HomeAUDIENȚE TVAnalizeSemifinala „FANtastic Show”, de la Antena 1, lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara

Semifinala „FANtastic Show”, de la Antena 1, lider de audienţă la oraşe şi în toată ţara

AUDIENTE TV: Semifinala „FANtastic Show” care i-a desemnat castigatori pe Andrei Stefanescu si a sa echipa rosie, din care au facut parte Raluka si Aurelian Temisan, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara.

 

Ultimul duel al căpitanilor fantastici Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu înaintea marii finale de sambata viitoare a adunat in fata micilor ecrane 1.293.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 21.48.

 

Astfel, la nivelul publicului din toata tara, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata, pe parcursul difuzarii emisiunii (20.00 – 22.13), o audienta medie de 4,8 puncte de rating si o cota de piata de 14,3%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 4 puncte de rating si o cota de piata de 12%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din mediul urban, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 4,6 puncte de rating si o cota de piata de 14 %.

 

Asadar, in semifinala de sambata aceasta, Liviu Varciu si echipa sa, din care au facut parte Elena Ionescu si Dima Trofim, au pierdut in favoarea lui Andrei Stefanescu si a echipei sale compuse din Raluka si Aurelian Temisan. „Proba de grup”, „Recunoaște melodia”, “Butoaiele cu apă”, “Ruleta imitatorilor”, “Cine cu cine”, “Vârsta melodiei”, “Paharele cu masa rotundă”, “Memoria”, „Alfabetul”, “Șut și gol” (cu labele de scafandru) si „Popularul” (care l-a avut ca invitat special pe Uddi) au fost probele pe care cei sase fantastici din platou le-au trecut cum s-au priceput mai bine. Amuzanta competitie a fost prezentata si arbitrata de la centru de Florin Ristei, iar un juriu popular format din cinci membri a votat cele mai bune prestatii artistice ale serii.

 

Cea mai distractiva competitie a verii se va incheia sambata viitoare, cu marea finala a sezonului. Cine intra in joc alaturi de Liviu Varciu si Andrei Stefanescu in lupta lor pentru marele trofeu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea pe 20 august, de la ora 20.00, in ultima editie „FANtastic Show”.


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

Foto Credit: Antena 1

fantastic show antena 1 (2) fantastic show antena 1 (5) fantastic show antena 1 (8)

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns