HomeAUDIENȚE TVAnalizeBelgia se califică în sferturile turneului final după un fabulos 4-0 împotriva Ungariei! PRO TV, lider de audienta!

Belgia se califică în sferturile turneului final după un fabulos 4-0 împotriva Ungariei! PRO TV, lider de audienta!

În meciul de 10 transmis aseară de Pro TV, Belgia a învins Ungaria, scor 4-0! 

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 22:01 – 23:49. În minutul de maximă audiență, de la 22:44, peste 2 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Belgia și Ungaria.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 10 puncte de rating și o cotă de piață de 29.2%, următorul post clasat, Antena 1 înregistrând 3.5 puncte de rating și 10.2% cotă de piață.

În ultima partidă disputată duminică în optimile de finală ale UEFA EURO 2016TM, Belgia s-a impus cu 4-0 în fața Ungariei. Belgienii au început excelent meciul, reușind în minutul 10 să deschidă scorul prin Alderweireld, care a marcat cu o lovitură de cap de la 6 metri. Ploaia de goluri s-a dezlănțuit în minutul 78, când Batshuayi a marcat la doar două minute distanță de la intrarea sa în teren. În minutul 79, Hazard marchează cu un șut la colțul lung, din 16 metri. Lovitura de grație a belgienilor a venit în minutul 91, când Carrasco a marcat cu un șut la colțul scurt!

Diseară, de la ora 19:00, Pro TV transmite LIVE super-meciul dintre Spania și Italia!

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns