HomeAUDIENȚE TVAnalizeJocuri de celebritate a fost lider de audienţă pe publicul comercial. Următoarea ediţie va fi difuzată miercurea viitoare!

Jocuri de celebritate a fost lider de audienţă pe publicul comercial. Următoarea ediţie va fi difuzată miercurea viitoare!

Românii râd cu poftă la Jocuri de celebritate cu Bobonete, Strunilă, Ipate și invitații lor savuroși din fiecare ediție. Ieri seară, întregul platoul a fost cuprins de energie pozitivă, iar Elena Gheorghe, What’s up, Lili Sandu și Augustin Viziru au dat tot ce au avut mai bun pentru a ajunge cât mai aproape de runda finală.

Jocuri de celebritate a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani. Emisiunea a obținut 7.4 puncte de rating și 22.9% share, în timp ce televiziunea de pe locul doi, Antena 1 a obținut 4.7 puncte de rating și 14.7% share. Minutul de maximă audiență, de la 22:43, a reunit peste 1.3 milioane de telespectatori în fața televizoarelor, la nivel național.

 

Octavian Strunilă i-a avut pe canapeaua sa pe Augustin Viziru, Lili Sandu și Bogdan, prietenul lui Augustin, care își dorea banii pentru a merge în Las Vegas. Pe canapeaua adversă, Paul Ipate i-a avut alături pe What’s up, Elena Gheorghe și Alin, prietenul lui What’s up, care își dorea să investească banii într-un studio mobil de muzică.

La prima probă, Spune-i pe nume, concurenții au trebuit să ghicească numele vedetelor din imaginile reprezentative afișate pe ecran. A fost o probă nouă cu care nu s-au mai confruntat până acum, iar Strunilă a spus: „E cea mai grea din viața mea!”. Bolul Kaboom a dat startul tensiunilor, iar Elena Gheorghe și What’s up au sărit în sus de nerăbdare. Ia-mă, nene, a fost proba la care Lili Sandu a excelat înclinând scorul în favoarea echipei sale. Ultimele două probe, S-a furat vocala și Fără cuvinte, au desemnat câștigătoare echipa lui Strunilă, după hohote de râs și multă veselie.

Bogdan, invitatul special adus de Augustin, a ales să meargă în proba finală, Nume și renume, cu Lili Sandu, reușind să câștige 3.000 de lei din cei 10.000 de lei puși la bătaie de Bobonete.

jocuri-de-celebritate-7

 

Miercurea viitoare, de la 22:30, telespectatorii sunt așteptați să râdă cu poftă la o nouă ediție Jocuri de celebritate. Carismaticul magician Robert Tudor, Răzvan Exarhu, jurat MasterChef, Virgil Ianțu și actorul Lucian Ghimiș se vor distra alături de Bobonete, Strunilă și Ipate.

 

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns