HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENTE TV: Primele eliminari din Chefi la cutite au adus audiente de top pentru Antena 1

AUDIENTE TV: Primele eliminari din Chefi la cutite au adus audiente de top pentru Antena 1

Prev1 of 2

Luni seara au început confruntările între cele trei echipe la „Chefi la cuțite”. Prima probă i-a adus pe jurați și echipele pe care le coordonează în bucătăria unde au avut de pregătit un preparat românesc reinterpretat, pe care l-au jurizat angajații de la Metrorex și RATB. Finalul serii a adus și primul eliminat din concurs și o veste tristă pentru chef Scărlătescu: Petru Scalețchi, bucătarul de la Chișinău care gătește pentru ambasadori, a avut la duel cea mai slabă farfurie și a fost eliminat.

Supărat și nemulțumit că a pierdut un om bun din echipă, chef Scărlătescu l-a încurajat totuși pe acesta și i-a spus să nu uite că va face mereu parte din echipa neagră.

 

AUDIENTE TV: Show-ul a fost din nou lider de audiență luni seară, cu un vârf atins în minutul de maximă audiență de la 21.40, pe publicul comercial, de 14,3 puncte de rating și 32,9 % cota de piață.

În intervalul său de difuzare, 20.30-23.34, emisiunea „Chefi la cuțite” a fost lider de audiență cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 9,6 puncte de rating și 23,8 % cota de piață, Antena 1 fiind urmată pe locul secund de Pro Tv cu 8,5 puncte de rating și 21,1 % cota de piață.

 

„Chefi la cuțite” a condus topul audiențelor și la orașe, cu o medie de 7,5 puncte de rating și 16,2 % cota de piață, pe locul al doilea clasându-se Pro Tv cu 6,6 puncte de rating și 14,2 % cota de piață.

 

Sursa cifre: Kantar Media

Follow up pe urmatoarea pagina!

antena-1-chefi-la-cutite-17

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns