HomeAUDIENȚE TVAnalizeJocuri de celebritate a fost lider de audienţă pe publicul comercial. Următoarea ediţie va fi difuzată miercurea viitoare!

Jocuri de celebritate a fost lider de audienţă pe publicul comercial. Următoarea ediţie va fi difuzată miercurea viitoare!

jocuri-de-celebritate-3

Românii râd cu poftă la Jocuri de celebritate cu Bobonete, Strunilă, Ipate și invitații lor savuroși din fiecare ediție. Ieri seară, întregul platoul a fost cuprins de energie pozitivă, iar Elena Gheorghe, What’s up, Lili Sandu și Augustin Viziru au dat tot ce au avut mai bun pentru a ajunge cât mai aproape de runda finală.

Jocuri de celebritate a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani. Emisiunea a obținut 7.4 puncte de rating și 22.9% share, în timp ce televiziunea de pe locul doi, Antena 1 a obținut 4.7 puncte de rating și 14.7% share. Minutul de maximă audiență, de la 22:43, a reunit peste 1.3 milioane de telespectatori în fața televizoarelor, la nivel național.

 

Octavian Strunilă i-a avut pe canapeaua sa pe Augustin Viziru, Lili Sandu și Bogdan, prietenul lui Augustin, care își dorea banii pentru a merge în Las Vegas. Pe canapeaua adversă, Paul Ipate i-a avut alături pe What’s up, Elena Gheorghe și Alin, prietenul lui What’s up, care își dorea să investească banii într-un studio mobil de muzică.

La prima probă, Spune-i pe nume, concurenții au trebuit să ghicească numele vedetelor din imaginile reprezentative afișate pe ecran. A fost o probă nouă cu care nu s-au mai confruntat până acum, iar Strunilă a spus: „E cea mai grea din viața mea!”. Bolul Kaboom a dat startul tensiunilor, iar Elena Gheorghe și What’s up au sărit în sus de nerăbdare. Ia-mă, nene, a fost proba la care Lili Sandu a excelat înclinând scorul în favoarea echipei sale. Ultimele două probe, S-a furat vocala și Fără cuvinte, au desemnat câștigătoare echipa lui Strunilă, după hohote de râs și multă veselie.

Bogdan, invitatul special adus de Augustin, a ales să meargă în proba finală, Nume și renume, cu Lili Sandu, reușind să câștige 3.000 de lei din cei 10.000 de lei puși la bătaie de Bobonete.

jocuri-de-celebritate-7

 

Miercurea viitoare, de la 22:30, telespectatorii sunt așteptați să râdă cu poftă la o nouă ediție Jocuri de celebritate. Carismaticul magician Robert Tudor, Răzvan Exarhu, jurat MasterChef, Virgil Ianțu și actorul Lucian Ghimiș se vor distra alături de Bobonete, Strunilă și Ipate.

 

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

No comments

leave a comment