HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENTE TV: Ce se întâmplă în Fierbinți, nu rămâne în Fierbinți! Aseară, serialul a fost lider de audiență!

AUDIENTE TV: Ce se întâmplă în Fierbinți, nu rămâne în Fierbinți! Aseară, serialul a fost lider de audiență!

Dalida a dat peste cap bunul mers al primăriei din Fierbinți și timp de trei zile a dispărut de la muncă. Motivul? Dorința de a avea un copil și o familie.

 

Exasperat că toată administrația locală a fost dată peste cap, Vasile a încercat să găsească orice soluție pentru a-și întoarce angajata la birou. Cum varianta de a înfia un copil a căzut destul de repede, Robi și Rață s-au oferit să o ajute să facă un copil pe cale naturală. Acest scop nobil va trebui să rămână secret, pentru că ”ce se întâmplă în familie, trebuie să rămână în familie”.

 

Aseară, serialul Las Fierbinți a fost lider de audiență, înregistrând 12.1 puncte de rating și 31.2% share pe segmentul de public comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea clasată pe locul doi, ANTENA 1, avea 7.2 puncte de rating și 18.5% share.

 

Triunghiul amoros format din Dalida, Robi și Rață a adus în fața televizoarelor peste 2.1 milioane de români, la nivel național. În minutul de maximă audiență de la ora 20.59, la nivel național, peste 2.5 milioane de telespectatori întăreau ideea că ”ceea ce se întâmplă în Fierbinți, nu rămâne în Fierbinți”.

 

Prin ce peripeții vor trece Bobiță, Giani, Celentano, Firicel și toată gașca lor, vom afla săptămâna viitoare în Las Fierbinți.

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Sursa cifre: Kantar Media

Copyright: ARMADATA SRL

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns