HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: Chefi la Cuţite a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public

AUDIENŢE TV: Chefi la Cuţite a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public

AUDIENTE TV: Emisiunea de la Antena 1, Chefi la Cutite a fost din nou lider de audiență pe toate categoriile de public.

Aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul țării urmăreau în minutul de maximă audiență de la 21.44 emisiunea „Chefi la cuțite”, care a înregistrat pe publicul comercial, la 22.18, un vârf de audiență de 14,6 puncte de rating și 37,3 % cota de piață. 

 

PUBLICUL COMERCIAL 

Ediția din 26 septembrie a fost lider detașat de audiență în intervalul orar 20.30-23.31 cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 10,3 puncte de rating și 26,7 % cota de piață, în vreme ce următorul clasat, Pro Tv, obținea 7,9 puncte de rating și 20,4 procente din cota de piață.

 

PUBLICUL URBAN 

La nivelul publicului din mediul urban Antena 1 a condus cu o medie de 8 puncte de rating și 18,4 % cota de piață, urmată fiind de Pro Tv cu 5,9 puncte de rating și 13,6 % cota de piață.

 

PUBLICUL NATIONAL 

Raportul se păstrează și la nivelul întregii populații a țării, cu „Chefi la cuțite” lider de piață cu o audiență medie de 7 puncte de rating și 17 procente din cota de piață, emisiunea fiind urmată de programele Pro Tv cu o medie de 5,9 puncte de rating și 14,3 % cota de piață.

 

Marți la „Chefi la cuțite”: surprize în farfurie pentru chef Cătălin Scărlătescu

Marți este seara surprizelor în farfurie pentru chef Scărlătescu. Pentru că ziua sa de naștere l-a prins pe platourile de filmare, acesta a avut parte de o serie de degustrări neașteptate. Așa se face că ediția de marți, 27 septembrie, se deschide cu o jurizare aparte: cei trei chefi primesc în farfurie paste carbonara, gătite chiar de chef Dumitrescu.

Singurul care nu știe însă acest lucru este sărbătoritul zilei, chef Scărlătescu, astfel că acesta va avea numai comentarii amuzante pentru cei din jur. „Astea sunt paste gătite de cineva din Germania. De fapt, un taximetrist sau muncitor italian plecat în Germania”, își dă el cu părerea. „Scărlătescule, m-ai făcut taximetrist”, va izbucni în râs Florin Dumitrescu, dezvăluindu-i acestuia că el i-a gătit pastele, special pentru ziua sa de naștere.

CHEFI LA CUTITE ANTENA 1 SEZONUL 2 (4)

 

O altă surpriză în farfurie va fi chiar burgerul realizat după rețeta lui chef Scărlătescu. Iar autorii lui vor fi chiar foștii concurenți din echipa roșie a primului sezon „Chefi la cuțite”, care au continuat să lucreze cu liderul lor și după încheierea concursului. Cum va reacționa Cătălin când la jurizare va găsi în farfurie propriul burger, al cărui gust este inconfundabil, dar și cât de nedumerit va fi, telespectatorii Antena 1 vor afla marți de la 20.30.

Și dacă surprizele pentru chef Scărlătescu vor fi dintre cele mai plăcute, nu același lucru îl poate spune Florin Dumitrescu. Seara de marți va fi una a preparatelor exotice și neobișnuite, iar un concurent va reuși să-l facă pe chef Dumitrescu să fugă de lângă farfurie când va vedea ce se află acolo. „Nu pot să stau lângă ea”, va excalama acesta, „îmi stă inima”. Despre ce este vorba rămâne de văzut marți seară la „Chefi la cuțite”.

 

Foto Credit: ANTENA 1

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns