HomeLIFE STYLEAudienţe TV octombrie 2009: romanii au revenit in fata televizoarelor

Audienţe TV octombrie 2009: romanii au revenit in fata televizoarelor

Romanii au revenit in fata micilor ecrane asa arata ultimul studiu dat publicitatii de GFK Romania !

Luna octombrie a adus în peisajul media creşteri considerabile de audienţă pentru majoritatea posturilor mari de televiziune, precum şi un consum general de TV cu peste două puncte de rating mai mare decât în septembrie (16,5% în octombrie faţă de 14,2% în septembrie).

Toate acestea după o lună septembrie care, deşi considerată perioada perfectă pentru revenirea publicului în faţa televizoarelor după lunile de vară, nu reuşise decât o creştere cu două sutimi de punct de rating, per ansamblu, faţă de luna precedentă – în ciuda milioanelor investite de posturile TV în noile grile de programe.

Pentru liderul pieţei TV, Pro TV, octombrie a fost prima lună în care frigul chiar a ţinut publicul în faţa televizoarelor. Postul a înregistrat o medie de audienţă pe urban cu jumătate de punct de rating mai mare decât în septembrie (3,1% faţă de 2,6%), în timp ce Antena 1 a crescut cu 0,3% faţă de luna precedentă, ajungând de la un rating de 1,8% la 2,1%.octombrie 2009 - rating

Ce performante vor reusi Paula Seling si Ovi la Eurovision 2010

View Results

Loading ... Loading ...

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns