HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: Episodul 2 din CHEFI LA CUŢITE a spulberat din nou concurenţa. Câţi telespectatori au urmărit MASTERCHEF?

AUDIENŢE TV: Episodul 2 din CHEFI LA CUŢITE a spulberat din nou concurenţa. Câţi telespectatori au urmărit MASTERCHEF?

Dragi cititori, RADAR DE MEDIA vă prezintă o analiză a cifrelor de audienţă cu grafice înregistrate de ANTENA 1 şi PRO TV, pe toate categoriile de public.

 

AAseară, Antena 1 a fost din nou lider de audienţă pe toate segmentele de public, în intervalul orar de difuzare al show-ului CHEFI LA CUŢITE. Emisiunea a fost lider de piață absolut. 13,9 puncte de rating și 32 % cota de piață obținea emisiunea, pe publicul comercial, în minutul de maximă audiență de la 22.12.

 

GPe intervalul orar de difuzare a emisiunii CHEFI LA CUŢITE, PRO TV a difuzat emisiunea MASTERCHEF (20:30-21:45), iar apoi meciul de fotbal din Europa League,  Paris Saint Germain – Barcelona (21:45-23:45). Kanal D a avut programat serialul istoric Kosem (20:00-23:00)

 

 

PUBLICUL COMERCIAL

La nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani Antena 1 a condus marți seară cu o medie de 11 puncte de rating și 27,3 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6,9 puncte de rating și 17,2 procente din cota de piață, In intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 20.30-23.28 monitorizata.

 

PUBLICUL URBAN

La orase, Antena 1 a obţinut 8,1 puncte de rating și 17,1 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al treilea, după Kanal D, cu o medie de 5,6 puncte de rating și 11,9 % cota de piață.

 

PUBLICUL NATIONAL

La nivelul întregii populații a țării, Antena 1 a condus topul cu o medie de 7,7 puncte de rating și 16,9 % cota de piață, în timp ce Pro Tv ocupa locul al treilea, după Kanal D, cu o medie de 6 puncte de rating și 13,1 % cota de piață.

Aproape 1,8 milioane de români au fost cu ochii pe „Chefi la cuțite” în minutul de aur de la 20.50.  

Grafice: RADAR DE MEDIA

 

 

FOLLOW UP

A doua seară de jurizare pe nevăzute a adus juraților surprize culinare de-a dreptul picante. Chef Dumitrescu a fost față în față cu fobia sa pentru insecte atunci când sub cloș a găsit scorpioni. De-a dreptul terifiat, acesta a fugit din platou și cu greu s-a lăsat convins să revină, în timp ce colegii lui au profitat la maximum de slăbiciunea lui pentru a-l tachina.

Și poveștile de viață ale concurenților din ediția de marți au fost unele cât se poate de interesante și emoționante. Ioan Popa le-a adus juraților în farfurie mămăligă neagră și le-a povestit prin ce greutăți a trecut și cum bucătăria a fost salvarea lui.

 

„Dormeam în rulotă fiindcă nu aveam bani. Vreau să mă întorc acasă”, a spus vizibil emoționat Ioan, care are 33 de ani și este bucătar în Scoția. Și Cristian Rucu a avut parte de trăiri care aproape au dat în clocot la „Chefi la cuțite”: deși inițial nu a obținut pașaportul pentru următoarea etapă a show-ului, chef Bontea a făcut un gest în premieraă pentru el. A decis că tânărul are potențial și merită o șansă pentru a demonstra ce poate și a alergat după el în culise pentru a-i da cuțitul.

 

Foto Credit: ANTENA 1

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

Mirela Vaida, despre revenirea în televiziune: „Nu am mai făcut genul acesta de emisiune, dar simt că mă reprezintă” – RADAR DE MEDIA

PUna dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România, Mirela Boureanu Vaida, revine pe micile ecrane cu un nou proiect.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns