HomeAUDIENȚE TVAnalizeLaura Bretan este câștigătoarea sezonului șase Românii au talent! Mare finala, lider de audienta!

Laura Bretan este câștigătoarea sezonului șase Românii au talent! Mare finala, lider de audienta!

Prev1 of 2

Emoția, energia, vibrația, pasiunea, forța și talentul autentic s-au întâlnit aseară în show-ul formidabil din finala celui de-al șaselea sezon Românii au talent! Cei 16 finaliști au adus ieri seară în fața românilor un spectacol memorabil. Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu au aplaudat fiecare talent și au apreciat reprezentațiile finaliștilor, iar publicul a decis cine este noul erou național.

Laura Bretan, fetița cu voce uluitoare, a primit cele mai multe voturi și a câștigat titlul de cel mai talentat român şi marele premiu de 120.000 de euro, iar Anisiei Gafton, cea care a reușit să stârnească hohote de râs cu momentele de stand-up comedy prezentate, i-a fost acordat premiul de originalitate de 10.000 de euro.

Membrii trupei ImPro au reușit aseară să ridice sala în picioare cu un moment de improvizație în care au trecut prin mai multe genuri de film, iar Loredana a încins atmosfera în finala Românii au talent, împreună cu băieții de la Zdob și Zdub și Skizzo Skillz, cu reinterpretarea celebrei melodii La cârciuma de la drum.

Finala Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 01:10, la nivel național, aproape 2.2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:54, peste 3.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 13.4 puncte de rating și 42.3% share, de peste patru ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, KANAL D, care a obţinut 3.1 puncte de rating și 9.8% share.

Spectacol senzațional adus pe scenă de cei 16 finaliști

Laura Bretan este câștigătoarea sezonului șase al celui mai tare show de divertisment, Românii au talent! Micuța de numai 13 ani i-a uimit încă o dată pe români cu vocea sa unică, iar jurații s-au ridicat în picioare și au aplaudat îndelung momentul prezentat de ea în finală. Laura a cântat, acompaniată de o orchestră, aria Vissi d’arte din Opera Tosca de Puccini și a creat un moment emoționant cu care a reușit să ajungă rapid la sufletele tuturor.

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns