HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENTE TV: PRO TV, lider absolut de audiență cu FCSB-Viktoria Plzen! 3-0 meciul, audiențe de aproape 3 ori mai mari pentru PRO TV

AUDIENTE TV: PRO TV, lider absolut de audiență cu FCSB-Viktoria Plzen! 3-0 meciul, audiențe de aproape 3 ori mai mari pentru PRO TV

După finalul meciului dintre FCSB și Viktoria Plzen, antrenorul musafirilor a declarat: „Steaua a fost tot timpul peste noi, felicitări pentru cele 9 goluri pe care ni le-a dat!”.

 

Suporterii care nu au ajuns pe Arena Națională ieri seară au făcut galerie din fața televizoarelor! La nivel național, peste 1.8 milioane de români au urmărit meciul dintre FCSB și Viktoria Plzen la PRO TV. Pe intervalul de difuzare al meciului, PRO TV a condus detașat topul audiențelor pe toate categoriile de public: național, urban și comercial. Pe segmentul targetului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 ani, PRO TV a obținut 12.6 puncte de rating și 38.5% share, spre deosebire de televiziunea clasată pe locul al doilea, ANTENA 1, care a înregistrat numai 4.6 puncte de rating și 14.0% share.

 

În minutul de aur de la ora 22:18, peste 2.1 milioane de români la nivel național erau cu ochii pe PRO TV.

 

FCSB a reușit să înscrie de nouă ori în trei meciuri disputate cu Plzen în ultimele două luni. Victoria obținută de FCSB joi seară, 3-0, duce vicecampioana României pe locul 1 în grupa de Europa League după prima etapă.

 

Foto Credit: PRO TV

Sursa cifre: Katar Media

Copyright: ARMADATA SRL

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Lasa un comentariu aici!

Written by

dan.ivascu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns