Connect with us

Analize

AUDIENTE TV: Show-ul ROMANII AU TALENT, un nou record de audienţă! În minutul de aur, PRO TV a obținut peste 70% cotă de piață!

Published

on

Vineri seară, peste 4.5 milioane de români au spus Românii au talent!

 

Cel mai tare show de divertisment, Românii au talent, a încântat vineri telespectatorii cu un spectacol fabulos și i-a încărcat cu energie pentru un weekend perfect! A patra ediție a sezonului #7epic a adus și cel de-al treilea golden buzz al sezonului, apăsat de Mihaela Rădulescu pentru un moment extrem de emoționant, prezentat de Lorelai Moșneguțu, concurenta care a cântat melodia A million stars la orgă și voce.

Numărul prezentat de ea a smuls ropote de aplauze și i-a lăsat pe jurați, prezentatori, dar și telespectatori fără cuvinte și cu lacrimi în ochi.

 

Tot mai mulți telespectatori spun DA talentului autentic!

De la debutul sezonului #7epic, cifrele de audiență pentru cel mai tare show de divertisment au crescut după fiecare ediție! A patra ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public!

 

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 22.1 puncte de rating și 56.8% share, de aproape nouă ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, KANAL D, care a obţinut numai 2.6 puncte de rating și 6.6% share.

În minutul de aur, de la 23:32, 70.2% dintre telespectatorii din targetul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, au trăit emoția transmisă de momentul prezentat de Lorelai Moșneguțu.

Pe întreaga durată de difuzare a show-ului, la nivel național, peste 3.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:19, peste 4.5 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

EP.4 ROMANII AU TALENT 2017:

LOCUL 1 – PRO TV – 22.1% RATING, 56.8% SHARE

LOCUL 2 – KANAL D – 2.6% RATING, 6.6% SHARE

 

EP.3 ROMANII AU TALENT 2017:

LOCUL 1 – PRO TV – 22.2% RATING, 55.7% SHARE

LOCUL 2 – ANTENA 1 – 2.9% RATING, 7.3% SHARE

 

Butonul auriu acordat de Mihaela Rădulescu a adus și minutul de aur!

 

Momentul prezentat de Lorelai Moşneguţu, ultima concurentă din ediția de ieri seară, a fost cel mai emoționant din istoria show-ului Românii au talent! Lorelai a cântat la orgă folosindu-și degetele de la picioare, dar și cu vocea, melodia A million stars. În ciuda tuturor problemelor, concurenta a avut în permanență zâmbetul pe buze și le-a dat tuturor o adevărată lecție de viață, reușind să smulgă ropote de aplauze, să-i uimească pe jurați și să-i lase fără cuvinte. La finalul reprezentației sale, Mihaela nu a ezitat și a apăsat butonul auriu pentru a o trimite pe Lorelai direct în semifinală. Jurata a mers pe scenă pentru a își îmbrățișa preferata și i-a spus cu lacrimi în ochi: ”Ești în semifinală direct, pentru că ești foarte talentată și pentru că meriți să fii acolo. Mă bucur enorm!”.

 

Pe intervalul difuzării acestui moment in show, 3 din 4 români care se uitau la TV urmăreau Românii au talent! Pe segmentul publicului comercial, Pro TV o obținut pe prestația lui Lorelai 25.6 puncte de rating și 69.2% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul doi, KANAL D a înregistrat 1.1 puncte de rating și 3.0% share, rezultate de peste 20 de ori mai mici decât Pro TV!

 

Talent autentic, concurenți carismatici și momente surprinzătoare

 

Două fete foarte simpatice și un talent uriaș! Carmina Vidraşcu și Beatrice Popliuc au interpretat în același timp la pian piesa The Scarlet și au reușit să impresioneze atât jurații, cât și publicul cu numărul complex prezentat. Concurentele au avut coregrafie, s-au jucat și s-au bucurat de fiecare clipă petrecută pe scenă. ”Bravo, fetelor! A sunat și foarte, foarte bine, a arătat foarte bine, sunteți foarte haioase. Ați venit, v-ați jucat și ați primit patru DA. Ne vedem în etapa următoare!”, le-a spus Andra.

 

Claudiu Borza a venit la Românii au talent să-și găsească jumătatea, dar a început prin a le prezenta juraților un monolog, ”un stand-up rural”, după cum l-a numit Pavel Bartoș. Concurentul a făcut câte un vers pentru fiecare jurat și i-a încântat cu umorul său contagios. ”Mi-a plăcut momentul tău. Ești reprezentantul de cinste al umorului popular românesc și mă bucur că ai îndrăznit să vii până la noi. Avem nevoie de români cu talentul tău.”, a spus Mihaela. Claudiu a primit la final un NU din partea lui Florin și 3 DA de la Andi, Andra și Mihaela.

 

Trupa Blue Night Shadow a cântat vineri melodia Am iubit. Cei trei concurenți au impresionat jurații cu momentul creat și au adus pe scenă foarte multă energie și ritm. Încântat de reprezentația lor și de bucuria cu care au cântat, Andi a spus: ”Bravo! Vă așteptam de șapte ani! Apreciez, a sunat foarte bine. Mă bucur foarte tare că ați venit să ne arătați ce puteți.”. Grupul Blue Night Shadow a primit la final 4 DA.

 

Frumoasa concurentă Diana Boiachin a prezentat la Românii au talent un număr fascinant de aerial ring. Diana i-a uimit pe toți cu talentul său și cu elementele extrem de dificile executate perfect în aer și a primit felicitări din partea juriului. ”Nu credeam că o să apuc să văd și luna și soarele în același astru. Scumpa mea, din partea mea ai un DA!”, a spus Florin Călinescu, iar Andi, Andra și Mihaela au și ei DA.

 

Iulia-Carmen Florea-Adămiţă și Paul Adămiţă au adus opera comică pe scena Românii au talent. Iulia a interpretat Aria Păpușii din Les Contes d’Hoffmann și a realizat, împreună cu soțul său, un moment special, care a fost răsplătit cu aplauze din partea publicului. ”Cu mare admirație pentru calitățile vocale, DA!”, au spus cei patru jurați.

 

Ioan Galgoczy a venit la Românii au talent să arate ceea ce poate crea natura, iar scopul său este acela de a face cât mai multe lucruri pentru a o proteja. Concurentul a realizat mai multe sculpturi și i-a bucurat pe toți cu momentul prezentat și cu proiectele pe care le are. ”Sunteți un artist! Aveți talentul de a vedea arta în natură.”, i-a spus Mihaela. Ioan a primit la final 4 DA.

 

Momentul de dans contemporan prezentat de Silviu Daniel Mititelu a adus emoție și sensibilitate și a umplut sala de bucurie și visare. Încântate de reprezentația lui Silviu, Andra și Mihaela s-au ridicat și l-au aplaudat, felicitându-l pentru talentul său. ”Un dans ca al tău vreau să văd atunci când vine vorba de dans contemporan. Perfect, impecabil!”, i-a transmis Andra. Concurentul a obținut 4 DA.

 

Dima Belinski a demonstrat că talentul nu are margini și a cântat o compoziție proprie la pian cu mâinile, picioarele, coatele și nasul. Concurentul s-a transpus complet în muzică și a transmis foarte multă voie bună. ”Îmi place de mor ce văd la Românii au talent! Bravo, Dima! Habar n-am cu ce parte a corpului o să mai cânți și ce idei îți mai vin, dar abia aștept să văd și să ascult. DA!”, i-a spus Mihaela, iar Dima a primit în total 4 DA.

 

Cristian Costea este zidar, și-a exersat talentul numai pe șantier, dar a venit la Românii au talent și a uimit o țară întreagă. Cristian a avut nevoie doar de o gletieră, un șpaclu, culori și un geam pentru a crea un tablou în culori de toamnă. ”Foarte mult mi-a plăcut și, da, cred că și asta vrem să vedem aici, pe scena Românii au talent. Răspunsul meu e DA!”, a spus Andi, iar concurentul a primit la final 4 DA.

 

Miruna Dascălu a urcat pe scenă plină de emoții, dar acest lucru nu i-a afectat reprezentația, ci, din contră, a ajutat-o să transmită foarte bine pasiunea cu care cântă. Miruna a interpretat Die Nachtigall, vocea ei a sunat perfect, iar publicul a fost încântat de momentul prezentat. ”Semeni cu Nana Mouskouri… trebuie să zic ceva nasol, ce să zic? Nu-mi place treaba asta în limba germană, ca să știi. Tu știi că ești bună? Dar nu știi că ești foarte bună!”, i-a spus Florin cu zâmbetul pe buze. Miruna a obținut la final 4 DA.

 

Daniel Șveţ a venit la Românii au talent hotărât să se afirme. A cântat melodia Up town funk, a dansat și a fost plin de energie, reușind să-i surprindă pe jurați și să le transmită din bucuria lui. ”Știi că ai farmec, știi să te miști, o să faci naveta Chișinău-București, am impresia, pe urmă te duci la Moscova, la Paris… Meriți un viitor luminos, că date ai.”, i-a spus Florin. Daniel a primit 4 DA.

 

Marina Lelenco i-a vrăjit pe jurați încă dinainte de a-și prezenta momentul. Concurenta a adus pe scenă un dans oriental plin de culoare, farmec și mișcări senzuale și a primit aplauze îndelungi din partea publicului. ”E totul foarte limpede. Eu mă bucur că îmi dă ocazia să nu mai adăugăm foarte multe lucruri. Da, ăsta este un moment de belly dance!”, a spus Andi. Marina a primit la final un NU din partea Mihaelei și 3 DA de la Andi, Andra și Florin.

 

Cassiano del Mar a revenit la Românii au talent să demonstreze că este talentat. Concurentul și-a schimbat stilul și a intrat pe scenă decis să surprindă. A cântat melodia Shaky Shaky, iar jurații s-au ridicat și au dansat pe ritm de reggaeton. ”Ne-am simțit bine, dar hai să fim serioși… Eu sunt acum mult prea serioasă și… vă rog, dați-mi voie să-i spun DA!”, a spus Andra la finalul jurizării. Cassiano a primit NU din partea Mihaelei, dar Andi, Andra și Florin au dat 3 DA pentru momentul prezentat de el.

 

Teofan Popov a demonstrat că talentul nu are vârstă. A cântat o melodie ritmată și i-a cucerit pe jurați cu versurile piesei, cu modul în care a interpretat-o și cu vitalitatea sa. Mihaela a mers pe scenă pentru a-l îmbrățișa și i-a spus: ”Domnule Popov, mie mi-ați plăcut la nebunie! Sunteți genial și mai cântați și frumos, vă iubesc!”. Concurentul a obținut 4 DA din partea juriului.

 

Grupul Aeros, format din componenți ai lotului național de gimnastică aerobică, a făcut vineri o demonstrație de gimnastică, forță și echilibru. Cei patru băieți, extrem de carismatici, au încântat publicul și i-au bucurat pe toți cu mișcări și elemente solicitante, executate extraordinar. ”Mi s-a părut impecabil, un cocktail de energie, de care aveam nevoie. Vă mulțumesc!”, le-a spus Andra. Concurenții au obținut 4 DA.

 

Stanislav Binikovschi a făcut beatbox și a adus un ritm fascinant la Românii au talent. Publicul s-a bucurat de numărul prezentat de Stanislav, iar jurații l-au urmărit atenți și la final l-au aplaudat și l-au felicitat pentru prestația sa. ”Am o singură întrebare: locuiești pe pământ? Ai fost uimitor! Ai un DA de la mine!”, i-a spus Andi. Concurentul a primit 4 DA.

 

Telespectatorii au avut parte în cea de-a patra ediție Românii au talent de un spectacol plin de suspans, forță, energie și foarte multă emoție. Vinerea viitoare, de la 20:30, show-ul continuă cu noi momente epice, concurenți speciali și foarte mult talent!

 

Foto Credit: PRO TV

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa: Kantar Media Audiences, Copyright: ARMADATA S.R.L.

 

Lasa un comentariu aici!

Advertisement
Loading...
Click to comment

Lasă un răspuns

Analize

ANALIZĂ AUDIENŢE TV: Ultima semifinala Eurovision de la Sighişoara, înregistrează audienţe modeste. Vezi care au fost marii câştigători ai serii de duminică!

Published

on

Foto Credit: TVR

Duminică, 19 februarie, transmisia live de la Sighişoara a selecției naționale EUROVISION a înregistrat cele mai mici audiențe din seria de cinci semifinale, conform datelor furnizate de Kantar Media.

KANAL D a fost lider de audiență pe intervalul analizat în targetul Naţional şi Urban cu emisiunea „Exatlon”. Pro TV, care a difuyat filmele de acţiune „Întâlnire explozivă” şi „Evadare din realitate” a obținut primul loc în targetul comercialAntena 1 înregistrează audiențe sub media stației şi locul patru în target comercial cu redifuzarea sitcomului „Băieţi de oraş” şi filmul „Empire State: Lovitura secolului”.  Digisport 1 reuşeşte să se claseze pe locul trei în toate targeturile de referinţă cu transmisia derby-ului din Liga I „Dinamo vs. FCSB”.

Cele trei părti ale semifinalei “Eurovision” de la Sighişoara au fost urmărite in medie pe minut de 238.000 de telespectatori. Minutul de aur, atins la 22:54, a adunat în fața televizoarelor 374.200 de români.

 

PUBLICUL NAŢIONAL

Target>>National All
Interval>>21:09-24:13
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D23.310.31848.6
Pro TV14.56.51155.4
DigiSport 18.33.7659.6
Romania TV5.22.3416.4
Prima TV5.22.3411.3
Antena 35.12.3403.2
Antena 14.11.8324.5
Telekom Sport3.41.5270.4
TVR 13.01.3238.0
Antena Stars2.41.1188.9

 

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>21:09-24:13
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D17.37.7746.3
Pro TV15.77.0679.4
DigiSport 111.55.2498.7
Antena 36.02.7257.9
Romania TV5.82.6250.1
Prima TV4.82.2209.4
Antena 14.21.9181.7
TVR 13.31.5143.7
Telekom Sport3.01.3128.5
B1TV1.50.765.9

 

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>21:09-24:13
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV22.39.2409.8
Kanal D18.57.6340.3
DigiSport 114.25.9261.5
Antena 16.02.5109.4
Prima TV4.21.777.1
Telekom Sport3.81.669.6
TVR 12.41.043.4
Romania TV2.20.939.9
Antena 31.90.834.5
Look Plus1.70.730.5
Digi 241.30.523.1

 

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

ROMANII AU TALENT, lider incontestabil de audienţă! Debutul celui de-al optulea sezon continua seria recordurilor de public

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Vineri, 16 februarie, debutul sezonului ROMANII AU TALENT dedicat Marii Uniri, care a adunat romani din întreaga lume, a fost lider absolut de audienţă, conform datelor furnizate de Kantar Media.

KANAL D a obţinut locul doi în audiențele serii pe intervalul analizat cu serialul turcesc „Dragoste şi Ura”. Antena 1 înregistrează audiențe sub media stației şi locul trei cu cea de-a treia parte a trilogiei
The Divergent: „Allegiant”.

Prima ediţie de ROMANII AU TALENT din acest sezon fost urmărită în medie pe minut de 3.444.600 de telespectatori. Minutul de aur, atins la 21:45, a adunat în fața televizoarelor 4.429.500 de români.

 

PUBLICUL NAŢIONAL

Target>>National All
Interval>>20:30-23:40
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV40.519.33444.6
Kanal D14.26.81212.1
Antena 15.42.6462.8
Antena 33.41.6286.1
Romania TV3.01.4256.8

 

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:30-23:40
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV41.119.51878.6
Kanal D12.35.8563.2
Antena 15.42.6246.7
Antena 34.42.1201.9
DigiSport 13.21.5145.8

 

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>20:30-23:40
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV50.620.5913.1
Kanal D9.33.8167.8
Antena 19.03.6162.1
DigiSport 12.00.836.3
National TV1.70.730.1

 

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

“FERMA VEDETELOR” leader de piata la debut! Vezi topul celor mai vizionate statii TV ale serii!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Marti, 13 februarie, premiera “FERMA VEDETELOR” s-a impus ca leader absolut de audienta, conform datelor furnizate de Kantar Media. Emisiunea prezentata de Monica Barladeanu si Nea Rata a debutat cu succes in fata superproductiilor „Exatlon Romania” pe Kanal D si „Asia Express” pe Antena 1.

 

Total >>Total
Units >>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart TimeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
FERMA VEDETELORPro TV19:5921:261884893421
EXATLON ROMANIAKanal D20:0523:011802772350
ASIA EXPRESSAntena 119:5923:001058570310

 

Drumul prin de peripetii catre inima Fagarasului si primele aventuri ale vedetelor puse din greu la incercare de viata la ferma au fost urmarite in medie pe minut de 1.884.000 de telespectatori. Minutul de aur, atins la 20:31, a adunat in fata televizoarelor 2.460.800 de români.

 

PUBLICUL NAŢIONAL

Target>>National All
Interval>>19:59-21:26
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV19.510.51884.4
Kanal D18.910.21822.4
Antena 110.15.5975.0
Antena 34.62.5444.3
Romania TV4.32.3417.1

 

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>19:59-21:26
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV17.99.2892.5
Kanal D15.68.1779.5
Antena 19.95.1492.0
Antena 35.72.9284.6
Romania TV4.92.6247.0

 

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>19:59-21:26
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV22.89.4421.1
Kanal D19.58.1360.1
Antena 114.15.8261.1
Digi 243.61.567.2
National TV3.11.357.0

 

Sursa datelor: Kantar Media / Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending