HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: iUMOR de la Antena 1 a fost din nou peste programele PRO TV, pe toate segmentele de public

AUDIENŢE TV: iUMOR de la Antena 1 a fost din nou peste programele PRO TV, pe toate segmentele de public

Prev1 of 2

Duminică, seara, emisiunea iUmor, a fost din nou lider de audiență pe toate segmentele de public pe intervalul orar 19:59-22:27 .

 

PUBLICUL COMERCIAL

 

Așa se face că pe publicul comercial din mediul urban, emisiunea iUmor difuzată între 19.59-22.27 a înregistrat o audiență medie de 11,9 puncte de rating și 26,4% cotă de piață, în timp ce Pro Tv s-a clasat pe locul al doilea cu 11,4 puncte de rating și 25,3% cotă de piață.

 

PUBLICUL URBAN

 

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 10,1 puncte de rating și 20,4% cotă de piață, în timp ce pro Tv s-a clasat din nou pe locul al doilea cu 8,8% puncte de rating și 17,8% cotă de piață.

 

PUBLICUL NATIONAL 

La nivelul întregului public din România, Antena 1 a ocupat din nou poziția fruntașă cu 9,4 puncte de rating și 19,1% cotă de piață, urmată de proTv cu 9,3 punc te de rating și 18,9% cotă de piață.

 

iumor-antena-1-lider-de-audienta-2
Duminică, seara, la iUmor a fost un show de zile mari, care a adus juriul şi publicul în delir. Au fost și multe moment inedite, unul dintre ele fiind cel al concurentului Brent Ray Fraser care s-a dezbrăcat pe muzică clasică şi a pictat, în premieră cu organul genital şi fără nicun fel de inhibiţii în faţa publicului numeros şi a celor trei juraţi!

 

Sursa cifre: Kantar Media

Continuare follow up – pe urmatoarea pagina!

 

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns