HomeALL MEDIARadioAudienţe pentru posturile de Radio din portofoliul RCS&RDS

Audienţe pentru posturile de Radio din portofoliul RCS&RDS

AUDIENŢE RADIO: Posturile din portofoliul RCS&RDS au înregistrat creşteri, conform rezultatelor Studiului de Audiența Radio realizat de către IMAS și Mercury Research în perioada mai- august 2016. 

În această perioadă nu mai puțin de 139.000 de persoane au ascultat zilnic ProFM în București, în creștere cu 23.000 de persoane față de primăvară. În ce privește publicul cu vârstă cuprinsă între 18 și 49 de ani, ProFM a fost preferat zilnic de 86.400 de ascultători, cu 33.000 mai mulți față de perioadă anterioară. Cotă de piață de 8.6 % situează ProFM pe locul 2 între radiourile din București în ce privește publicul de 18-49 ani.

 

DanceFM, radioul iubitorilor de muzică electronică dar și al celor de toate vârstele care doresc să asculte un playlist dinamic fără prea multe reclame, aflat pentru prima dată în sondajele de audiența, a înregistrat nu mai puțin de 50.000 de ascultători pe zi dintre care 46.000 cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani.

DigiFM, radioul cu acoperire națională care oferă informație echidistanță și muzică de calitate, a crescut constant ca audiență începând de la lansarea sa în noiembrie 2015. În această vară o jumătate de million de ascultători au ales zilnic frecvențele DigiFM, cu 93.000 mai mulți decât în primăvară.

 

Sursa cifre: IMAS și Mercury Research

Foto Credit: PRO FM

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns