HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: Echipa Visuri la cheie a transformat un apartament distrus într-o locuință de vis, iar show-ul a fost lider de audienţă!

AUDIENŢE TV: Echipa Visuri la cheie a transformat un apartament distrus într-o locuință de vis, iar show-ul a fost lider de audienţă!

Prev1 of 2

Fiecare dintre noi se află în căutarea fericirii, dar fericirea nu este o destinație, ci o călătorie în sine. Miercuri, echipa Visuri la cheie a adus fericirea în casa unei familii care nici nu bănuia cât de aproape era de îndeplinirea unui vis.

 

ACea de-a noua ediție a noului sezon Visuri la cheie a înregistrat 11.4 puncte de rating și 27% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 8.1 puncte de rating și 19% share. 

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 22:29, la nivel național, peste 1.5 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:51, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor aproape 2 milioane de români.

familia-tudorache

O familie frumoasă a primit o șansă la o viață mai bună

Viața familiei Tudorache, formată din Cristina, Bogdan și cei doi copii, Costi și Adrian, nu a fost niciodată ușoară, dar boala de care suferă băiatul cel mic i-a făcut traiul și mai greu.

Cu doi ani în urmă, Adrian a fost diagnosticat cu o boală gravă, în urma căreia structurile osoase i se distrugeau, iar din acel moment copilul nu și-a mai putut folosi piciorul stâng. De atunci, viața familiei s-a schimbat complet, mama a renunțat la serviciu pentru a avea grijă de băiat și toate resursele financiare merg către tratamentele specializate pentru Adrian și pentru educația copiilor. În momentul în care echipa Visuri la cheie a ajuns la Ploiești, apartamentul familiei Tudorache arăta deplorabil, tencuiala cădea de pe pereți, era umiditate în toată locuința, mobila și parchetul erau putrezite, iar instalația electrică era complet compromisă.

 

Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu și Omid Ghannadi au mers miercuri la Ploiești pentru a împlini încă un vis și a le oferi unor oameni frumoși șansa la o viață mai bună. Momentul în care ei au ajuns la ușa familiei Tudorache a fost unul extrem de emoționant, părinților nu le venea să creadă că în scurt timp vor locui într-un apartament complet renovat și utilat. Cei patru au avut la dispoziție numai câteva minute pentru a se pregăti de o vacanță de neuitat la munte. Adrian a fost la kinetoterapie, a jucat fotbal, fiind pasionat de acest sport, au mers într-un parc de distracții, au tras cu arcul, au avut parte de o experiență inedită pe munte cu o mașină de off-road și s-au bucurat de momente incredibile împreună.

În tot acest timp, la Ploiești, constructorii, voluntarii și echipa Visuri la cheie au început treaba. Lucrurile vechi au fost scoase din apartament, dar au fost păstrate cele dragi familiei, iar Dragoș, Alina, Adela și Omid au discutat planul și și-au împărțit sarcinile.

apartamentul-familiei-tudorache-dupa-renovare-3 apartamentul-familiei-tudorache-dupa-renovare-6 apartamentul-familiei-tudorache-dupa-renovare-1

 

Sursa cifre: Kantar Media

Continuare pe urmatoarea pagina!

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns