HomeAUDIENȚE TVAnalizeFANtastic Show, lider de audienţă. Cine s-a clasat pe locul secund?

FANtastic Show, lider de audienţă. Cine s-a clasat pe locul secund?

Emisiunea”FANtastic Show” care i-a desemnat castigatori pe Liviu Varciu si a sa echipa verde, din care au facut parte Jo si Andrei Aradits, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara.

Competitia dintre cei doi capitani de echipa, Andrei Stefanescu si Liviu Varciu, a adunat in fata micilor ecrane 1.084.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 21.57. 

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 – 22.00), o audienta medie de 3,8 puncte de rating si o cota de piata de 12,5%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 3,5 puncte de rating si o cota de piata de 11,4%.

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 3,8 puncte de rating si o cota de piata de 13,4 %, urmata de Pro TV, cu 3,4 puncte de rating si 12 % cota de piata.

Sambata seara, la Antena 1, echipa roșie condusă de Andrei Ștefănescu şi formată din Diana Munteanu și Andreas Petrescu a pierdut în faţa echipei verzi a lui Liviu Vârciu, din care au facut parte Jo și Andrei Aradits. Competitia arbitrata la centru de Florin Ristei a fost una stransa, in care vedetele au incercat sa dea tot ce e mai bun pe parcursul celor 11 probe ale concursului.

Distractiva infruntare dintre cei doi rivali a ajuns aseara la scorul de 3 la 2 pentru Varciu. Daca Andrei Stefanescu va reusi sa aduca egalitatea pe tabela de marcaj, telespectatorii Antenei 1 vor afla sambata viitoare, intr-o noua editie a emisiunii „FANtastic Show”.

Sursa: Kantar Media
Fantastic Show Antena 1 (3) Fantastic Show Antena 1 (1)

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns