HomeAUDIENȚE TVAnalizeZlatan Ibrahimović a pierdut aseară ultimul său meci pentru naționala Suediei! Cifre de audienta, aici!

Zlatan Ibrahimović a pierdut aseară ultimul său meci pentru naționala Suediei! Cifre de audienta, aici!

epa05385006 Zlatan Ibrahimovic (L) of Sweden looks on as Belgium players celebrate during the UEFA EURO 2016 group E preliminary round match between Sweden and Belgium at Stade de Nice in Nice, France, 22 June 2016.

(RESTRICTIONS APPLY: For editorial news reporting purposes only. Not used for commercial or marketing purposes without prior written approval of UEFA. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications (whether via the Internet or otherwise) shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.)  EPA/PETER POWELL   EDITORIAL USE ONLY

 Belgia a învins Suedia, scor 1-0, și s-a calificat în optimile UEFA EURO 2016TM, unde va întâlni Ungaria.

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 1.4 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 22:00 – 23:51. În minutul de maximă audiență, de la 22:37, peste 1.8 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Suedia și Belgia.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 9.8 puncte de rating și o cotă de piață de 31%, următorul post clasat, Antena 1 înregistrând 5.4 puncte de rating și 17% cotă de piață.

Meciul de aseară a adus eliminarea Suediei de la turneul final, acesta fiind și ultimul meci al lui Zlatan pentru echipa națională. Lovitura de start a aparținut belgienilor, care au reușit să deschidă scorul abia în minutul 83. Radja Nainggolan a marcat printr-un superb șut de la distanță.

Sâmbătă, 25 iunie, de la 22:00, telespectatorii au bilete la meciul de 10 dintre Croația și Portugalia!

Aplicația Știrile Pro TV aduce cele mai noi informații de la UEFA EURO 2016TM, în timp real, direct pe telefonul mobil. Scorurile, statisticile și chiar previziunile pentru meciurile de la Campionatul European de Fotbal sunt actualizate în fiecare secundă în secțiunea EuroScor. În categoria dedicată exclusiv UEFA EURO 2016TM se găsesc cele mai noi informații de la corespodenții Pro TV din Franța. Aplicația este disponibilă atât pentru dispozitivele cu sistem Android, cât și pentru iPhone.

 

Lasa un comentariu aici!

No comments

Lasă un răspuns