Connect with us
 

A doua ediție a noului sezon Românii au talent a fost ca un carusel în care emoția, energia, adrenalina, vibrația și distracția au alternat și s-au îmbinat perfect, oferindu-le telespectatorilor cel mai bun show de divertisment.
Cea de-a doua ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public!

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:07, peste 3.2 milioane de telespectatori au urmărit, la nivel național, spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:43, peste 4.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 20.3 puncte de rating și 45.1% share, de peste 3 ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, Kanal D care a obţinut 5.8 puncte de rating și 13% share.

Juriul ROMANII AU TALENT 2016

Juriul ROMANII AU TALENT 2016

 

Emoție, determinare și surprize

Aseară, cea de-a doua ediție Românii au talent a adus în casele tuturor românilor momente incredibile, originalitate, multă distracție, emoție, toate condimentate de reacțiile surprinzătoare ale celor patru jurați și replicile savuroase ale lui Smiley și Pavel Bartoș.

Trupa Atrium Tecuci a urcat prima pe scenă și a cântat melodia Song 2. Cei patru băieți au început seara în forță, s-au simțit extraordinar pe scenă și au reușit să transmită starea lor tuturor celor prezenți în sală. Momentul a fost electrizant, iar Andi le-a spus: “Băieți, excepțională alegere! Este piesa cu care demarez în fiecare zi de acasă cu băieții mei spre școală. Momentul vostru a fost exact așa cum trebuia să fie.

Pentru voi, pentru Tecuci și pentru muzica rock, DA!”. Cu trupa Atrium Tecuci ne reîntâlnim în etapa următoare, unde cei patru băieți merg cu 4 de DA.

Și următorii concurenți au reușit să impresioneze jurații încă de la început. Fetele și băieții care formează trupa Maximum au reușit un moment perfect de folclor reinterpretat. Au avut energie, culoare, au vibrat pe scenă și i-au uimit pe toți cu calitățile lor. “Mi-a plăcut foarte mult. Este genul de număr pe care îl caut aici, la Românii au talent. Vă felicit din toată inima pentru toată pasiunea cu care dansați și pentru energia pe care ne-o oferiți. DA!”, a spus Andra. Trupa Maximum merge mai departe cu 4 de DA.

Valentin Romanov a demonstrat aseară că este talentat, dar și că muncește foarte mult pentru a obține rezultatele pe care și le dorește. Concurentul a realizat un moment de echilibristică și a impresionat atât cu ținuta sa, cât mai ales cu elementele extrem de dificile pe care le-a executat. Chiar dacă a întâmpinat puține probleme, Valentin i-a cucerit pe jurați, iar Mihaela i-a transmis: “Am apreciat perseverența. Ție să-ți găsesc vreun defect? Aș fi nebună!”. Florin Călinescu i-a taxat greșeala și a dat NU, însă Valentin Romanov merge mai departe cu 3 de DA.

Dansatorul acrobat, Roro, și-a făcut apariția pe scenă într-un mod spectaculos, pe motocicletă, stârnindu-le tuturor curiozitatea. El a continuat momentul cu acrobații spectaculoase și i-a lăsat pe jurați fără cuvinte. În momentul jurizării, încântat de reprezentația concurentului, Florin a spus: “Tu să fii sănătos! Nu știu cu ce te hrănești, mă gândesc și la pulpele tale superioare, la ciocănele… Acum ai grijă să dezvolți tot, te rog! DA! Să am liniște în casă!”. Roro merge în etapa următoare cu 4 de DA.

Frații Adrian au îmbinat perfect baletul cu break dance și elemente de parkour. Cei doi băieți s-au sincronizat perfect, au plutit pe scenă și au smuls ropote de aplauze. Fascinată de momentul fraților, Mihaela a spus: “Eu am văzut un moment perfect de dans, în care acest contrast dintre două stiluri atât de diferite a funcționat ca o pereche care dansează tango împreună. Ciudat, dar extraordinar de frumos! DA!”. Frații Adrian au reușit să obțină 4 de DA și merg mai departe.

Nici magia nu a lipsit din cea de-a doua ediție Românii au talent. Radu Ionuț Bănceanu a mers la cei patru jurați și i-a încântat cu un număr de magie cu cărți. “E un truc simplu, dar extrem de spectaculos! Lasă-ne să ne revenim măcar până în etapa următoare, în care mergi cu 4 de DA!”, a spus Andi.

Smiley si Pavel Bartos ROMANII AU TALENT

Smiley si Pavel Bartos
ROMANII AU TALENT

 

Mădălina Tacu i-a făcut pe toți cei din sală să tresalte în momentul în care a început să danseze pe kangoo jumps. Foarte expresivă, concurenta a executat perfect mișcările de dans, introducând și elemente de contorsionism. “Mi-a plăcut foarte mult și tare curioasă aș fi să te văd în etapa următoare!” DA!, a spus Andra, în asentimentul căreia au fost și ceilalți trei jurați. Concurenta merge mai departe cu 4 de DA.

Emil Dumitru a dansat și a reușit, încă din primele secunde, să ridice sala în picioare, iar Andra și Mihaela i s-au alăturat pe scenă și s-au sincronizat pe coregrafia lui. Concurentul a fost la preselecțiile Românii au talent și anul trecut, când a primit 4 de NU, însă anul acesta a avut o mare supriză. Chiar dacă jurații nu au înțeles foarte bine ce a făcut, i-au dat lui Emil 4 de DA și l-au trimis mai departe în competiție. “Emile, am de spus un singur lucru: extratereștrii există! A venit momentul să-mi cer scuze și să vă spun că astăzi spun DA!”, a spus Andi.

Adrian Neacșu a venit la preselecții hotărât să ridice sala în picioare și a reușit. Acordurile lui la chitară clasică i-au emoționat pe toți, a arătat că este extrem de pasionat și a primit laude din partea juraților. Încântată de moment, Andra a spus: “Ce plăcere îmi face să spun DA!”. Adrian Neacșu merge în etapa următoare cu 4 de DA.
Adonis Crash Boom a venit din New York să impresioneze, în special, fetele din România. Concurentul a dansat break dance cu elemente acrobatice, a fost plin de energie, iar momentul a fost apreciat de toți cei din sală, care l-au aplaudat îndelung. “Eu am să-ți ofer un DA”, i-a spus Florin, Andra, Mihaela și Andi au fost de acord cu el, iar Adonis merge mai departe cu 4 de DA.

La numai 12 ani, Luana Florea a cântat o melodie dificilă, House of the Rising Sun, și i-a impresionat pe jurați cu tehnica sa vocală. Momentul prezentat de ea a fost extraordinar, iar publicul a răsplătit-o cu aplauze. Cu zâmbetul pe buze, Andra i-a spus concurentei: “Ai un timbru foarte frumos! Mai sunt lucruri de corectat, dar ai o voce minunată. Dacă eram la Vocea României, mă întorceam și-ți spuneam că te vreau în echipa mea. Așa, sunt la Românii au talent și-ți ofer un DA!”. Luana a obținut 4 de DA și își continuă drumul în competiție.

Aurora Toma a adus pe scenă un moment de gimnastică artistică la înălțime, extrem de senzual. Jurații au fost impresionați de reprezentație și au lăudat prestația perfectă a concurentei. “Singurul motiv pentru care nu m-am ridicat în picioare e că mi s-au înmuiat de tot. Mi se pare extraordinar! Ești Luna pe Pământ, în toată splendoarea ei! DA!”, i-a spus Florin în momentul jurizării. Aurora i-a cucerit și pe ceilalți trei jurați și merge mai departe în competiție cu 4 de DA.

Micuțul Neil Tarabulsi a cântat la pian și i-a fascinat pe toți cu experiența sa la acest instrument, acumulată în numai trei ani. Momentul a adus foarte multă emoție și încântare, iar juriul a apreciat prestația sa, mai ales că Neil este autodidact, a descoperit singur toate tainele pianului. “Ești un mic fenomen și sper să-ți asculți doar intuiția și urechea ta absolută. DA!” , i-a spus Andi. Concurentul a obținut 4 de DA și merge în etapa următoare.

Rebeca Iancu a adus aseară harpa pe scena de la Românii au talent, reușind să creeze un moment sublim, plin de sensibilitate și emoție. Jurații au fost fermecați de eleganța, grația și reprezentația ei, iar Mihaela i-a spus: “Ăsta n-a fost recital de harpă! A fost recital de delicatețe, feminitate, de sensibilitate. Îmi doresc, pentru tine, să ajungi cât mai departe!”. Rebeca a primit 4 de DA și merge mai departe în competiție.

Ansamblul Romafest a adus pe scenă un număr de percuție corporală și foarte multă energie. Concurenții s-au sincronizat, au creat un moment spectaculos și au demonstrat că sunt talentați, smulgând ropote de aplauze. “Am mai avut percuție corporală, dar voi sunteți cei mai tari! Foarte frumos momentul vostru. Răspunsul meu este, evident, DA!”, a spus Andra. Ansamblul Romafest merge în etapa următoare cu 4 de DA.

Ultimul concurent care a urcat aseară pe scenă a fost Dieter. El a cântat o melodie hip-hop, compoziție proprie, și, împreună cu câțiva dansatori și DJ, a creat un moment complex, aplaudat de toți cei din sală. “Sunt în drum spre Olănești, la băi. Text, tată, text la greu! Am auzit cuvântul tiramisu și m-ai pierdut!”, a spus Florin în momentul jurizării. Dieter a obținut în final 4 de DA din partea juriului și merge mai departe.

A doua ediție Românii au talent a adus în casele telespectatorilor un spectacol memorabil, momente surprinzătoare și foarte multă distracție.

Românii sunt așteptați și vinerea viitoare, de la 20:30, să urmărească cel mai bun show de divertisment și să-și susțină favoriții, numai la PRO TV!

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Analize

AUDIENŢE TV: Finala de la Moscova dintre Franţa şi Croaţia, cel mai vizionat meci de la mondiale!

Published

on

 

A fost cel mai urmărit minut al finalei Campionatului Mondial de Fotbal FIFA Rusia 2018, când TVR 1 înregistra o audienţă mai mare decât toate posturile TV la un loc din România. Franţa – Croaţia a fost, de departe, cel mai vizionat meci din cadrul competiţiei.

Finala Campionatului Mondial FIFA Rusia 2018 a adunat, aşa cum era de aşteptat, cel mai mare număr de microbişti în faţa micilor ecrane. Partida dintre Franţa şi Croaţia (scor final cu 4-2), disputată pe 15 iulie, de la ora 18.00, pe Luzhniki Stadium din Moscova, a adus din nou principalului post al Televiziunii Române poziţia de lider incontestabil de audienţă. TVR a transmis în direct şi în exclusivitate toate cele 64 de meciuri de la Cupa Mondială, pe TVR 1, TVR 2 şi TVR HD.

În medie, 2.690.000 milioane de români au stat cu ochii pe televizor duminică seara, TVR 1 înregistrând, în intervalul orar 18.00-19.53, un rating mediu de 15%* şi o cotă medie de piaţă** de 43,3% la nivel naţional. În ceea ce priveşte publicul din mediul urban, finala Campionatului Mondial de Fotbal a avut 1.734.000 de telespectatori (rating mediu 18%, share mediu 48,2%). Cifra de 773.000 reprezintă targetul comercial (17,6% rating mediu, respectiv 56,1% cotă medie de piaţă).

Cel mai urmărit moment al meciului care a adus Franţei al doilea titlu mondial s-a înregistrat spre finalul partidei (19.45), când 3.497.000 de români urmăreau TVR 1 (rating 19,5%, share 50,7% la nivel naţional). La acel moment, TVR 1 depăşea cu peste 230.000 de telespectatori suma audienţei înregistrate de toate celelalte posturi TV monitorizate din România. În mediul urban, cel mai urmărit minut a fost şi ultimul al Campionatului Mondial, la 19.53, când Croaţia încă lupta sperând modificarea scorului pe tabela de marcaj: 2.185.000 de telespectatori (rating 22,7%, share 55,7%). Finalul partidei a fost cel mai atractiv şi pentru publicul comercial, ora 19.51 aducând recordul de telespectatori pe acest target: 966.000 de persoane (rating 21,9%, share 62,6%).

Festivitatea de premiere a campioanei lumii la fotbal a fost, de asemenea, între preferinţele telespectatorilor duminică seară. Şi pe intervalul difuzării acesteia (20.19-20.43), TVR 1 a fost pe primul loc în audienţe, pe toate categoriile de public. La nivel naţional, aproape 2 milioane de români (1.912.000) au vrut să trăiască bucuria victoriei alături de cei mai buni fotbalişti ai lumii – rating mediu 10,7%, share mediu 27,7%. Dintre aceştia, 1.176.000 reprezintă targetul urban (12,2% rating şi 30,6% cotă de piaţă).

Şi finala mică a CM FIFA Rusia 2018, partida dintre reprezentativele Belgiei şi Angliei, a stârnit interesul telespectatorilor. În medie, 1.074.000 de români au urmărit, sâmbătă după-amiază, victoria Belgiei în faţa Anglei pe Sankt Petersburg Stadium, poziţionând din nou TVR 1 pe primul loc în clasamentul audienţelor, cu un rating mediu de 6% şi un share mediu de 22,1% la nivel naţional. În medie, 702.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit finala mică la TVR 1 (rating mediu 7,3%, share mediu 25,3%), 281.000 dintre aceştia reprezentând targetul comercial (rating mediu 6,4% şi cotă medie de piaţă de 30,4%).

 

Microbişti sau nu, românii au fost, în această lună, martorii spectacolului fotbalistic al anului. În clasamentul celor mai bune 10 programe TV din perioada desfăşurării Campionatului Mondial FIFA Rusia 2018 (14 iunie – 15 iulie), 8 poziţii sunt ocupate de partide de fotbal şi ediţii de Studio Mondial, difuzate de TVR 1. Top 5, la nivel naţional, este exclusiv al TVR 1, cu 5 meciuri de la CM FIFA Rusia 2018:

  1. Franţa – Croaţia (15 iulie, ora 18.00) – 2.690.000 de telespectatori
  2. Croaţia – Anglia (11 iulie, ora 21.00) – 2.291.000 de telespectatori
  3. Franţa – Belgia (10 iulie, ora 21.00) – 2.164.000 de telespectatori
  4. Rusia – Croaţia (7 iulie, ora 21.00) – 1.962.000 de telespectatori
  5. Columbia – Anglia (3 iulie, ora 21.00) – 1.892.000 de telespectatori.

 

TVR a transmis în direct şi în exclusivitate toate partidele Campionatului Mondial de Fotbal – FIFA Rusia 2018. De mai bine de 50 de ani, începând cu ediţia CM 1966 din Anglia, TVR este televiziunea care difuzează în exclusivitate cel mai mare eveniment fotbalistic al planetei. Campionatul Mondial din Rusia, primul găzduit de Europa de Est, reprezintă ediţia cu numărul 21 a turneului de fotbal.

*Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din universul targetului analizat.

**Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune). 

Sursa: Kantar Media, date prelucrate SRTv

 

Foto Credit: FIFA

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

AUDIENTE TV: Prima semifinală – cel mai vizionat meci de până acum la CM FIFA Rusia

Published

on

Foto Credit: TVR
 

TVR 1 punctează din nou în audienţe. Partida Franţa – Belgia a pus TVR 1 pe prima poziţie în topul audienţelor zilei de 10 iulie, pe toate categoriile de public. Cel mai vizionat meci al CM de până acum a înregistrat peste 3 milioane de telespectatori în minutul de aur şi o medie de peste 2 milioane de telespectatori la nivel naţional. A doua semifinală: Croaţia-Anglia este în direct la TVR 1 şi TVR HD azi, 11 iulie, de la 21.00

Cel mai urmărit meci de la Campionatul Mondial de Fotbal de până acum este semifinala Franţa – Belgia, disputată pe 10 iulie şi transmisă de TVR 1 şi TVR HD începând cu ora 21.00. TVR 1 şi-a adjudecat poziţia de lider incontestabil de audienţă şi cu această partidă, pe toate categoriile de public: naţional, urban şi comercial.

Cu o miză imensă, meciul dintre Franţa – Belgia a adunat, în medie, în faţa micilor ecrane la TVR 1, 2.164.000 de telespectatori la nivel naţional, ceea ce corespunde unui rating* mediu de 12,1% şi unei cote de piaţă** de 25,8%. Pe publicul urban, unu din trei televizoare a fost deschis pe TVR 1 la partida finalizată cu 1-0, care a însemnat calificarea Naţionalei Franţei în finala de duminică: mai exact 1.137.000 de telespectatori din oraşe au fost cu sufletul alături de reprezentativele Belgiei şi Franţei (rating 13,7% şi cotă de piaţă 29,8%). Dintre aceştia, 595.000 reprezintă publicul comercial, unde TVR 1 a înregistrat un rating mediu de 13,5% şi o cotă medie de piaţă de 35,9%.

La 22.52, chiar pe finalul partidei care decidea prima finalistă a Campionatului Mondial de Fotbal, 3.072.000 de telespectatori erau cu ochii pe TVR 1. La nivelul publicului comercial, pe unul din două televizoare se urmărea TVR 1 în minutul menţionat – o medie de 854.000 de telespectatori (rating 19,4% şi share 50,7%).

 

Cu cine va juca Franţa finala CM FIFA Rusia 2018? Aflăm azi, în direct la TVR 1 şi TVR HD

O nouă pagină se va scrie şi în această seară, cu a doua semifinală de cinci stele – meciul dintre Croaţia şi Anglia. Telespectatorii vor putea viziona şi această partidă în direct la TVR 1 şi TVR HD azi, începând cu ora 21.00, de pe Luzhniki Stadium, din Moscova. Vor comenta Emil Hossu Longin şi Florin Mihoc.

Anglia luptă din nou pentru intrarea în finală. După trofeul din ’66, englezii au ratat ultimul act în ’90, cu o generaţie de excepţie. 1990 a fost Mondialul ultimei perfomanţe majore a naţionalei Angliei la un turneu final. Cu poate cea mai bună generaţie din istorie şi condusă de pe bancă de carismaticul Bobby Robson, britanicii s-au oprit în semifinale, învinşi la penalty-uri de germani. După 28 de ani, englezii revin în semifinalele unui campionat mondial şi pot depăşi performanţa de atunci.

De cealaltă parte, începând din 1998, Croaţia a lipsit doar de la Mondialul sud-african, în 2010, adunând cinci calificări şi un loc trei, chiar la debut.

Croaţia a dat cea mai mare lovitură chiar la primul mondial la care a participat. În 1998, trupa antrenată de Miroslav Blazevic a ajuns până în semifinale şi a câştigat apoi finala mică, împotriva Olandei. A fost performanţa de vârf a unei generaţii fenomenale rupte din fosta Iugoslavie şi în care excelau Prosinecki, Boban sau Suker. La 20 de ani distanţă, Modric, Rakitic sau Perisic revin în semifinale şi pot să doboare acea performanţă uluitoare de la Mondialul francez.

TVR transmite în direct şi în exclusivitate toate partidele Campionatului Mondial de Fotbal – FIFA Rusia 2018. Cele mai noi informaţii despre „cea mai frumoasă poveste a celui mai frumos sport” se găsesc pe stiri.tvr.ro, în secţiunea dedicată http://stiri.tvr.ro/cm2018.html.

 

*Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din universul targetului analizat.

**Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Sursa: Kantar Media, date prelucrate SRTv

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

AUDIENȚE: Nea Mărin a început cu dreptul cel de-al șaselea sezon de ”Poftiți pe la noi!”. Vezi aici care au fost cele mai urmărite programe tv ale serii.

Published

on

Marlena si Nea Marin Sursa foto: PRO TV
 

Duminică, 8 iulie, Antena 1 a lansat cel de-al șaselea sezon de „Poftiți pe la noi” care a înregistrat audiențe bune, obținând locul doi în target național, urban și comercial conform datelor furnizate de Kantar Media.

Total >>Total
Units >>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeAllUrban18-49 Urban
ROATA NOROCULUIKanal D19:5622:041194458143
POFTITI PE LA NOI: POFTITI LA NEA MARINAntena 119:5922:171166549271
Film – DOMNUL SI DOAMNA SMITHPro TV19:5922:211089665399
OCHII DIN UMBRAKanal D22:0524:001067319114
BAIETI DE ORASAntena 122:1723:19862468291
Film – MINCIUNI ADEVARATEPro TV22:2125:27681437289

PRO TV s-a clasat pe primul loc în target urban și comercial în intervalul 20:00-22:17 cu filmul de acțiune ”DOMNUL SI DOAMNA SMITH”. Kanal D a obșinut primul loc în target naţional și locul trei în target urban și comercial cu game show-ul „Roata Norocului”Topul audiențelor în target comercial este completat de Prima TV și TVR 1.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul reality show-ului „Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin”, duminică 8 iulie.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:00-22:17
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D14.86.61190.7
Antena 114.56.51166.1
Pro TV13.46.01083.8
Romania TV8.83.9707.4
Prima TV5.62.5454.4


PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:00-22:17
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV15.56.9662.4
Antena 112.95.7548.8
Kanal D10.54.7449.4
Romania TV8.23.6349.5
Antena 37.23.2307.8


PUBLICUL COMERCIAL

Targets >>18-49 Urban
Timebands >>20:00-22:17
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV25.19.0396.1
Antena 117.26.2271.4
Kanal D8.83.2139.3
Prima TV6.52.3102.5
TVR 13.61.357.5

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

 

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Trending