HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: Peste 2 milioane de români au urmărit debutul noului sezon Las Fierbinți! Ce audienţă a înregistrat postul clasat pe locul 2?

AUDIENŢE TV: Peste 2 milioane de români au urmărit debutul noului sezon Las Fierbinți! Ce audienţă a înregistrat postul clasat pe locul 2?

AUDIENTE TV: Marți seara, românii s-au distrat împreună cu celebrele personaje din Las Fierbinți la debutul sezonului 12. Primul episod a condus topul audiențelor pe toate categoriile de public, iar pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 2.1 milioane de telespectatori au urmărit aventurile din Fierbinți.

 

În minutul de aur, de la 20:59, peste 2.6 milioane de români au fost alături de îndrăgitele personaje. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a înregistrat 10.9 puncte de rating și 32.4% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1 (CHEFI LA CUTITE) care a obținut 9.6 puncte de rating și 28.4% share.

 

Aventurile continuă joi, 14 septembrie, de la ora 20:30, într-un nou episod Las Fierbinți. După ce au scăpat nevătamați din atacul cu bombă nucleară lansat de Coreea de Nord, fierbințenii își reiau cursul firesc al vieții. Un vis premonitoriu îi dă mari bătăi de cap lui Vasile, care trăiește cu senzația că scaunul de primar, pe care s-a instalat confortabil în urmă cu mulți ani, începe să se clatine. În plus, venirea în sat a unui fost localnic îi întărește ideea că i se pregătește ceva.

 

Bobiță încearcă să o cucerească pe asistenta medicală care a fost trimisă să-i ajute pe cei afectați de sfârșitul lumii. Cum vor reacționa Dorel și Giani, ambii înfierbântați de noua prezență feminină, vom afla joi, de la 20:30, în cel de-al doilea episod al noului sezon Las Fierbinți.

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa cifre: KANTAR MEDIA

Copyright: ARMADATA SRL

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns