HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: Las Fierbinţi, Ai noştri şi show-ul JOCURI DE CELEBRITATE, din nou în topul audientelor. Cine s-a clasat pe locul secund?

AUDIENŢE TV: Las Fierbinţi, Ai noştri şi show-ul JOCURI DE CELEBRITATE, din nou în topul audientelor. Cine s-a clasat pe locul secund?

Las Fierbinți, Ai noștri și Jocuri de celebritate au ținut românii în fața televizoarelor, cele două seriale și emisiunea din sufrageria lui Bobonete fiind în topul preferințelor telespectatorilor.

 

ALas Fierbinți a fost, ca de fiecare dată, lider de audiență pe toate categoriile de public! Pe segmentul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a obținut 13.3 puncte de rating și 34.5% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul al doilea, ANTENA 1, care a înregistrat cifre de peste două ori mai mici: 5.5 puncte de rating și 14.3% share.

 

Imediat după cel mai iubit serial românesc de comedie, Ai noștri au intrat în scenă și au dominat topurile! Noul episod din primul sezon Ai noștri a obținut, pe targetul comercial, 10.9 puncte de rating și 28.2% share, în timp ce televiziunea care a ocupat locul secund, ANTENA 1 a înregistrat numai 6.0 puncte de rating și 15.7% share.

 

Distracția de joi seara a continuat cu o nouă ediție Jocuri de celebritate, care i-a adus pe Anca Dumitra, Ecaterina Țugulea, Ovidiu Niculescu și Jean Paler în sufrageria lui Bobonete. Pe intervalul difuzării Jocuri de celebritate, Pro TV a înregistrat pe segmentul publicului comercial 6.8 puncte de rating și 23.6% share, iar postul TV de pe locul al doilea, ANTENA 1 a obținut 4.4 puncte de rating și 15.3% share.

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa: Kantar Media Audiences, Copyright: ARMADATA S.R.L.

 

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns