HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: Au mai rămas numai opt locuri în echipele antrenorilor de la Vocea României! Show-ul, lider de audienţă!

AUDIENŢE TV: Au mai rămas numai opt locuri în echipele antrenorilor de la Vocea României! Show-ul, lider de audienţă!

Prev1 of 2

A șasea rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României le-a adus vineri telespectatorilor un show magnific și lupta celor patru antrenori pentru cele mai bune voci ale acestui sezon. Concurenții au fost fie hotărâți și încrezători în talentul lor, fie plini de emoții, însă toți au avut același scop: să meargă mai departe în competiție, spre marele trofeu. 

 

Cea de-a șasea ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 13.4 puncte de rating și 32% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1 care a obţinut 8.8 puncte de rating și 21.2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 22:19, cea mai bună competiție a vocilor a adus în faţa televizoarelor aproape 2.3 milioane de români.

 

Distracție, energie, emoție și concurenți cu voci formidabile

Audițiile pe nevăzute se apropie de final, în cele patru echipe mai sunt foarte puține locuri, iar Tudor, Loredana, Smiley și Moga devin din ce în ce mai exigenți și își doresc să meargă în etapa următoare a competiției cu voci extraordinare.

Tensiunea a fost mare în cea de-a șasea ediție Vocea României și numai opt concurenți au reușit să impresioneze și să întoarcă cel puțin un scaun. Lupta pentru ei a fost intensă, iar deciziile acestora au fost surprinzătoare, însă la final toți s-au declarat încântați de alegerile făcute. Ca de obicei, Pavel Bartoș a întreținut atmosfera în culise, dar a participat și la bătălia dintre antrenori.

vocea romaniei pro tv

 

Sursa cifre: Kantar Media

Foto Credit: PRO TV

Continuarea pe urmatoarea pagina!

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns