HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENTE TV: Peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit la Pro TV meciul dintre FC Zurich și Steaua

AUDIENTE TV: Peste 1.7 milioane de telespectatori au urmărit la Pro TV meciul dintre FC Zurich și Steaua

După meciul transmis de Pro TV joi seară, Steaua rămâne fără victorie în urma celui de-al patrulea meci din grupele Europa League, jucat împotriva formației FC Zurich, dar păstrează șanse de calificare în primăvara europeană.

 

AConfruntarea LIVE dintre FC Zurich și Steaua, transmisă de Pro TV, a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, meciul a obținut 12.2 puncte de rating și 36.9% share, de peste două ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul secund, ANTENA 1, care a înregistrat 4.6 puncte de rating și 14% share.

Meciul a fost urmărit la Pro TV de peste 1.7 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, 22:06 – 23:56, iar cel mai urmărit minut al competiției, de la 22:46, a reunit peste 2.1 milioane de telespectatori.

 

Joi, la Zurich, William de Amorim a ratat cea mai mare șansă de gol a Stelei, iar Niță a salvat echipa în câteva rânduri de la o înfrângere care i-ar fi anulat orice șansă de calificare. A fost 0-0 la Zurich, iar Steaua are trei puncte, este pe ultimul loc în grupă, dar se află la doar patru puncte de prima poziție, ocupată de Osmanlispor.

Echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf va juca împotriva turcilor, pe 24 noiembrie, la București. Meciul va fi decisiv pentru calificare și va fi transmis în direct, la Pro TV!

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns