HomeAUDIENȚE TVAnalizePaul Ipate este Fermierul anului 2016! Ce audienta a inregistrat marea finala?

Paul Ipate este Fermierul anului 2016! Ce audienta a inregistrat marea finala?

Prev1 of 2

Cei 16 fermieri români din Cipru au trăit o experiență de care își vor aminti toată viața, au muncit, s-au distrat și n-au dus lipsă de momente tensionate! Aseară, Paul Ipate a fost numit Fermierul anului, marele câștigător al acestui sezon Ferma vedetelor, într-o finală plină de tensiune, neprevăzut și emoții la cele mai înalte cote!

Ferma vedetelor a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, fiind urmărită de peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:30 – 23:30. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 22:57, a reunit peste 2.3 milioane de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audiență, obținând 8.8 puncte de rating și 30.3% share, televiziunea de pe locul doi, ANTENA 1 înregistrând 2.5 puncte de rating și 8.5% share.

Ediția a debutat cu plecarea concurenților din ferma în care au muncit timp de trei luni și căreia i-au readus, într-un final, strălucirea. Măgărășul Tarzan a fost extrem de emoționat când a simțit că cei 16 fermieri nu se vor mai întoarce. Ajunși în arenă, Anda Ghiță, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipoș, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate, Octavian Strunilă, Roxana Nemeș, Denis Ștefan, Vasile Calofir și Elena Lasconi au rememorat clipele frumoase care i-au unit în perioada în care au stat departe de casă.

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns