HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENTE TV: Echipa Visuri la cheie a transformat o superbă casă bucovineană! Emisiunea, lider de audienţă!

AUDIENTE TV: Echipa Visuri la cheie a transformat o superbă casă bucovineană! Emisiunea, lider de audienţă!

Prev1 of 2

Este o adevărată bucurie atunci când întâlnim familii frumoase, cu oameni iubitori, harnici, păstrători de tradiții, familii care își cresc frumos și armonios copiii, care știu să treacă peste greutățile vieții cu foarte mult optimism. La o astfel de familie a ajuns miercuri echipa Visuri la cheie, reușind să-i îndeplinească cea mai mare dorință, aceea de a avea o casă tradițională.

 

ACea de-a opta ediție a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 11.9 puncte de rating și 32.2% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de peste două ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1 care a obţinut 5.1 puncte de rating și 13.8% share. 

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 22:28, la nivel național, aproape 1.8 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:49, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor aproape 2.4 milioane de români.

echipa-visuri-la-cheie-ajunge-la-fieni

 

Tradiție și cultură într-o casă spectaculoasă

Familia Udrea este formată din Alexandru, Ana și cei cinci copii ai lor, Gheorghiță, Iosif, Hristofor, Cristian și Maria. Acum patru ani au fost foarte aproape de moarte și au pierdut într-o noapte tot ce agonisiseră într-o viață. Cu eforturi mari, reușiseră să-și construiască  locuința la care visau, însă, din cauza unui scurtcircuit, casa a ars ca o torță. După acel eveniment nefericit au luat-o de la zero și, în momentul în care echipa Visuri la cheie a ajuns la Fieni, ei locuiau într-o cameră construită din placaj, în condiții foarte grele.

Miercuri, Dragoș Bucur, Alina, Adela, Omid și Dragoș Isăcescu au mers la familia Udrea pentru a o ajuta să aibă viața frumoasă pe care o merită. Alexandru, Ana și copiii au fost surprinși, cu greu au crezut că totul este real și, împreună cu echipa Visuri la cheie, au făcut inspecția casei și au ales lucrurile pe care le vor păstra: instrumentele muzicale, cărțile și icoanele. Pentru ca renovarea să fie posibilă, cei șapte au plecat, pentru prima dată în această formulă, într-o vacanță de neuitat la munte.

A fost o ocazie foarte bună pentru copii să învețe să înoate, să olărească, să se distreze și să petreacă timp în familie. Au vizitat muzeul Anton Pann și au fost fascinați de tot ce au văzut acolo și de povestea compozitorului. Deoarece familia Udrea iubește foarte mult copiii, Dragoș Bucur le-a dat posibilitatea de a-i face pe micuții de la fundația Filantropica Metropolis să zâmbească și împreună le-au făcut o surpriză. Acolo s-au jucat, iar Alexandru i-a învățat să cânte.

 

Sursa cifre: KANTAR MEDIA

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns