HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: Cooking show-ul Chefi la Cuţite, lider de audienţă pe segmentul publicului comercial

AUDIENŢE TV: Cooking show-ul Chefi la Cuţite, lider de audienţă pe segmentul publicului comercial

Prev1 of 2

AUDIENTE TV: diția „Chefi la cuțite” de luni, 12 septembrie, a fost lider de audiență la Antena 1, pe intervalul orar de difuzare al show-ului.

Astfel în intervalul 20:30-23:28, la nivelul publicului comercial din mediul urban, conform cifrelor furnizate de Kantar Media, Antena 1 a obţinut o audienţă medie de 8.8% rating şi 24.2% share, în timp ce PRO TV a obţinut 7.8% rating şi 21.6% share.

 

În minutul de maximă audiență de la 22.38, pe publicul comercial, Antena 1 a inregistrat un vârf de 12,2 puncte de rating și 32,9 % cota de piața, în vreme ce tot atunci PRO TV  aduna 6,7 puncte de rating și 18,1 procente din cota de piață.

 

Follow Up

Marți la „Chefi la cuțite”: un pirat vrea să-i dezlege cununiile Ginei Pistol cu un portret al lui chef Scărlătescu

Antena 1 difuzează emisiunea „Chefi la cuțite” și marți, 13 septembrie, de la ora 20.30. O largă varietate de personaje cel puțin interesante își vor plimba platourile aburinde prin fața celor trei pretențioși chefi Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea și vor reuși să scoată la iveală din preparatele românești, italienești, nemțești ori țigănești cele mai puternice savori și cele mai interesante arome.

 

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns