HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: CHEFI LA CUŢITE, lider de audienţa cu 2 milioane de telespectatori! Grafice detaliate, aici!

AUDIENŢE TV: CHEFI LA CUŢITE, lider de audienţa cu 2 milioane de telespectatori! Grafice detaliate, aici!

Seară încărcată de emoție luni la „Chefi la cuțite”. Competiția este din ce în ce mai strânsă, iar eliminările care vin după fiecare confruntare îi țin ca pe jar pe cei trei chefi și echipele pe care le coordonează. Proba la care aceștia au avut de gătit pentru femei de afaceri a fost câștigată detașat de echipa gri condusă de chef Dumitrescu, în vreme ce echipa roșie și cea neagră au mers la duel, iar eliminatul serii a fost nimeni altul decât simpaticul nea Cocoș.

Aproape 2 milioane de români erau cu ochii pe „Chefi la cuțite” în minutul de maximă audiență de la 21.46, curioși să vadă ce deznodământ vor avea probele de luni seara.

 

PUBLICUL COMERCIAL

Antena 1 a fost lider de piață luni, 24 octombrie, în intervalul 20.30-23.34 pe toate categoriile de public. Așa se face că emisiunea „Chefi la cuțite” a obținut pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani o audiență medie de 10,6 puncte de rating și 26,9 % cota de piață, fiind urmată pe locul secund de Pro Tv cu 7,8 puncte de rating și 19,8 % cota de piață.

PUBLICUL URBAN

La orașe Antena 1 a condus cu o audiență medie de 7,5 puncte de rating și 17,2 % cota de piață, în vreme ce Kanal D ocupa locul al doilea cu o medie de 5,9 puncte de rating și 13,5 % cota de piață.

PUBLICUL NATIONAL

Raportul se păstrează și la nivelul întregii populații a țării, cu Antena 1 lider cu 7 puncte de rating și 16,5 % cota de piață, urmată tot de Kanal D cu 6,5 puncte de rating și 15,3 % cota de piață.

 

În minutul de maximă audiență al emisiunii, la 22.14, „Chefi la cuțite” avea pe publicul comercial un vârf de 13,7 puncte de rating și 32,5 % cota de piață.

 

audiente-tv-radar-de-media-24-oct-2016-chefi-la-cutite

FOLLOW UP 

Seara de luni a însemnat plecarea din concurs a lui nea Cocoș. Simpatic, muncitor și mai ales extrem de altruist, acesta a încercat ca la duelul roșiilor cu cei din echipa neagră să facă în așa fel încât mai tinerii lui colegi de echipă să aibă o șansă în plus de a rămâne în competiție. Cu ochii în lacrimi, aceștia au înțeles că nea Cocoș s-a sacrificat pentru ei, recunoscând că cei mai tineri ca el merită o șansă, să facă ceva cu viețile lor. Îmbrățișat de chef Bontea, acesta a fost asigurat de liderul echipei roșii de toată dragostea și respectul de care se bucură din partea lor.

În echipa neagră lucrurile nu merg deloc bine. Concurenții lui chef Scărlătescu sunt din ce în ce mai dezorganizați, le lipsește spiritul de echipă, colegialitatea, iar liderul lor îl bănuiește pe Filip Alexandru că sabotează echipa. Cu nervii întinși la maximum, chef Scărlătescu a recunoscut că nu știe ce să mai facă pentru a fi înțeles de oamenii lui și că este extrem de dezamăgit că nu câștigă confruntrile.

chefi-la-cutite-antena-1-3

 

Marți, cine romantice în platoul „Chefi la cuțite”

În ediția de marți, 25 octombrie, lupta continuă. Fiecare echipă trebuie să pregătească o farfurie cu tema „cină romantică”, iar la jurizare sosesc mai multe cupluri care au misiunea să voteze echipa câștigătoare. Duelul va aduce noi presiuni, dar și o surpriză pentru chef Scărlătescu. Despre ce este vorba, telespectatorii Antena 1 află azi de la 20.30.

 

Foto Credit: ANTENA 1

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

Grafice: RADAR DE MEDIA

 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns