Victorie spectaculoasă pentru Tara Galilor în meciul cu Belgia. Câţi români au văzut partidă? - RADAR DE MEDIA
HomeAUDIENȚE TVAnalizeVictorie spectaculoasă pentru Tara Galilor în meciul cu Belgia. Câţi români au văzut partidă?

Victorie spectaculoasă pentru Tara Galilor în meciul cu Belgia. Câţi români au văzut partidă?

Deși a pornit cu șansa a doua, Țara Galilor a învins aseară Belgia, scor 3-1, și s-a calificat în semifinalele turneului final! 

Meciul a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de peste 1.9 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 22:01 – 23:50. În minutul de maximă audiență, de la 23:42, peste 2.2 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Țara Galilor și Belgia. 

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 14.5 puncte de rating și o cotă de piață de 45.5%, următorul post clasat, ANTENA 1 înregistrând 2.3 puncte de rating și 7.1% cotă de piață.

Belgienii au început în forță meciul, ratând două ocazii uriașe! Însă, în minutul 13, Nainggolan a prins un șut senzațional de la 25 de metri distanță și a deschis scorul. În minutul 31, Țara Galilor a egalat prin Ashley Williams. Acesta a marcat golul egalizator cu o lovitură de cap. În minutul 55, Robson Kanu a primit o pasă în careu și l-a executat pe Courtois din 8 metri. Scorul final a fost stabilit de Vokes care a marcat dintr-o pasă a lui Gunter. Țara Galilor va întâlni Portugalia în semifinale, meciul fiind transmis de Pro TV.

Diseară, de la 22:00, Pro TV a pregătit meciul de 10 dintre Germania și Italia. 

 

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns