 26.2% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, Antena 1 cu X Factor, care a obţinut 6.2 puncte de rating și 16.8% share.

Sursa cifre: Kantar Media

Emoție, suspans și concurenți hotărâți să meargă mai departe

Ultima etapă a confruntărilor a completat aseară cele patru echipe pentru show-urile live. Emoțiile au fost la cote maxime atât de partea concurenților, cât și de partea antrenorilor, care au nevoiți să-i aleagă pe cei cu care vor merge mai departe spre trofeul Vocea României.

Tudor George Ion și Tobi Ibitoye din #echipasmiley au spart gheața aseară și au urcat primii pe scena vocilor. Concurenții au exploatat foarte bine melodia Wonderful world, pe care au interpretat-o într-o manieră originală, demonstrându-și calitățile vocale. Cu toate că au creat un moment apreciat de public, antrenorul lor nu a fost pe deplin mulțumit și le-a spus în momentul deciziei: “Eu nu sunt foarte mulțumit de cum a sunat în seara asta, pentru că v-a sunat mai bine la repetiții. Voi merge mai departe cu Tobi!”. Tobi Ibitoye își continuă drumul la Vocea României.

Tobi Ibitoye si Tudor George Ion

Tobi Ibitoye si Tudor George Ion

Cristina Stroe și Luciana Ștefan din #echipamoga au făcut aseară un remake al piesei No diggity, pe care au interpretat-o într-un stil care se apropie mai mult de jazz. Interpretarea celor două a adus discuții contradictorii în rândul antrenorilor, iar dacă Tudor nu a fost încântat de moment, Smiley și Loredana au apreciat evoluția concurentelor. Moga a fost încântat de duetul realizat de Cristina și Luciana și a spus: “Eu le-am rugat să-mi transmită o atitudine de swag. O să merg mai departe către Vocea României cu Cristina!”. Cu Cristina Stroe ne vom revedea în semifinale.

Luciana Stefan si Cristina Stroe

Luciana Stefan si Cristina Stroe

Daniel Bălan și Iulian Selea din #echipaloredana au cântat aseară piesa Impossible și s-au armonizat foarte bine. Cei doi au preluat melodia unul de la celălalt și au dat dovadă de mult fair-play, fiind apreciați de toți cei patru antrenori. “Vreau să vă mulțumesc pentru seriozitatea voastră! Ați fost cel mai implicat cuplu din echipa mea. Dacă-mi pare rău de ceva, în clipa asta, este că v-am pus împreună. O să alerg către Vocea României împreună cu Iulian!”, a spus Loredana în momentul deciziei, însă a completat: “Daniel merită să rămână în competiție!”. Tudor, Smiley și Moga au fost de acord și au decis să-l salveze pe Daniel. Cei trei s-au luptat minute în șir pentru el, la fel cum s-a întâmplat și în etapa audițiilor pe nevăzute. “Mi-aș dori să-mi dai măcar acum, în ceasul al 12-lea, încrederea ta.”, i-a spus Tudor, în echipa căruia Daniel a hotărât să meargă mai departe spre trofeul Vocea României.

Daniel Balan si Iulian Selea

Daniel Balan si Iulian Selea

Andreea Manasia și Sabrina Stroe din #echipatudor au interpretat melodia Talkin’ bout a revolution. Chiar dacă nu a fost cea mai bună zi a lor și au avut momente de nesiguranță pe scenă, Tudor a fost în final mulțumit de acest duet. “Mi-ați plăcut de la repetiții și mi s-a părut că e important să prezerv această stare. Poate că în seara asta nu a fost la fel de bine ca la repetiții, dar este sigur un nivel peste medie. Am să merg mai departe cu Sabrina!”, a spus antrenorul. Sabrina Stroe continuă lupta în competiție.

Andreea Manasia si Sabrina Stroe

Andreea Manasia si Sabrina Stroe

Sergiu Ferat și Cristina Popa din #echipasmiley au creat aseară un moment extrem de sensibil când au interpretat piesa One sweet day. Vocile celor doi au sunat foarte bine împreună și s-au completat perfect. “Dragii mei, ați reușit să redați sentimentul acestei piese, ați cântat senzațional amândoi. Indiferent de rezultatul din această seară, noi vom continua să lucrăm împreună. Decizia mea în această seară este că voi merge mai departe cu Sergiu.”, le-a transmis Smiley celor doi concurenți. Sergiu Ferat merge în semifinale.

Cristina Popa si Sergiu Ferat

Cristina Popa si Sergiu Ferat

#echipamoga le-a adus aseară în ringul Vocea României și pe Irina Pelin și Andreea Oprea. Cele două au interpretat melodia Ironic, au dovedit că au voci foarte bune și că sunt extrem de ambițioase. Antrenorul lor a fost încântat de momentul prezentat pe scenă, iar decizia lui a fost una dificilă. “Vocile voastre s-au auzit bine și cine v-a auzit poate să aibă o preferință. Mie mi-e mai greu. O să merg mai departe cu Irina.”, a spus Moga. Pe Irina Pelin o vom reîntâlni în semifinale.

Andreea Oprea si Irina Pelin

Andreea Oprea si Irina Pelin

Modul în care Sara Mihali și Antonio Fabrizi din #echipaloredana au interpretat melodia Don’t let the sun go down a adus mai multe păreri contradictorii din partea antrenorilor. Ambii au fost dornici să demonstreze că merită să ajungă în semifinale, așa că nu au mai respectat pe alocuri sfaturile Loredanei de la repetiții. Cu toate acestea, antrenoarea a spus în momentul deciziei: “Au cântat foarte bine amândoi. O să merg mai departe cu Antonio Fabrizi!”. Antonio Fabrizi continuă lupta pentru trofeul Vocea României.

Antonio Fabrizi si Sara Mihali

Antonio Fabrizi si Sara Mihali

Alin Pascal și Alexandra Mitroi din #echipaloredana au susținut foarte bine piesa We’ve got tonight, au creat un moment frumos, sensibil și plin de emoție, iar vocile lor s-au completat perfect. Loredana, mândră de cei doi și de interpretarea lor, le-a transmis: “Mă bucur că ați cântat împreună! Mă bucur mai puțin că unul dintre voi va trebui să plece. Am speranța că, dacă voi merge mai departe cu Alexandra, totul va fi bine.”. Alexandra Mitroi merge în semifinale.

Alin Pascal si Alexandra Mitroi

Alin Pascal si Alexandra Mitroi

[nextpage title=”vezi componenta tuturor echipelor”]

Lorena Stoian și Ștefan Tănase din #echipamoga au cântat aseară melodia All my life, iar duetul lor a fost îndelung aplaudat de toți cei prezenți în sală. Timbrele celor doi sunt extrem de interesante, iar antrenorii au apreciat evoluția lor.

Pentru Moga, alegerea unui concurent dintre cei doi a fost foarte grea, însă, în final a spus: “A sunat foarte frumos ce ați cântat. Și acum tot ce mai trebuie să aflăm este care dintre voi… Să știți că aveți carismă amândoi. O să merg mai departe cu Adrian.”. Adrian Tănase continuă lupta în competiție.

Lorena Stoian si Stefan Tanase

Lorena Stoian si Stefan Tanase

Ultimul cuplu de dueliști din acest sezon Vocea României a fost format din Tincuța Fernea și Florentina Ciună din #echipatudor. Concurentele au cântat foarte bine melodia Proud Mary și au creat un moment plin de energie și originalitate. Cele două au atins note foarte bine centrate, reușind să obțină laude din partea antrenorilor. “Fetelor, ați fost minunate, ați crescut foarte mult, a fost un duet căruia n-am ce să-i reproșez. Cred că amândouă meritați să mergeți mai departe.

Alegerea mea este și foarte grea, dar și subiectivă, pentru că ați cântat la fel de bine. Am să merg mai departe cu Tincuța.”, a spus Tudor. Tincuța Fernea merge mai departe în în echipa Tudor, însă drumul în competiție nu se încheie aici nici pentru pentru Florentina. Ea a fost aseară salvată de Loredana, în echipa căreia continuă lupta pentru marele trofeu. Încântată de alegerea făcută, Loredana a declarat: “Vocea ei e o voce specială, o voce de care am nevoie în echipa mea. Îmi plac dexteritatea și ușurința cu care atacă notele foarte înalte.”.

Tincuta Fernea si Florentina Ciuna

Tincuta Fernea si Florentina Ciuna

După trei ediții de dueluri intense urmează marile show-uri live începând de vinerea viitoare, unde ne vom reîntâlni cu concurenții din cele patru echipe formate din cele mai bune voci ale acestui sezon.

Tudor îi va aduce în semifinale pe Claudia Andas, Armand Murzea, Cristina Lupu, Roxana Morar, Cristina Bălan, Daniel Bălan, Sabrina Stroe și Tincuța Fernea.

Loredana intră în luptă cu Bogdan Vlădău, Cristina Vasopol, Florentina Ciună, Gabriela Amzaru, Mihai Rait, Iulian Selea, Antonio Fabrizi și Alexandra Mitroi.

Smiley merge spre marele trofeu cu Diana Cazan, Ruxandra Anania, Larisa Ciortan, Michel Kotcha, Nora Deneș, Tobi Ibitoye, Sergiu Ferat și Diana Hetea.

Moga îi va aduce în prim plan în semifinale pe Alex Florea, Andrei Vitan, Tomi Weissbuch, Elvis Silitră, Delia Pitu, Cristina Stroe, Ștefan Tănase și Irina Pelin.

Vinerea viitoare, de la 20:30, telespectatorii sunt invitați să urmărească primul spectacol live al celui de-al cincilea sezon Vocea României, alături de concurenți excepționali și foarte multe surprize.

Vocea Romaniei 2015 PRO TV

Vocea Romaniei 2015
PRO TV

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro, sau integral pe voyo.ro.

Pentru experiența completă Vocea României, descărcați aplicația PRO TV, gratuit, din App Store și Google Play. Cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot afla noutăți despre antrenori, îi pot cunoaște mai bine pe concurenți și își pot alege favoriții la Vocea României.

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Analize

AUDIENŢE TV: Finala de la Moscova dintre Franţa şi Croaţia, cel mai vizionat meci de la mondiale!

Published

on

 

A fost cel mai urmărit minut al finalei Campionatului Mondial de Fotbal FIFA Rusia 2018, când TVR 1 înregistra o audienţă mai mare decât toate posturile TV la un loc din România. Franţa – Croaţia a fost, de departe, cel mai vizionat meci din cadrul competiţiei.

Finala Campionatului Mondial FIFA Rusia 2018 a adunat, aşa cum era de aşteptat, cel mai mare număr de microbişti în faţa micilor ecrane. Partida dintre Franţa şi Croaţia (scor final cu 4-2), disputată pe 15 iulie, de la ora 18.00, pe Luzhniki Stadium din Moscova, a adus din nou principalului post al Televiziunii Române poziţia de lider incontestabil de audienţă. TVR a transmis în direct şi în exclusivitate toate cele 64 de meciuri de la Cupa Mondială, pe TVR 1, TVR 2 şi TVR HD.

În medie, 2.690.000 milioane de români au stat cu ochii pe televizor duminică seara, TVR 1 înregistrând, în intervalul orar 18.00-19.53, un rating mediu de 15%* şi o cotă medie de piaţă** de 43,3% la nivel naţional. În ceea ce priveşte publicul din mediul urban, finala Campionatului Mondial de Fotbal a avut 1.734.000 de telespectatori (rating mediu 18%, share mediu 48,2%). Cifra de 773.000 reprezintă targetul comercial (17,6% rating mediu, respectiv 56,1% cotă medie de piaţă).

Cel mai urmărit moment al meciului care a adus Franţei al doilea titlu mondial s-a înregistrat spre finalul partidei (19.45), când 3.497.000 de români urmăreau TVR 1 (rating 19,5%, share 50,7% la nivel naţional). La acel moment, TVR 1 depăşea cu peste 230.000 de telespectatori suma audienţei înregistrate de toate celelalte posturi TV monitorizate din România. În mediul urban, cel mai urmărit minut a fost şi ultimul al Campionatului Mondial, la 19.53, când Croaţia încă lupta sperând modificarea scorului pe tabela de marcaj: 2.185.000 de telespectatori (rating 22,7%, share 55,7%). Finalul partidei a fost cel mai atractiv şi pentru publicul comercial, ora 19.51 aducând recordul de telespectatori pe acest target: 966.000 de persoane (rating 21,9%, share 62,6%).

Festivitatea de premiere a campioanei lumii la fotbal a fost, de asemenea, între preferinţele telespectatorilor duminică seară. Şi pe intervalul difuzării acesteia (20.19-20.43), TVR 1 a fost pe primul loc în audienţe, pe toate categoriile de public. La nivel naţional, aproape 2 milioane de români (1.912.000) au vrut să trăiască bucuria victoriei alături de cei mai buni fotbalişti ai lumii – rating mediu 10,7%, share mediu 27,7%. Dintre aceştia, 1.176.000 reprezintă targetul urban (12,2% rating şi 30,6% cotă de piaţă).

Şi finala mică a CM FIFA Rusia 2018, partida dintre reprezentativele Belgiei şi Angliei, a stârnit interesul telespectatorilor. În medie, 1.074.000 de români au urmărit, sâmbătă după-amiază, victoria Belgiei în faţa Anglei pe Sankt Petersburg Stadium, poziţionând din nou TVR 1 pe primul loc în clasamentul audienţelor, cu un rating mediu de 6% şi un share mediu de 22,1% la nivel naţional. În medie, 702.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit finala mică la TVR 1 (rating mediu 7,3%, share mediu 25,3%), 281.000 dintre aceştia reprezentând targetul comercial (rating mediu 6,4% şi cotă medie de piaţă de 30,4%).

 

Microbişti sau nu, românii au fost, în această lună, martorii spectacolului fotbalistic al anului. În clasamentul celor mai bune 10 programe TV din perioada desfăşurării Campionatului Mondial FIFA Rusia 2018 (14 iunie – 15 iulie), 8 poziţii sunt ocupate de partide de fotbal şi ediţii de Studio Mondial, difuzate de TVR 1. Top 5, la nivel naţional, este exclusiv al TVR 1, cu 5 meciuri de la CM FIFA Rusia 2018:

  1. Franţa – Croaţia (15 iulie, ora 18.00) – 2.690.000 de telespectatori
  2. Croaţia – Anglia (11 iulie, ora 21.00) – 2.291.000 de telespectatori
  3. Franţa – Belgia (10 iulie, ora 21.00) – 2.164.000 de telespectatori
  4. Rusia – Croaţia (7 iulie, ora 21.00) – 1.962.000 de telespectatori
  5. Columbia – Anglia (3 iulie, ora 21.00) – 1.892.000 de telespectatori.

 

TVR a transmis în direct şi în exclusivitate toate partidele Campionatului Mondial de Fotbal – FIFA Rusia 2018. De mai bine de 50 de ani, începând cu ediţia CM 1966 din Anglia, TVR este televiziunea care difuzează în exclusivitate cel mai mare eveniment fotbalistic al planetei. Campionatul Mondial din Rusia, primul găzduit de Europa de Est, reprezintă ediţia cu numărul 21 a turneului de fotbal.

*Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din universul targetului analizat.

**Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune). 

Sursa: Kantar Media, date prelucrate SRTv

 

Foto Credit: FIFA

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

AUDIENTE TV: Prima semifinală – cel mai vizionat meci de până acum la CM FIFA Rusia

Published

on

Foto Credit: TVR
 

TVR 1 punctează din nou în audienţe. Partida Franţa – Belgia a pus TVR 1 pe prima poziţie în topul audienţelor zilei de 10 iulie, pe toate categoriile de public. Cel mai vizionat meci al CM de până acum a înregistrat peste 3 milioane de telespectatori în minutul de aur şi o medie de peste 2 milioane de telespectatori la nivel naţional. A doua semifinală: Croaţia-Anglia este în direct la TVR 1 şi TVR HD azi, 11 iulie, de la 21.00

Cel mai urmărit meci de la Campionatul Mondial de Fotbal de până acum este semifinala Franţa – Belgia, disputată pe 10 iulie şi transmisă de TVR 1 şi TVR HD începând cu ora 21.00. TVR 1 şi-a adjudecat poziţia de lider incontestabil de audienţă şi cu această partidă, pe toate categoriile de public: naţional, urban şi comercial.

Cu o miză imensă, meciul dintre Franţa – Belgia a adunat, în medie, în faţa micilor ecrane la TVR 1, 2.164.000 de telespectatori la nivel naţional, ceea ce corespunde unui rating* mediu de 12,1% şi unei cote de piaţă** de 25,8%. Pe publicul urban, unu din trei televizoare a fost deschis pe TVR 1 la partida finalizată cu 1-0, care a însemnat calificarea Naţionalei Franţei în finala de duminică: mai exact 1.137.000 de telespectatori din oraşe au fost cu sufletul alături de reprezentativele Belgiei şi Franţei (rating 13,7% şi cotă de piaţă 29,8%). Dintre aceştia, 595.000 reprezintă publicul comercial, unde TVR 1 a înregistrat un rating mediu de 13,5% şi o cotă medie de piaţă de 35,9%.

La 22.52, chiar pe finalul partidei care decidea prima finalistă a Campionatului Mondial de Fotbal, 3.072.000 de telespectatori erau cu ochii pe TVR 1. La nivelul publicului comercial, pe unul din două televizoare se urmărea TVR 1 în minutul menţionat – o medie de 854.000 de telespectatori (rating 19,4% şi share 50,7%).

 

Cu cine va juca Franţa finala CM FIFA Rusia 2018? Aflăm azi, în direct la TVR 1 şi TVR HD

O nouă pagină se va scrie şi în această seară, cu a doua semifinală de cinci stele – meciul dintre Croaţia şi Anglia. Telespectatorii vor putea viziona şi această partidă în direct la TVR 1 şi TVR HD azi, începând cu ora 21.00, de pe Luzhniki Stadium, din Moscova. Vor comenta Emil Hossu Longin şi Florin Mihoc.

Anglia luptă din nou pentru intrarea în finală. După trofeul din ’66, englezii au ratat ultimul act în ’90, cu o generaţie de excepţie. 1990 a fost Mondialul ultimei perfomanţe majore a naţionalei Angliei la un turneu final. Cu poate cea mai bună generaţie din istorie şi condusă de pe bancă de carismaticul Bobby Robson, britanicii s-au oprit în semifinale, învinşi la penalty-uri de germani. După 28 de ani, englezii revin în semifinalele unui campionat mondial şi pot depăşi performanţa de atunci.

De cealaltă parte, începând din 1998, Croaţia a lipsit doar de la Mondialul sud-african, în 2010, adunând cinci calificări şi un loc trei, chiar la debut.

Croaţia a dat cea mai mare lovitură chiar la primul mondial la care a participat. În 1998, trupa antrenată de Miroslav Blazevic a ajuns până în semifinale şi a câştigat apoi finala mică, împotriva Olandei. A fost performanţa de vârf a unei generaţii fenomenale rupte din fosta Iugoslavie şi în care excelau Prosinecki, Boban sau Suker. La 20 de ani distanţă, Modric, Rakitic sau Perisic revin în semifinale şi pot să doboare acea performanţă uluitoare de la Mondialul francez.

TVR transmite în direct şi în exclusivitate toate partidele Campionatului Mondial de Fotbal – FIFA Rusia 2018. Cele mai noi informaţii despre „cea mai frumoasă poveste a celui mai frumos sport” se găsesc pe stiri.tvr.ro, în secţiunea dedicată http://stiri.tvr.ro/cm2018.html.

 

*Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din universul targetului analizat.

**Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Sursa: Kantar Media, date prelucrate SRTv

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

AUDIENȚE: Nea Mărin a început cu dreptul cel de-al șaselea sezon de ”Poftiți pe la noi!”. Vezi aici care au fost cele mai urmărite programe tv ale serii.

Published

on

Marlena si Nea Marin Sursa foto: PRO TV
 

Duminică, 8 iulie, Antena 1 a lansat cel de-al șaselea sezon de „Poftiți pe la noi” care a înregistrat audiențe bune, obținând locul doi în target național, urban și comercial conform datelor furnizate de Kantar Media.

Total >>Total
Units >>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeAllUrban18-49 Urban
ROATA NOROCULUIKanal D19:5622:041194458143
POFTITI PE LA NOI: POFTITI LA NEA MARINAntena 119:5922:171166549271
Film – DOMNUL SI DOAMNA SMITHPro TV19:5922:211089665399
OCHII DIN UMBRAKanal D22:0524:001067319114
BAIETI DE ORASAntena 122:1723:19862468291
Film – MINCIUNI ADEVARATEPro TV22:2125:27681437289

PRO TV s-a clasat pe primul loc în target urban și comercial în intervalul 20:00-22:17 cu filmul de acțiune ”DOMNUL SI DOAMNA SMITH”. Kanal D a obșinut primul loc în target naţional și locul trei în target urban și comercial cu game show-ul „Roata Norocului”Topul audiențelor în target comercial este completat de Prima TV și TVR 1.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul reality show-ului „Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin”, duminică 8 iulie.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:00-22:17
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D14.86.61190.7
Antena 114.56.51166.1
Pro TV13.46.01083.8
Romania TV8.83.9707.4
Prima TV5.62.5454.4


PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:00-22:17
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV15.56.9662.4
Antena 112.95.7548.8
Kanal D10.54.7449.4
Romania TV8.23.6349.5
Antena 37.23.2307.8


PUBLICUL COMERCIAL

Targets >>18-49 Urban
Timebands >>20:00-22:17
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV25.19.0396.1
Antena 117.26.2271.4
Kanal D8.83.2139.3
Prima TV6.52.3102.5
TVR 13.61.357.5

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

 

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending