HomeAUDIENȚE TVAnalizeMilioane de români au văzut meciul în care ROMÂNIA a fost învinsă de ALBANIA. Cifre de audienţă, aici!

Milioane de români au văzut meciul în care ROMÂNIA a fost învinsă de ALBANIA. Cifre de audienţă, aici!

Tricolorii au părăsit aseară UEFA EURO 2016TM, după un meci dificil împotriva Albaniei. Echipa României s-a clasat pe ultima poziție a grupei A, cu numai 1 punct, după un debut destul de promițător.

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de aproape 4 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 22:00 – 23:53. În minutul de maximă audiență, de la 22:43, peste 4.6 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre România și Albania. 

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 25.4 puncte de rating și o cotă de piață de 63.2%, următorul post clasat, Antena 1 înregistrând 3.7 puncte de rating și 9.2% cotă de piață.

România a avut aseară lovitura de start a meciului, prin Alibec. Primele minute ale partidei au fost lipsite de ocazii clare: Stancu, Stanciu și Hoban au șutat de la distanță, spre poarta adversă, fără a pune însă probleme albanezilor. Prima ocazie clară a meciului a fost a Albaniei. În minutul 23, Lenjani primește o centrare de pe partea dreaptă și trimite mult peste, din 3 metri, deși era singur cu poartă goală. Cu doar 2 minute înainte de fluierul final al primei reprize, Albania deschide scorul. Tătărușanu iese neinspirat din poartă, la o centrare de pe partea dreaptă, și Sadiku deschide scorul.

Diseară, de la 22:00, Pro TV a pregătit meciul de 10 dintre Slovacia și Anglia.

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns