Connect with us

A doua ediție a noului sezon Românii au talent a fost ca un carusel în care emoția, energia, adrenalina, vibrația și distracția au alternat și s-au îmbinat perfect, oferindu-le telespectatorilor cel mai bun show de divertisment.
Cea de-a doua ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public!

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:07, peste 3.2 milioane de telespectatori au urmărit, la nivel național, spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:43, peste 4.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 20.3 puncte de rating și 45.1% share, de peste 3 ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, Kanal D care a obţinut 5.8 puncte de rating și 13% share.

Juriul ROMANII AU TALENT 2016

Juriul ROMANII AU TALENT 2016

 

Emoție, determinare și surprize

Aseară, cea de-a doua ediție Românii au talent a adus în casele tuturor românilor momente incredibile, originalitate, multă distracție, emoție, toate condimentate de reacțiile surprinzătoare ale celor patru jurați și replicile savuroase ale lui Smiley și Pavel Bartoș.

Trupa Atrium Tecuci a urcat prima pe scenă și a cântat melodia Song 2. Cei patru băieți au început seara în forță, s-au simțit extraordinar pe scenă și au reușit să transmită starea lor tuturor celor prezenți în sală. Momentul a fost electrizant, iar Andi le-a spus: “Băieți, excepțională alegere! Este piesa cu care demarez în fiecare zi de acasă cu băieții mei spre școală. Momentul vostru a fost exact așa cum trebuia să fie.

Pentru voi, pentru Tecuci și pentru muzica rock, DA!”. Cu trupa Atrium Tecuci ne reîntâlnim în etapa următoare, unde cei patru băieți merg cu 4 de DA.

Și următorii concurenți au reușit să impresioneze jurații încă de la început. Fetele și băieții care formează trupa Maximum au reușit un moment perfect de folclor reinterpretat. Au avut energie, culoare, au vibrat pe scenă și i-au uimit pe toți cu calitățile lor. “Mi-a plăcut foarte mult. Este genul de număr pe care îl caut aici, la Românii au talent. Vă felicit din toată inima pentru toată pasiunea cu care dansați și pentru energia pe care ne-o oferiți. DA!”, a spus Andra. Trupa Maximum merge mai departe cu 4 de DA.

Valentin Romanov a demonstrat aseară că este talentat, dar și că muncește foarte mult pentru a obține rezultatele pe care și le dorește. Concurentul a realizat un moment de echilibristică și a impresionat atât cu ținuta sa, cât mai ales cu elementele extrem de dificile pe care le-a executat. Chiar dacă a întâmpinat puține probleme, Valentin i-a cucerit pe jurați, iar Mihaela i-a transmis: “Am apreciat perseverența. Ție să-ți găsesc vreun defect? Aș fi nebună!”. Florin Călinescu i-a taxat greșeala și a dat NU, însă Valentin Romanov merge mai departe cu 3 de DA.

Dansatorul acrobat, Roro, și-a făcut apariția pe scenă într-un mod spectaculos, pe motocicletă, stârnindu-le tuturor curiozitatea. El a continuat momentul cu acrobații spectaculoase și i-a lăsat pe jurați fără cuvinte. În momentul jurizării, încântat de reprezentația concurentului, Florin a spus: “Tu să fii sănătos! Nu știu cu ce te hrănești, mă gândesc și la pulpele tale superioare, la ciocănele… Acum ai grijă să dezvolți tot, te rog! DA! Să am liniște în casă!”. Roro merge în etapa următoare cu 4 de DA.

Frații Adrian au îmbinat perfect baletul cu break dance și elemente de parkour. Cei doi băieți s-au sincronizat perfect, au plutit pe scenă și au smuls ropote de aplauze. Fascinată de momentul fraților, Mihaela a spus: “Eu am văzut un moment perfect de dans, în care acest contrast dintre două stiluri atât de diferite a funcționat ca o pereche care dansează tango împreună. Ciudat, dar extraordinar de frumos! DA!”. Frații Adrian au reușit să obțină 4 de DA și merg mai departe.

Nici magia nu a lipsit din cea de-a doua ediție Românii au talent. Radu Ionuț Bănceanu a mers la cei patru jurați și i-a încântat cu un număr de magie cu cărți. “E un truc simplu, dar extrem de spectaculos! Lasă-ne să ne revenim măcar până în etapa următoare, în care mergi cu 4 de DA!”, a spus Andi.

Smiley si Pavel Bartos ROMANII AU TALENT

Smiley si Pavel Bartos
ROMANII AU TALENT

 

Mădălina Tacu i-a făcut pe toți cei din sală să tresalte în momentul în care a început să danseze pe kangoo jumps. Foarte expresivă, concurenta a executat perfect mișcările de dans, introducând și elemente de contorsionism. “Mi-a plăcut foarte mult și tare curioasă aș fi să te văd în etapa următoare!” DA!, a spus Andra, în asentimentul căreia au fost și ceilalți trei jurați. Concurenta merge mai departe cu 4 de DA.

Emil Dumitru a dansat și a reușit, încă din primele secunde, să ridice sala în picioare, iar Andra și Mihaela i s-au alăturat pe scenă și s-au sincronizat pe coregrafia lui. Concurentul a fost la preselecțiile Românii au talent și anul trecut, când a primit 4 de NU, însă anul acesta a avut o mare supriză. Chiar dacă jurații nu au înțeles foarte bine ce a făcut, i-au dat lui Emil 4 de DA și l-au trimis mai departe în competiție. “Emile, am de spus un singur lucru: extratereștrii există! A venit momentul să-mi cer scuze și să vă spun că astăzi spun DA!”, a spus Andi.

Adrian Neacșu a venit la preselecții hotărât să ridice sala în picioare și a reușit. Acordurile lui la chitară clasică i-au emoționat pe toți, a arătat că este extrem de pasionat și a primit laude din partea juraților. Încântată de moment, Andra a spus: “Ce plăcere îmi face să spun DA!”. Adrian Neacșu merge în etapa următoare cu 4 de DA.
Adonis Crash Boom a venit din New York să impresioneze, în special, fetele din România. Concurentul a dansat break dance cu elemente acrobatice, a fost plin de energie, iar momentul a fost apreciat de toți cei din sală, care l-au aplaudat îndelung. “Eu am să-ți ofer un DA”, i-a spus Florin, Andra, Mihaela și Andi au fost de acord cu el, iar Adonis merge mai departe cu 4 de DA.

La numai 12 ani, Luana Florea a cântat o melodie dificilă, House of the Rising Sun, și i-a impresionat pe jurați cu tehnica sa vocală. Momentul prezentat de ea a fost extraordinar, iar publicul a răsplătit-o cu aplauze. Cu zâmbetul pe buze, Andra i-a spus concurentei: “Ai un timbru foarte frumos! Mai sunt lucruri de corectat, dar ai o voce minunată. Dacă eram la Vocea României, mă întorceam și-ți spuneam că te vreau în echipa mea. Așa, sunt la Românii au talent și-ți ofer un DA!”. Luana a obținut 4 de DA și își continuă drumul în competiție.

Aurora Toma a adus pe scenă un moment de gimnastică artistică la înălțime, extrem de senzual. Jurații au fost impresionați de reprezentație și au lăudat prestația perfectă a concurentei. “Singurul motiv pentru care nu m-am ridicat în picioare e că mi s-au înmuiat de tot. Mi se pare extraordinar! Ești Luna pe Pământ, în toată splendoarea ei! DA!”, i-a spus Florin în momentul jurizării. Aurora i-a cucerit și pe ceilalți trei jurați și merge mai departe în competiție cu 4 de DA.

Micuțul Neil Tarabulsi a cântat la pian și i-a fascinat pe toți cu experiența sa la acest instrument, acumulată în numai trei ani. Momentul a adus foarte multă emoție și încântare, iar juriul a apreciat prestația sa, mai ales că Neil este autodidact, a descoperit singur toate tainele pianului. “Ești un mic fenomen și sper să-ți asculți doar intuiția și urechea ta absolută. DA!” , i-a spus Andi. Concurentul a obținut 4 de DA și merge în etapa următoare.

Rebeca Iancu a adus aseară harpa pe scena de la Românii au talent, reușind să creeze un moment sublim, plin de sensibilitate și emoție. Jurații au fost fermecați de eleganța, grația și reprezentația ei, iar Mihaela i-a spus: “Ăsta n-a fost recital de harpă! A fost recital de delicatețe, feminitate, de sensibilitate. Îmi doresc, pentru tine, să ajungi cât mai departe!”. Rebeca a primit 4 de DA și merge mai departe în competiție.

Ansamblul Romafest a adus pe scenă un număr de percuție corporală și foarte multă energie. Concurenții s-au sincronizat, au creat un moment spectaculos și au demonstrat că sunt talentați, smulgând ropote de aplauze. “Am mai avut percuție corporală, dar voi sunteți cei mai tari! Foarte frumos momentul vostru. Răspunsul meu este, evident, DA!”, a spus Andra. Ansamblul Romafest merge în etapa următoare cu 4 de DA.

Ultimul concurent care a urcat aseară pe scenă a fost Dieter. El a cântat o melodie hip-hop, compoziție proprie, și, împreună cu câțiva dansatori și DJ, a creat un moment complex, aplaudat de toți cei din sală. “Sunt în drum spre Olănești, la băi. Text, tată, text la greu! Am auzit cuvântul tiramisu și m-ai pierdut!”, a spus Florin în momentul jurizării. Dieter a obținut în final 4 de DA din partea juriului și merge mai departe.

A doua ediție Românii au talent a adus în casele telespectatorilor un spectacol memorabil, momente surprinzătoare și foarte multă distracție.

Românii sunt așteptați și vinerea viitoare, de la 20:30, să urmărească cel mai bun show de divertisment și să-și susțină favoriții, numai la PRO TV!

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Analize

Roland Garros 2018 – Audiențe record pe toate platformele Eurosport

• Eurosport înregistrează cele mai bune audiențe pentru Roland Garros din ultimii treisprezece ani în Europa: 56.9 millioane de telespectatori au urmărit transmisiunile Eurosport
• Finala Simona Halep – Sloane Stephens în top patru audiențe all-time pentru Eurosport România

Published

on

Foto Credit: Eurosport

Eurosport a prezentat cifrele de audiență pentru canalele sale TV și platformele digitale în urma transmisiunilor de la Roland Garros și declară ediția din acest an ca fiind cea mai de succes din ultimii treisprezece ani.

Peste 56,9 milioane de fani de pe întregul continent au avut ocazia să urmărească Openul Franței în direct la Eurosport, audiențele din acest an înregistrând o creștere de 11% față de ediția din 2017. Platformele digitale Eurosport au înregistrat peste 29 de milioane de vizionări video pe parcursul evenimentului, ceea ce a reprezentat o creștere de 23% pentru canalele de social-media ale Eurosport: Facebook, YouTube și Instagram.

Finala feminină dintre Simona Halep și Sloane Stephens a fost cea mai vizionata din 2005 până în prezent. O medie de aproximativ 3,7 milioane de telespectatori din toată Europa au urmărit programele Eurosport pentru a vedea prima victorie românească într-o finală feminină de la Roland Garros din ultimii 40 de ani.

La nivel european*, o medie de 4,5 milioane de telespectatori au urmărit duminică, 10 iunie, finala dintre Rafael Nadal și Dominic Thiem. Cifrele de audiență au transformat acest eveniment în cea mai urmarită finală masculină de la Roland Garros din anul 2005 încoace.

În medie 1,3 milioane de telespectatori pe zi au urmărit duelurile de pe zgura pariziană de-a lungul celor 15 zile ale Openului Franței, ceea ce a făcut ca ediția din acest an a Roland Garros să fie cea mai vizionată din 2005 până în prezent. S-a înregistrat o creștere de 17% față de 2017 și + 35% față de anul 2016. România a contribuit semnificativ la această performanță, înregistrând o creștere +30% a cotei de piață în comparație cu 2017 (target all, urban). Tot în comparație cu 2017, finala feminină a adus o creștere de +27% în materie de reach (000), target Urban all, respectiv +36% bărbați 18-49.

Respectându-și angajamentul de a oferi fanilor cele mai bune analize prezentate de cei mai cunoscuți experți din domeniu, audiențele emisiunilor dedicate turneului au înregistrat și ele creșteri cu două cifre. Emisiunea Game, Schett & Mats moderată de câștigătorul a șapte turnee de Mare Șlem, Mats Wilander și Barbara Schett – a crescut cu 15% față de 2017* și cu 43% față de 2016. La nivel local, emisiunea Matchball Becker de pe canalul Eurosport Germania, moderată de Boris Becker, a înregistrat o creștere cu 40% mai mulți telespectatori anul acesta, comparativ cu douăsprezece luni în urmă.

De asemenea, de-a lungul transmisiunilor de la Roland Garros, milioane de telespectatori au putut urmări și analizele unor experți celebri precum: Kim Clijsters, Chris Evert, John McEnroe, Patrick Mouratoglou, Henri Leconte (Eurosport Franța), Marion Bartoli (Eurosport Franța), Conchita Martinez (Eurosport Spania), Alex Corretja (Eurosport Spania), Anna Chakvetadze (Eurosport Rusia) sau Greg Rusedski (Eurosport UK).

Clipurile video publicate în perioada turneului de tenis au înregistrat nu mai puțin de 29 de milioane de vizionări pe canalele de social-media ale Eurosport (Facebook, YouTube și Instagram). Peste 1,5 milioane de persoane au interacționat cu conținutul Eurosport de pe Facebook, Twitter, YouTube și Instagram, față de 2017.

 

Recordurile Eurosport ale ediției 2018 a Roland Garros:

 

  • Cea mai mare audiență a Roland Garros din 2005;
  • Ce mai mare audiență din istoria Eurosport Spania în urma transmisiunii finalei de simplu masculin;
  • Transmisiunea semifinalei dintre Marco Cecchinato și Dominic Thiem a adus canalului Eurosport Italia o audiență care ocupă locul patru în topul transmisiunilor all time;
  • Finala feminină de la Roland Garros 2018, a patra transmisiune all time conform audiențelor pentru Eurosport România; creștere de +37% a cotei de piață vs. 2017 (vs. Jelena Ostapenko) și +4% vs. 2014 (vs. Maria Sharapova)
  • Audiențe cu 15% mai mari pentru emisiunea Game, Schett & Mats față de anul 2017 (pan-Euro);
  • Emisiunea Avantage Leconte, moderată de către fostul tenismen Henri Leconte a înregistrat creșteri de 71% a audienței față de 2017 și 56% față de 2016 (Eurosport Franța);
  • Emisiunea Matchball Becker audiențe cu 40% mai mari față de 2017

 

 

* Pe baza cifrelor din 11 piețe cheie – Germania, Polonia, România, Marea Britanie, Olanda, Suedia, Danemarca, Norvegia, Italia, Spania și Franța

** Cifrele de audiență nu includ platformele digitale Eurosport Player sau Eurosport.com

Surse: TNS Gallup Denmark, TNS Gallup Norway, AGF, Stichting KijkOnderzoek, Nielsen Audience Measurement Polska, ARMADATA, KANTAR Media Spain, MMS, BARB, AUDITEL, Mediametrie, TNS Gallup Media/TechEdge, AdvantEdge, All Individuals 3+, All TV Homes, Audience = 9h-25h, Reach = All day. National universe in all markets. Evolution based on the sum of measured countries. Date: 11/06/2018

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

AUDIENTE TV: Victorie totală pentru ”Chefi la cuțite”! Vezi aici clasamentele de audiență de ieri seară.

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Luni, 11 iunie, Antena 1 înregistrează o victorie detașată în toate targeturile de referință cu înfruntarea concureților cooking show-ului „Chefi la cuțite””. Ediţia de aseară care a adus eliminarea blondei Antoanela Alexandera plasat stația pe primul loc, conform datelor furnizate de Kantar Media.

 

Total >>Total
Units >>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
CHEFI LA CUTITEAntena 120:3823:371475808395
LAS FIERBINTIPro TV20:3021:351194583297
Film – GARDA DE CORPPro TV21:3523:27879424259
ASK VE MAVIKanal D19:5822:35821429110

Antena 1 s-a clasat pe primul loc  în intervalul 20:38-23:37 cu „Chefi la cuțite”. Pro TV nu reușește să menţină interesul audienţei cu sitcom-ul „Las Fierbinti” și filmul de acțiune ”Garda de corp”. Kanal D se menține pe locul trei cu serialul turcesc ”Dragoste și ură”.

 

Topul posturilor TV în funcţie de audienţă în intervalul emisiunii „Chefi la cuțite”, ieri 11 iunie:

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:38-23:37
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Antena 120.58.01439.9
Pro TV15.15.91060.7
Kanal D10.94.3766.7
Antena 37.02.7489.6
Romania TV6.32.5441.3

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:38-23:37
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Antena 120.38.2789.8
Pro TV13.35.4516.1
Kanal D9.84.0382.2
Antena 39.13.7353.3
Romania TV5.22.1201.8

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>20:38-23:37
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Antena 126.78.7384.0
Pro TV20.06.5288.5
Kanal D7.42.4106.5
Realitatea TV4.51.565.4
Antena 33.81.254.1

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

 

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

ANALIZĂ AUDIENȚE. ”Romania-Finlanda” a dat piept cu ”Chefi la cuțite”! Vezi aici cine a câștigat lupta audiențelor ieri seară!

Published

on

Sursa foto: Echipa națională de fotbal a României @NationalaRomanieiOfficial

Marți, 05 mai, Pro TV a difuzat meciul amical de fotbal ”Romania-Finlanda”, cu audiențe care au plasat stația pe primul loc in clasamente, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Total>>Total
Unit>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
ROMANIA-FINLANDAPro TV20:3622:2518111015454
CHEFI LA CUTITEAntena 120:0023:051321779396
Film – COMANDOPro TV22:3224:191126602334
ASK VE MAVIKanal D19:5822:36827449153

PRO TV s-a clasat pe primul loc în toate targeturile de referință cu meciul amical de fotbal „Romania-Finlanda”Antena 1 este pe locul doi cu „Chefi la cuțite” care înregistrează audiențe foarte bune mai ales în targetul comercial. Serialul turcesc ”Dragoste și ură” se bucură de un public fidel care menține Kanal D in topuri chiar și în serile foarte competitive.

Topul posturilor TV românești în intervalul de Prime Time 20:00-23:00, ieri 05 mai.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:00-23:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV21.58.61533.2
Antena 118.47.31313.7
Kanal D11.54.6818.3
Antena 35.62.2398.7
Romania TV4.61.8330.5


PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:00-23:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV21.38.9860.9
Antena 119.18.0773.6
Kanal D10.84.5437.3
Antena 36.92.9279.6
Romania TV3.91.6156.3


PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>20:00-23:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV27.29.0401.5
Antena 126.68.8392.6
Kanal D10.33.4151.6
Prima TV3.61.253.3
Antena 32.10.731.4

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending