HomeALL MEDIAAu început înscrierile pentru Epic Film Fest by Samsung Galaxy Beam

Au început înscrierile pentru Epic Film Fest by Samsung Galaxy Beam

S-a dat startul înscrierilor în cadrul competiției Epic Film Fest by Samsung Galaxy Beam. Cei care își doresc să participe la concursul ce le poate transforma un simplu clip realizat cu telefonul într-o producție epică se pot înscrie, până pe 6 august 2012, pe platforma The Creator.

Competiția își propune să ofere participanților același feeling transmis de Samsung Galaxy Beam, smartphone-ul cu proiector încorporat ultraslim, cu ajutorul căruia orice proiecție devine spectaculoasă.

Pentru a se înscrie, concurenții trebuie să încarce pe http://creator.iqads.ro/epicfilmfest clipuri pe care le-au realizat ei înșiși cu telefonul, împreună cu un titlu și o scurtă descriere a clipului.
De la haioase la emoționante și de la obișnuite la nu-tocmai-cuminți, clipurile trebuie să fie complet needitate și să aibă durata cuprinsă între 30 și 120 de secunde.

În perioada 7-15 august, lucrările înscrise vor fi evaluate de către două jurii: juriul format din profesioniști din film și advertising și reprezentanți ai Samsung și ai IQads și respectiv, juriul publicului, care votează online în cadrul platformei TheCreator și offline, în cadrul proiecției celor mai bune filme epice.

Cele mai bune 30 de clipuri înscrise în competiție vor beneficia de un “tratament epic”, fiind transformate în trailere profesioniste și, ulterior, proiectate în premieră la ADfel, singurul eveniment de branded entertainment din România, în perioada 13-19 august la Fabrica, în București.
Proiecția celor mai bune filme din competiția Epic Film Fest by Samsung Galaxy Beam va avea loc sâmbătă, pe data de 18 august.

În finalul competiției vor fi acordate trei premii, în valoare de 3000, 2000 și 1000 de lei, celor mai bune filme votate în competiția online și în cadrul proiecției de la ADfel.
Regulamentul competiției și brief-ul în forma completă sunt disponibile pe site-ul The Creator.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns