HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: Cea de-a doua rundă de confruntări, VOCEA ROMÂNIEI, lider de audienţă pe toate categoriile de public. Cât a obţinut X FACTOR?

AUDIENŢE TV: Cea de-a doua rundă de confruntări, VOCEA ROMÂNIEI, lider de audienţă pe toate categoriile de public. Cât a obţinut X FACTOR?

Prev1 of 2

Cea de-a doua rundă de confruntări de la Vocea României a adus bătălii vocale memorabile, pline de emoție, suspans și tensiune, dar și salvări în ultimul moment. Concurenții au făcut tot posibilul să demonstreze că merită să meargă mai departe, însă antrenorii au decis care dintre ei rămân în competiție.

 

Vocea Romaniei, lider de audienta 

Cea de-a noua ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 12.4 puncte de rating și 32.6% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1 cu X Factor,  care a obţinut 6.6 puncte de rating și 17.4% share.

 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 21:53, cea mai bună competiție a vocilor a adus în faţa televizoarelor peste 1.9 milioane de români.

miruna-vizeteu-stefan-roscovan

 

Concurenți determinați și voci extraordinare

Vineri seara au continuat confruntările la Vocea României, iar telespectatorii au avut parte de un spectacol grandios în care Tudor, Loredana, Smiley și Moga au ales cele mai bune voci cu care vor merge mai departe către marele trofeu. Concurenții au creat duete de excepție și, chiar dacă au avut emoții, au arătat că sunt adevărați artiști și au adus pe scenă momente complexe în care au îmbinat muzica cu coregrafiile gândite de ei. Ca de obicei, Pavel Bartoș a fost responsabil cu voia bună.

 

Primul duel al serii a fost cel dintre Lavinia Ștefan și Ionuț Trif din echipa Moga. Cei doi concurenți au cântat în forță melodia House of the rising sun, iar vocile lor puternice s-au completat perfect. Ei au reușit să creeze un moment foarte frumos apreciat de antrenori. Moga a fost mândru de amândoi, dar la final a fost nevoit să ia o decizie și a spus: ”Amândoi sunteți oameni cu voci bune. Momentul vostru a ieșit bine. Sunteți două voci puternice în concursul ăsta și o să merg mai departe cu Ionuț”. Ionuț Trif merge mai departe la Vocea României.

Echipa Tudor a fost reprezentată vineri de Teodora Buciu și Camelia Crișan, care s-au duelat pentru a merge mai departe în competiție. Fetele au cântat melodia de musical Dont rain on my parade și au creat un moment extraordinar, lăudat și aplaudat de antrenori. Vocile lor au sunat senzațional și au dovedit că sunt perfecte pentru acest gen muzical. La final, chiar dacă i-a fost foarte greu să aleagă cu cine va merge mai departe, Tudor a decis: ”Meseria asta nu se poate face fără atașament între antrenori și concurenți. Este valabil pentru toți antrenorii. Orice decizie aș lua este oribilă. O să merg mai departe cu Teodora.”. Teodora Buciu continuă lupta la Vocea României și ne vom reîntâlni cu ea în etapa următoare.

ana-balmus-andreea-ioncea

 

Zinaida Cojocaru și Alexandru Mușat, din echipa Smiley, au adus pe scenă un moment special și au reușit să impresioneze cu timbrele lor vocale incredibile și cu interpretarea fără greșeală. Cei doi au cântat piesa Lost on you și au transmis foarte multă bucurie și energie. Antrenorii au apreciat interpretarea, dar Smiley a decis: ”Voi merge mai departe cu Alex.”. Alexandru Mușat continuă în echipa Smiley, însă nici pentru Zinaida lupta nu s-a încheiat. Ea și-a dorit foarte mult să rămână în competiție și i-a convins pe Tudor și Moga să o salveze, fiind nevoită să aleagă alături de care dintre cei doi antrenori va merge în etapa următoare. În cele din urmă, decizia ei a fost să continue drumul la Vocea României în echipa Moga.

Miruna Vizeteu și Ștefan Roșcovan, din echipa Loredana, au cântat vineri melodia Lângă inima mea, vine inima ta și au adus în runda a doua de confruntări un moment plin de prospețime și fericire. Chiar dacă au avut emoții, s-au bucurat pe scenă, au dansat și le-au transmis tuturor foarte multă voie bună. Lori a fost încântată de cei doi, iar la final le-a spus: ”Emoțiile au farmecul lor până la urmă. Cu siguranță amândoi meritați să mergeți mai departe, dar, din păcate, în această seară trebuie să-l aleg doar pe unul dintre voi. Voi merge mai departe cu Ștefan.”. Ștefan Roșcovan merge mai departe în echipa Loredana.

adelina-borsan-eliza-avramescu

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns