HomeAUDIENȚE TVAnalizeGermania s-a calificat în semifinale după ce a bătut Italia la loviturile de departajare! PRO TV, lider pe toate segmentele de public!

Germania s-a calificat în semifinale după ce a bătut Italia la loviturile de departajare! PRO TV, lider pe toate segmentele de public!

Germania este cea de-a treia echipă calificată în semifinalele UEFA EURO 2016TM, după ce a trecut de Italia la loviturile de departajare.

Meciul a fost lider de audientă pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 2.3 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 22:03-00:49. În minutul de maximă audientă, de la 22:46, peste 2.7 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Germania și Italia.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârstă cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audientă cu 16.2 puncte de rating și o cotă de piată de 51%, următorul post clasat, ANTENA 1 înregistrând 3 puncte de rating și 9.4% cotă de piată.

După o primă repriză lipsită de ocazii, Germania a reușit să marcheze în minutul 64, prin Ozil, după o centrare a lui Hector. La doar trei minute distanță, Gomez a ratat din 4 metri! Italia a reușit să revină și să egaleze după un henț inexplicabil făcut de Boateng în propriul careu, în urma unei faze fixe. Bonucci a fost cel care a transformat penalty-ul.

La loviturile de departajare, Germania a reușit să se impună cu 6-5 și va întâlni în semifinale învingătoarea meciului dintre Franța-Islanda, transmis diseară, de la ora 22:00, în direct de Pro TV. 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns