HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: iUmor a fost din nou lider pe toate segmentele de public. Cât au obţinut programele PRO TV?

AUDIENŢE TV: iUmor a fost din nou lider pe toate segmentele de public. Cât au obţinut programele PRO TV?

Prev1 of 2

Duminică seara, iUmor a fost din nou lider de audiență pe toate targeturile, emisiunea fiind urmărită în minutul de maximă audiență de la 20.49 de 2.357.000 de români.

PUBLICUL COMERCIAL 

Pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea iUmor difuzată între 19.59-22.12 a înregistrat o audiență medie de 10,8 puncte de rating și 24,9% cotă de piață, în timp ce Pro Tv s-a clasat pe locul al doilea cu 10,3 puncte de rating și 23,6% cotă de piață.

 

PUBLICUL URBAN

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 9,1 puncte de rating și 17,8% cotă de piață, în timp ce Pro Tv s-a clasat pe locul al doilea cu 7,7 % puncte de rating și 15 % cotă de piață.

 

PUBLICUL NATIONAL 

La nivelul întregului public din România, Antena 1 a ocupat poziția fruntașă cu 9,4 puncte de rating și 18,7% cotă de piață, urmată de ProTv cu 7,3 puncte de rating și 14,6% cotă de piață.

 

iumor-antena-1-1

FOLLOW UP 

 

Fie că au făcut magii, acrobație, stand-up comedy, au dansat, și-au prezentat invențiile, au plonjat într-o piscină plină cu smântână sau au cântat, concurenții din cea de-a cincea ediție a emisiunii iUmor au prezentat numere care au stârnit apaluze și hohote de râs.

Marius Covache, un concurent de etnie rromă, a avut un moment de stand-up comedy extraordinar care a fost primit cu mult entuziasm de către Cheloo, Delia și Bendeac. „Eu sunt un pic ceea ce în limbajul academic se chemă în Romania țigan și sunt foarte panicat când mă văd într-o sală plină cu români care uită toți la mine”, s-a prezentat Marius Covache, însă glumele sale autoironice au fost atât de bune, încât publicul l-a îndrăgit imediat. La fel și juriul. „Mi se pare că autoironia este apanajul unui om inteligent, la fel, și simtul umorului. Un om prost n-are cum să fie autoironic, de fapt nici ironic, darămite autoironic”, a spus Mihai Bendeac, iar Cheloo a fost total de acord cu el.

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns