HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: A patra ediţie Vocea României, a adunat în faţa televizoarelor 2,5 milioane de telespectatori. Cum arată cifrele finale?

AUDIENŢE TV: A patra ediţie Vocea României, a adunat în faţa televizoarelor 2,5 milioane de telespectatori. Cum arată cifrele finale?

Prev1 of 2

AUDIENTE TV: Românii au avut parte ieri seară de o ediție extraordinară Vocea României, din care nu au lipsit lacrimile de bucurie, nici cele de tristețe, emoția, tensiunea și replicile fabuloase ale celor patru antrenori, care au luptat cu toate armele pentru cele mai bune voci ale rundei a patra de audiții pe nevăzute.

 

A patra ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 11.7 puncte de rating și 29.6% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 8 puncte de rating și 20.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.8 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 21:47, cea mai bună competiție a vocilor a adus în faţa televizoarelor aproape 2.5 milioane de români.

 

Încă opt concurenți au convins antrenorii că merită un loc în cele patru echipe

 

Distracția a fost la superlativ ieri seară, în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute Vocea României. Concurenții au urcat pe scenă hotărâți să întoarcă scaunele antrenorilor, însă numai opt dintre ei au reușit să convingă că merită să meargă mai departe în lupta pentru marele trofeu.

Tudor, Loredana, Smiley și Moga au dus o bătălie aprigă pentru a-și completa echipele cu cele mai bune voci, iar Pavel Bartoș a întreținut atmosfera în culise și a fost în permanență alături de susținători.

Alexandru Mușat a cântat ieri seară melodia Have you ever loved a woman și i-a fascinat pe antrenori cu interpretarea blues. Tudor, Loredana, Smiley și Moga s-au întors, au luptat pentru el minute în șir, însă decizia lui Alexandru a fost echipa Smiley.

 

ANTRENORII VOCEA ROMANIEI

ANTRENORII VOCEA ROMANIEI

 

Sursa cifre: KANTAR MEDIA

Continuare pe urmatoarea pagina! 

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns