HomeAUDIENȚE TVAnalizeNOUL Game show, Jocuri de celebritate a fost lider de audienţa cu prima ediţie! Câţi romani au fost pe PRO TV?

NOUL Game show, Jocuri de celebritate a fost lider de audienţa cu prima ediţie! Câţi romani au fost pe PRO TV?

AUDIENTE TV:  Prima ediție Jocuri de celebritate a adus telespectatorilor distracție pură, bucurie, energie pozitivă, competiție și mult umor! Mihai Bobonete a dat startul probelor la care vedetele s-au îngrămădit, la propriu, să câștige.

 

Jocuri de celebritate, lider de audienta 

Jocuri de celebritate a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, emisiunea a obținut 8.3 puncte de rating și 26.9% share, în timp ce televiziunea de pe locul doi, Antena 1 (Un show Pacatos) a obtinut 3 puncte de rating și 9.7% share. 

 

Energia pozitivă și distracția din emisiune au ajuns la 1 milion de telespectatori pe întreg intervalul de difuzare, între 22:31 – 23:37, la nivel național, iar minutul de maximă audiență, de la 22:31, a reunit peste 1.5 milioane de telespectatori în fața televizoarelor.

Jocuri de celebritate (8)

Cum s-a desfasurat concursul? 

Echipa lui Octavian Strunilă, formată din Cove, Dana Rogoz și Ioana, prietena Danei, a avut un avantaj în punctaj încă de la primele probe, însă echipa lui Paul Ipate, formată din Adela Popescu, Natanticu și Zob, prietenul lui Natanticu, a reușit să îi depășească la ultima probă și să câștige 2.500 de lei în prima ediție a emisiunii Jocuri de celebritate.

Cursa contra-cronometru, tensiunea și panica de la proba Bolul Kaboom au făcut-o pe Adela Popescu să arunce bolul, de-a dreptul, de frică să nu explodeze la ea. Nici Cu fața la pernă nu a fost una dintre cele mai ușoare probe. Cei opt au dansat, s-au luptat, s-au aruncat pe jos, totul pentru a nu fi scoși din competiție. Fiecare punct câștigat a adus cu sine o explozie de energie și o bucurie sinceră ce s-au simțit dincolo de ecranul televizorului.

Telespectatorii sunt invitați săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 22:30, pentru două seri de distracție pură și relaxare alături de vedetele lor preferate. Noi probe amuzante sunt pregătite pentru invitați, iar Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate sunt gata pentru hohote de râs.

 

Jocuri de celebritate (12)

 

Foto Credit: PRO TV

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns