HomeAUDIENȚE TVAnalizeRetur onorabil pentru echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf. PRO TV, lider de audienţă cu meciul Stelei!

Retur onorabil pentru echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf. PRO TV, lider de audienţă cu meciul Stelei!

AUDIENTE TV: Steaua a jucat aseară returul cu echipa antrenată de Guardiola. Meciul, transmis LIVE de Pro TV, s-a încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea echipei gazdă.

Meciul Manchester City – Steaua a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de aproape 2 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare. În minutul de maximă audiență, de la 21:58, peste 2.3 milioane de telespectatori urmăreau meciul din UEFA Champions League.

 

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 12.1 puncte de rating și o cotă de piață de 36.9%, următorul post clasat, Antena 1 înregistrând 3.8 puncte de rating și 11.7% cotă de piață.

Meciul a debutat cu o premieră pentru Manchester City. 6 jucători au prins pentru prima oară de la venirea lui Pep Guardiola, primul 11: Hart, Maffeo, Fernando, Toure, Delph și Iheanacho. Meciul, destul de echilibrat, s-a terminat cu scorul de 1-0, golul fiind înscris în minutul 54. Navas a centrat impecabil în fața porții, iar Delph a înscris cu o lovitură de cap.

Steaua va juca în grupele UEFA Europa League! Tragerea la sorți pentru grupele UEFA Europa League va avea loc vineri, de la ora 14:00, în direct la Sport.ro și pe www.sport.ro. Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf se află în urna a doua valorică și poate da în grupe de rivala din oraș a lui Guardiola: Manchester United!

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

Sursa cifre: Kantar Media

Foto Credit: Manchester City

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns