Connect with us
 

Spectacolul talentelor autentice a fost și aseară la înălțime. Ediția a patra a celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, le-a adus telespectatorilor foarte multe momente surprinzătoare, emoție, efervescență și distracție cât cuprinde. 

Cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, s-au bucurat din plin de reprezentațiile concurenților, iar Smiley și Pavel Bartoș au dansat, au cântat și au făcut chiar și sport în culise.

Cea de-a patra ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:08, la nivel național, aproape 3.6 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:41, peste 4.6 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 19.8 puncte de rating și 44% share, de aproape patru ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5 puncte de rating și 11.2% share.

LOCUL 1, PRO TV – 19,8% RATING SI 44% SHARE

LOCUL 2, KANAL D – 5% RATING SI 11,2% SHARE

 

Bucurie, emoție și momente memorabile

Aseară, pielea de găină a revenit la Românii au talent datorită mai multor concurenți care le-au prezentat juraților momente senzaționale, reușind să impresioneze și să smulgă ropote de aplauze. Cea de-a patra ediție a show-ului a demonstrat încă o dată că suntem un popor talentat, plin de imaginație și ambiție.

Guvid & Jimmy sunt cei doi concurenți care au spart gheața vineri. În cele două apariții inedite, pline de umor, băieții au parodiat o melodie celebră, Iarna pe val, și au dansat pe ritmurile binecunoscutului cântec. Toți cei prezenți în sală s-au distrat alături de ei, juriul a fost în permanență cu zâmbetul pe buze și la final i-a aplaudat. “N-aveți cum să nu luați DA și de la mine. Sunteți foarte simpatici și vreau să vă mai văd. Mai veniți și cu alte trăznăi!”, le-a spus Mihaela în momentul jurizării. Guvid & Jimmy au obținut 4 de DA și merg mai departe.

Grupul Duo Carisma a adus pe scena de la Românii au talent genul de dans bolladoras. Cei doi concurenți au prezentat un moment care i-a ținut pe toți cu sufletul la gură, iar siguranța lor în momentul executării unor elemente extrem de riscante i-a impresionat pe jurați, care au decis la final să acorde 4 de DA și să-i trimită în etapa următoare a competiției spunându-le: “Mulțumim!”.

Cătălin Vlad a cântat aseară la chitară clasică melodia O fortuna, iar talentul şi acordurile instrumentului şi-au gasit ecoul în întreaga sală. Jurații au fost foarte plăcut surprinși de momentul prezentat, iar la final s-au ridicat în picioare şi l-au aplaudat. “După ce am ascultat acum, îți spun că aș cumpăra bilet la concertul tău! M-ai convins, DA!”, i-a spus Andra. Cătălin a primit 4 de DA și ne revedem cu el în etapa următoare.

Grupul de majorete Cheers All Stars a umplut scena cu energie și voie bună. Săriturile fetelor și siguranța băieților i-au impresionat pe jurați, care au fost încântați de moment. În timpul jurizării, Andi a spus cu zâmbetul pe buze: “Eu v-aș lua acum la Campionatul European, la turneul final, alături de echipa națională, măcar în pauze am juca, garantat, bine! Răspunsul meu este DA!”. Cheers All Stars a obținut 4 de DA și merge mai departe.

Daniel Constantin Popescu a venit la preselecții cu un număr de magie care i-a vrăjit pe Andi, Mihaela, Andra și Florin. Tot momentul s-a petrecut într-o liniște desăvârșită, însă Daniel a reușit să le capteze atenția juraților și să le mențină curiozitatea trează. “Ești cam bun! Ești genul meu de magician!”, i-a spus Mihaela. În final, concurentul a primit 4 de DA și își continuă drumul în competiție.

Sergiu Chirilă a cântat melodia Caruso, dar a făcut și câteva mișcări de breakdance. Nimeni nu se aștepta la un astfel de moment, însă concurentul i-a surprins plăcut, fiind foarte bun atât în ceea ce privește dansul, cât și muzica. “Ai ridicat ștacheta prea sus și orice notă falsă, orice gleznă nesigură, se vor vedea. Și, o să ridic doar două degețele și o să zic: AU! Eu acum îți dau doar un DA!”, i-a spus Florin. Sergiu merge în etapa următoare cu 4 de DA.

La numai 11 ani, Dumitru Cristian Zlatan a dansat freestyle și i-a uimit pe toți cu mișcările sale de breakdance, dar mai ales cu talentul său. Micuțul a fost dezinvolt pe scenă și i-a cucerit pe jurați, dar și pe Smiley și Pavel. ”Cu mare bucurie răspunsul meu este DA!”, a spus Andra. Andi, Mihaela și Florin au fost de acord cu ea, iar Dumitru merge mai departe cu 4 de DA.

Cei trei membri ai trupei Trio Shaolin au dansat, s-au distrat și au transmis foarte multă voie bună, făcându-i pe jurați să râdă, dar şi să rămână surprinși de elementele de dans executate perfect. ”Mi-e greu să-mi închipui acest grup altfel decât în etapa următoare cu 4 de DA.”, a spus Andi, încântat de momentul prezentat. Concurenții continuă competiția cu 4 de DA.

Robert Pascari și-a dorit să impresioneze și să facă spectacol pe scenă și a reușit. A cântat melodia Big in Japan, iar membrii juriului au dansat și au cântat alături de el. ”Robert, uite ce faină plimbare ne-ai făcut în anii ‘80! Zici că ești de acolo! Ești, parcă, decupat din anii ăia, adus în zilele noastre și hotărât să ne bage în cap că era muzică bună în anii aceia. Mulțumesc!”, i-a spus Mihaela. Robert a obținut 4 de DA și merge în etapa următoare.

Membrii Ansamblului Flagrant au combinat aseară baletul cu elemente de passo doble. Dansatorii au adus pe scenă un moment plin de eleganță, frumusețe și atitudine, sincronizându-se perfect la fiecare mișcare. “Profesioniști! De când ați intrat pe scenă mi-am dat seama că o să fie un număr de excepție!”, le-a transmis Andra. Chiar dacă Florin a acordat NU reprezentației concurenților, aceștia merg mai departe cu 3 de DA.

Ansamblul de călușari Romula Malva a prezentat la preselecții un dans energic. Concurenții au zâmbit în permanență și au redat perfect tradițiile românești pe scena talentului. Încântat de moment, Florin s-a ridicat la final în picioare și a spus: ”Lord of the dance… Am să vă împing și eu să vă duceți cât mai departe, pentru că, atât timp cât aveți bățul ăla și săriți în sus, sigur nu puneți mâna pe tablete și telefoane mobile. Deci, prefer să fiți sănătoși și să jucați așa până la adânci bătrâneți. Cu DA-ul meu ați luat 4 de DA!”

Trei băieți, sărituri spectaculoase și multă siguranță – Feel Highest Flow! Un număr de free running care i-a făcut pe jurați să aplaude și să admire curajul concurenților de a face acest sport. “Bravo, băieți! Atât timp cât nu vă răniți, mi se pare că e o pasiune extrem de sănătoasă!”, a spus Andi. Cu băieții ne revedem în etapa următoare, unde merg cu 4 de DA.

Anca Baltac a adus aseară musical-ul pe scena de la Românii au talent. Concurenta a cântat melodia I hate men, a fost expresivă și i-a convins pe jurați că este talentată. “Mie mi se pare un gest de curaj să vii, în primul rând, cu un musical într-o emisiune de talent. Cu atât mai mult mi se pare de aperciat gestul de curaj, în condițiile în care, din punctul meu de vedere, muzical chiar a sunat bine.”, i-a transmis Andi. Anca i-a convins pe jurați că merită să meargă mai departe, așa că a primit 4 de DA.

Vadim Petcovici și-a arătat abilitatea de a ține obiecte pe cap. De la o minge, la o chitară, masă sau scară metalică, Vadim a reușit să-și țină echilibrul și să execute chiar câteva mișcări de dans. “Data viitoare vreau să stau într-un picior la tine pe frunte!”, i-a spus Mihaela. Concurentul a primit 4 de DA de la jurați și merge în etapa următoare.

Olga Guseva a venit din Letonia pentru a ne încânta cu talentul său. Ea a făcut acrobații pe frânghie și i-a uimit pe toți cu elementele executate, dar mai ales cu piruetele făcute în aer și cu coborârea bruscă, la numai câțiva centimetri de podea. “Iubesc curajul tău, eu n-aș putea face asta, deci, răspunsul meu este DA!”, a spus Andra, încântată de prestația concurentei. Olga i-a impresionat pe jurați, a obținut 4 de DA și merge în etapa următoare.

Ultimele două concurente din cea de-a patra ediție Românii au talent, Ryabova Ecaterina și Diana Kushchak, au prezentat un dans la bară inedit, plin de senzualitate. A fost un moment acrobatic extraordinar, apreciat de juriu, dar și de public. “Minunat! Dacă nu vă grăbiți, vă propun să rămâneți toată seara aici și, din când în când, să mai performați. Din partea mea aveți DA!”, le-a spus Florin, în asentimentul căruia au fost și Andi, Mihaela și Andra. Astfel, cele două concurente continuă drumul în competiție cu 4 de DA.

Cea de-a patra ediție Românii au talent a fost una de excepție, iar telespectatorii au avut parte de o seară perfectă alături de cel mai tare show de divertisment, care a adus un spectacol desăvârșit.

Noi concurenți sunt gata să demonstreze că sunt talentați, să impresioneze și să fie văzuți de o țară întreagă, vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV!

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Analize

AUDIENŢE TV: Finala de la Moscova dintre Franţa şi Croaţia, cel mai vizionat meci de la mondiale!

Published

on

 

A fost cel mai urmărit minut al finalei Campionatului Mondial de Fotbal FIFA Rusia 2018, când TVR 1 înregistra o audienţă mai mare decât toate posturile TV la un loc din România. Franţa – Croaţia a fost, de departe, cel mai vizionat meci din cadrul competiţiei.

Finala Campionatului Mondial FIFA Rusia 2018 a adunat, aşa cum era de aşteptat, cel mai mare număr de microbişti în faţa micilor ecrane. Partida dintre Franţa şi Croaţia (scor final cu 4-2), disputată pe 15 iulie, de la ora 18.00, pe Luzhniki Stadium din Moscova, a adus din nou principalului post al Televiziunii Române poziţia de lider incontestabil de audienţă. TVR a transmis în direct şi în exclusivitate toate cele 64 de meciuri de la Cupa Mondială, pe TVR 1, TVR 2 şi TVR HD.

În medie, 2.690.000 milioane de români au stat cu ochii pe televizor duminică seara, TVR 1 înregistrând, în intervalul orar 18.00-19.53, un rating mediu de 15%* şi o cotă medie de piaţă** de 43,3% la nivel naţional. În ceea ce priveşte publicul din mediul urban, finala Campionatului Mondial de Fotbal a avut 1.734.000 de telespectatori (rating mediu 18%, share mediu 48,2%). Cifra de 773.000 reprezintă targetul comercial (17,6% rating mediu, respectiv 56,1% cotă medie de piaţă).

Cel mai urmărit moment al meciului care a adus Franţei al doilea titlu mondial s-a înregistrat spre finalul partidei (19.45), când 3.497.000 de români urmăreau TVR 1 (rating 19,5%, share 50,7% la nivel naţional). La acel moment, TVR 1 depăşea cu peste 230.000 de telespectatori suma audienţei înregistrate de toate celelalte posturi TV monitorizate din România. În mediul urban, cel mai urmărit minut a fost şi ultimul al Campionatului Mondial, la 19.53, când Croaţia încă lupta sperând modificarea scorului pe tabela de marcaj: 2.185.000 de telespectatori (rating 22,7%, share 55,7%). Finalul partidei a fost cel mai atractiv şi pentru publicul comercial, ora 19.51 aducând recordul de telespectatori pe acest target: 966.000 de persoane (rating 21,9%, share 62,6%).

Festivitatea de premiere a campioanei lumii la fotbal a fost, de asemenea, între preferinţele telespectatorilor duminică seară. Şi pe intervalul difuzării acesteia (20.19-20.43), TVR 1 a fost pe primul loc în audienţe, pe toate categoriile de public. La nivel naţional, aproape 2 milioane de români (1.912.000) au vrut să trăiască bucuria victoriei alături de cei mai buni fotbalişti ai lumii – rating mediu 10,7%, share mediu 27,7%. Dintre aceştia, 1.176.000 reprezintă targetul urban (12,2% rating şi 30,6% cotă de piaţă).

Şi finala mică a CM FIFA Rusia 2018, partida dintre reprezentativele Belgiei şi Angliei, a stârnit interesul telespectatorilor. În medie, 1.074.000 de români au urmărit, sâmbătă după-amiază, victoria Belgiei în faţa Anglei pe Sankt Petersburg Stadium, poziţionând din nou TVR 1 pe primul loc în clasamentul audienţelor, cu un rating mediu de 6% şi un share mediu de 22,1% la nivel naţional. În medie, 702.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit finala mică la TVR 1 (rating mediu 7,3%, share mediu 25,3%), 281.000 dintre aceştia reprezentând targetul comercial (rating mediu 6,4% şi cotă medie de piaţă de 30,4%).

 

Microbişti sau nu, românii au fost, în această lună, martorii spectacolului fotbalistic al anului. În clasamentul celor mai bune 10 programe TV din perioada desfăşurării Campionatului Mondial FIFA Rusia 2018 (14 iunie – 15 iulie), 8 poziţii sunt ocupate de partide de fotbal şi ediţii de Studio Mondial, difuzate de TVR 1. Top 5, la nivel naţional, este exclusiv al TVR 1, cu 5 meciuri de la CM FIFA Rusia 2018:

  1. Franţa – Croaţia (15 iulie, ora 18.00) – 2.690.000 de telespectatori
  2. Croaţia – Anglia (11 iulie, ora 21.00) – 2.291.000 de telespectatori
  3. Franţa – Belgia (10 iulie, ora 21.00) – 2.164.000 de telespectatori
  4. Rusia – Croaţia (7 iulie, ora 21.00) – 1.962.000 de telespectatori
  5. Columbia – Anglia (3 iulie, ora 21.00) – 1.892.000 de telespectatori.

 

TVR a transmis în direct şi în exclusivitate toate partidele Campionatului Mondial de Fotbal – FIFA Rusia 2018. De mai bine de 50 de ani, începând cu ediţia CM 1966 din Anglia, TVR este televiziunea care difuzează în exclusivitate cel mai mare eveniment fotbalistic al planetei. Campionatul Mondial din Rusia, primul găzduit de Europa de Est, reprezintă ediţia cu numărul 21 a turneului de fotbal.

*Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din universul targetului analizat.

**Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune). 

Sursa: Kantar Media, date prelucrate SRTv

 

Foto Credit: FIFA

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

AUDIENTE TV: Prima semifinală – cel mai vizionat meci de până acum la CM FIFA Rusia

Published

on

Foto Credit: TVR
 

TVR 1 punctează din nou în audienţe. Partida Franţa – Belgia a pus TVR 1 pe prima poziţie în topul audienţelor zilei de 10 iulie, pe toate categoriile de public. Cel mai vizionat meci al CM de până acum a înregistrat peste 3 milioane de telespectatori în minutul de aur şi o medie de peste 2 milioane de telespectatori la nivel naţional. A doua semifinală: Croaţia-Anglia este în direct la TVR 1 şi TVR HD azi, 11 iulie, de la 21.00

Cel mai urmărit meci de la Campionatul Mondial de Fotbal de până acum este semifinala Franţa – Belgia, disputată pe 10 iulie şi transmisă de TVR 1 şi TVR HD începând cu ora 21.00. TVR 1 şi-a adjudecat poziţia de lider incontestabil de audienţă şi cu această partidă, pe toate categoriile de public: naţional, urban şi comercial.

Cu o miză imensă, meciul dintre Franţa – Belgia a adunat, în medie, în faţa micilor ecrane la TVR 1, 2.164.000 de telespectatori la nivel naţional, ceea ce corespunde unui rating* mediu de 12,1% şi unei cote de piaţă** de 25,8%. Pe publicul urban, unu din trei televizoare a fost deschis pe TVR 1 la partida finalizată cu 1-0, care a însemnat calificarea Naţionalei Franţei în finala de duminică: mai exact 1.137.000 de telespectatori din oraşe au fost cu sufletul alături de reprezentativele Belgiei şi Franţei (rating 13,7% şi cotă de piaţă 29,8%). Dintre aceştia, 595.000 reprezintă publicul comercial, unde TVR 1 a înregistrat un rating mediu de 13,5% şi o cotă medie de piaţă de 35,9%.

La 22.52, chiar pe finalul partidei care decidea prima finalistă a Campionatului Mondial de Fotbal, 3.072.000 de telespectatori erau cu ochii pe TVR 1. La nivelul publicului comercial, pe unul din două televizoare se urmărea TVR 1 în minutul menţionat – o medie de 854.000 de telespectatori (rating 19,4% şi share 50,7%).

 

Cu cine va juca Franţa finala CM FIFA Rusia 2018? Aflăm azi, în direct la TVR 1 şi TVR HD

O nouă pagină se va scrie şi în această seară, cu a doua semifinală de cinci stele – meciul dintre Croaţia şi Anglia. Telespectatorii vor putea viziona şi această partidă în direct la TVR 1 şi TVR HD azi, începând cu ora 21.00, de pe Luzhniki Stadium, din Moscova. Vor comenta Emil Hossu Longin şi Florin Mihoc.

Anglia luptă din nou pentru intrarea în finală. După trofeul din ’66, englezii au ratat ultimul act în ’90, cu o generaţie de excepţie. 1990 a fost Mondialul ultimei perfomanţe majore a naţionalei Angliei la un turneu final. Cu poate cea mai bună generaţie din istorie şi condusă de pe bancă de carismaticul Bobby Robson, britanicii s-au oprit în semifinale, învinşi la penalty-uri de germani. După 28 de ani, englezii revin în semifinalele unui campionat mondial şi pot depăşi performanţa de atunci.

De cealaltă parte, începând din 1998, Croaţia a lipsit doar de la Mondialul sud-african, în 2010, adunând cinci calificări şi un loc trei, chiar la debut.

Croaţia a dat cea mai mare lovitură chiar la primul mondial la care a participat. În 1998, trupa antrenată de Miroslav Blazevic a ajuns până în semifinale şi a câştigat apoi finala mică, împotriva Olandei. A fost performanţa de vârf a unei generaţii fenomenale rupte din fosta Iugoslavie şi în care excelau Prosinecki, Boban sau Suker. La 20 de ani distanţă, Modric, Rakitic sau Perisic revin în semifinale şi pot să doboare acea performanţă uluitoare de la Mondialul francez.

TVR transmite în direct şi în exclusivitate toate partidele Campionatului Mondial de Fotbal – FIFA Rusia 2018. Cele mai noi informaţii despre „cea mai frumoasă poveste a celui mai frumos sport” se găsesc pe stiri.tvr.ro, în secţiunea dedicată http://stiri.tvr.ro/cm2018.html.

 

*Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din universul targetului analizat.

**Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Sursa: Kantar Media, date prelucrate SRTv

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

AUDIENȚE: Nea Mărin a început cu dreptul cel de-al șaselea sezon de ”Poftiți pe la noi!”. Vezi aici care au fost cele mai urmărite programe tv ale serii.

Published

on

Marlena si Nea Marin Sursa foto: PRO TV
 

Duminică, 8 iulie, Antena 1 a lansat cel de-al șaselea sezon de „Poftiți pe la noi” care a înregistrat audiențe bune, obținând locul doi în target național, urban și comercial conform datelor furnizate de Kantar Media.

Total >>Total
Units >>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeAllUrban18-49 Urban
ROATA NOROCULUIKanal D19:5622:041194458143
POFTITI PE LA NOI: POFTITI LA NEA MARINAntena 119:5922:171166549271
Film – DOMNUL SI DOAMNA SMITHPro TV19:5922:211089665399
OCHII DIN UMBRAKanal D22:0524:001067319114
BAIETI DE ORASAntena 122:1723:19862468291
Film – MINCIUNI ADEVARATEPro TV22:2125:27681437289

PRO TV s-a clasat pe primul loc în target urban și comercial în intervalul 20:00-22:17 cu filmul de acțiune ”DOMNUL SI DOAMNA SMITH”. Kanal D a obșinut primul loc în target naţional și locul trei în target urban și comercial cu game show-ul „Roata Norocului”Topul audiențelor în target comercial este completat de Prima TV și TVR 1.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul reality show-ului „Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin”, duminică 8 iulie.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:00-22:17
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D14.86.61190.7
Antena 114.56.51166.1
Pro TV13.46.01083.8
Romania TV8.83.9707.4
Prima TV5.62.5454.4


PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:00-22:17
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV15.56.9662.4
Antena 112.95.7548.8
Kanal D10.54.7449.4
Romania TV8.23.6349.5
Antena 37.23.2307.8


PUBLICUL COMERCIAL

Targets >>18-49 Urban
Timebands >>20:00-22:17
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV25.19.0396.1
Antena 117.26.2271.4
Kanal D8.83.2139.3
Prima TV6.52.3102.5
TVR 13.61.357.5

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

 

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending