HomeAUDIENȚE TVAnalizeRECORD DE AUDIENŢĂ: „Chefi la cuțite” a fost lider de audiență! Aproape 2 milioane de români au urmărit show-ul de la Antena 1!

RECORD DE AUDIENŢĂ: „Chefi la cuțite” a fost lider de audiență! Aproape 2 milioane de români au urmărit show-ul de la Antena 1!

Prev1 of 2

AUDIENTE TV: Ediția „Chefi la cuțite” de luni, 19 septembrie, a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, cu aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul țării care erau cu ochii pe cei trei chefi în minutul de maximă audiență de la 21.42.

Show-ul de la Antena 1 a obținut pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani un vârf de audiență de 14,9 puncte de rating și 34,5 % cota de piață în minutul de aur de la 22.11, atunci când următorul clasat, Pro Tv, avea de aproape trei ori mai puțin, respectiv 5,6 puncte de rating și 12,9 procente din cota de piață.

 

PUBLICUL COMERCIAL 

„Chefi la cuțite” a fost lider de piață pe întreg intervalul orar 20.29-23.25, cu cifre de audiență record pentru istoria acestui show. Antena 1 a condus topul cu o audiență medie pe publicul comercial de 10,8 puncte de rating și 27,3 % cota de piață, urmată de Pro Tv cu o medie de 7,9 puncte de rating și 20 de procente din cota de piață.

 

PUBLICUL URBAN 

Antena 1 a condus cu o audiență medie de 7,8 puncte de rating și 17,7 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6 puncte de rating și 13,7 % cota de piață.

 

PUBLICUL NATIONAL

Iar la nivelul întregii populații a țării, „Chefi la cuțite” a fost lider de audiență cu 7 puncte de rating și 16,9 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul secund cu 5,7 puncte de rating și 13,8 % cota de piață.

 

Pe acest interval orar PRO TV a difuzat reality show-ul Survivor si serialul Las Fierbiti (reluare).

 

Marți la „Chefi la cuțite”

În ediția de marți, 20 septembrie, difuzată la Antena 1 de la ora 20.30, cei trei chefi sunt întâmpinați de un concurent cu… pâine și sare. Îmbrăcat în port popular, Matei va aduce tradiția chiar în mijlocul platoului „Chefi la cuțite”: acesta va pregăti pentru jurați o pâine special, cu maia făcută de el, pe care o va frământa și alinta pentru ca pâinica obținută să îi vrăjească pe chefi.

Continuarea pe urmatoarea pagina!

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns