Connect with us

Analize

AUDIENTE TV: Show-ul ROMANII AU TALENT, un nou record de audienţă! În minutul de aur, PRO TV a obținut peste 70% cotă de piață!

Published

on

Vineri seară, peste 4.5 milioane de români au spus Românii au talent!

 

Cel mai tare show de divertisment, Românii au talent, a încântat vineri telespectatorii cu un spectacol fabulos și i-a încărcat cu energie pentru un weekend perfect! A patra ediție a sezonului #7epic a adus și cel de-al treilea golden buzz al sezonului, apăsat de Mihaela Rădulescu pentru un moment extrem de emoționant, prezentat de Lorelai Moșneguțu, concurenta care a cântat melodia A million stars la orgă și voce.

Numărul prezentat de ea a smuls ropote de aplauze și i-a lăsat pe jurați, prezentatori, dar și telespectatori fără cuvinte și cu lacrimi în ochi.

 

Tot mai mulți telespectatori spun DA talentului autentic!

De la debutul sezonului #7epic, cifrele de audiență pentru cel mai tare show de divertisment au crescut după fiecare ediție! A patra ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public!

 

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 22.1 puncte de rating și 56.8% share, de aproape nouă ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, KANAL D, care a obţinut numai 2.6 puncte de rating și 6.6% share.

În minutul de aur, de la 23:32, 70.2% dintre telespectatorii din targetul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, au trăit emoția transmisă de momentul prezentat de Lorelai Moșneguțu.

Pe întreaga durată de difuzare a show-ului, la nivel național, peste 3.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:19, peste 4.5 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

EP.4 ROMANII AU TALENT 2017:

LOCUL 1 – PRO TV – 22.1% RATING, 56.8% SHARE

LOCUL 2 – KANAL D – 2.6% RATING, 6.6% SHARE

 

EP.3 ROMANII AU TALENT 2017:

LOCUL 1 – PRO TV – 22.2% RATING, 55.7% SHARE

LOCUL 2 – ANTENA 1 – 2.9% RATING, 7.3% SHARE

 

Butonul auriu acordat de Mihaela Rădulescu a adus și minutul de aur!

 

Momentul prezentat de Lorelai Moşneguţu, ultima concurentă din ediția de ieri seară, a fost cel mai emoționant din istoria show-ului Românii au talent! Lorelai a cântat la orgă folosindu-și degetele de la picioare, dar și cu vocea, melodia A million stars. În ciuda tuturor problemelor, concurenta a avut în permanență zâmbetul pe buze și le-a dat tuturor o adevărată lecție de viață, reușind să smulgă ropote de aplauze, să-i uimească pe jurați și să-i lase fără cuvinte. La finalul reprezentației sale, Mihaela nu a ezitat și a apăsat butonul auriu pentru a o trimite pe Lorelai direct în semifinală. Jurata a mers pe scenă pentru a își îmbrățișa preferata și i-a spus cu lacrimi în ochi: ”Ești în semifinală direct, pentru că ești foarte talentată și pentru că meriți să fii acolo. Mă bucur enorm!”.

 

Pe intervalul difuzării acestui moment in show, 3 din 4 români care se uitau la TV urmăreau Românii au talent! Pe segmentul publicului comercial, Pro TV o obținut pe prestația lui Lorelai 25.6 puncte de rating și 69.2% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul doi, KANAL D a înregistrat 1.1 puncte de rating și 3.0% share, rezultate de peste 20 de ori mai mici decât Pro TV!

 

Talent autentic, concurenți carismatici și momente surprinzătoare

 

Două fete foarte simpatice și un talent uriaș! Carmina Vidraşcu și Beatrice Popliuc au interpretat în același timp la pian piesa The Scarlet și au reușit să impresioneze atât jurații, cât și publicul cu numărul complex prezentat. Concurentele au avut coregrafie, s-au jucat și s-au bucurat de fiecare clipă petrecută pe scenă. ”Bravo, fetelor! A sunat și foarte, foarte bine, a arătat foarte bine, sunteți foarte haioase. Ați venit, v-ați jucat și ați primit patru DA. Ne vedem în etapa următoare!”, le-a spus Andra.

 

Claudiu Borza a venit la Românii au talent să-și găsească jumătatea, dar a început prin a le prezenta juraților un monolog, ”un stand-up rural”, după cum l-a numit Pavel Bartoș. Concurentul a făcut câte un vers pentru fiecare jurat și i-a încântat cu umorul său contagios. ”Mi-a plăcut momentul tău. Ești reprezentantul de cinste al umorului popular românesc și mă bucur că ai îndrăznit să vii până la noi. Avem nevoie de români cu talentul tău.”, a spus Mihaela. Claudiu a primit la final un NU din partea lui Florin și 3 DA de la Andi, Andra și Mihaela.

 

Trupa Blue Night Shadow a cântat vineri melodia Am iubit. Cei trei concurenți au impresionat jurații cu momentul creat și au adus pe scenă foarte multă energie și ritm. Încântat de reprezentația lor și de bucuria cu care au cântat, Andi a spus: ”Bravo! Vă așteptam de șapte ani! Apreciez, a sunat foarte bine. Mă bucur foarte tare că ați venit să ne arătați ce puteți.”. Grupul Blue Night Shadow a primit la final 4 DA.

 

Frumoasa concurentă Diana Boiachin a prezentat la Românii au talent un număr fascinant de aerial ring. Diana i-a uimit pe toți cu talentul său și cu elementele extrem de dificile executate perfect în aer și a primit felicitări din partea juriului. ”Nu credeam că o să apuc să văd și luna și soarele în același astru. Scumpa mea, din partea mea ai un DA!”, a spus Florin Călinescu, iar Andi, Andra și Mihaela au și ei DA.

 

Iulia-Carmen Florea-Adămiţă și Paul Adămiţă au adus opera comică pe scena Românii au talent. Iulia a interpretat Aria Păpușii din Les Contes d’Hoffmann și a realizat, împreună cu soțul său, un moment special, care a fost răsplătit cu aplauze din partea publicului. ”Cu mare admirație pentru calitățile vocale, DA!”, au spus cei patru jurați.

 

Ioan Galgoczy a venit la Românii au talent să arate ceea ce poate crea natura, iar scopul său este acela de a face cât mai multe lucruri pentru a o proteja. Concurentul a realizat mai multe sculpturi și i-a bucurat pe toți cu momentul prezentat și cu proiectele pe care le are. ”Sunteți un artist! Aveți talentul de a vedea arta în natură.”, i-a spus Mihaela. Ioan a primit la final 4 DA.

 

Momentul de dans contemporan prezentat de Silviu Daniel Mititelu a adus emoție și sensibilitate și a umplut sala de bucurie și visare. Încântate de reprezentația lui Silviu, Andra și Mihaela s-au ridicat și l-au aplaudat, felicitându-l pentru talentul său. ”Un dans ca al tău vreau să văd atunci când vine vorba de dans contemporan. Perfect, impecabil!”, i-a transmis Andra. Concurentul a obținut 4 DA.

 

Dima Belinski a demonstrat că talentul nu are margini și a cântat o compoziție proprie la pian cu mâinile, picioarele, coatele și nasul. Concurentul s-a transpus complet în muzică și a transmis foarte multă voie bună. ”Îmi place de mor ce văd la Românii au talent! Bravo, Dima! Habar n-am cu ce parte a corpului o să mai cânți și ce idei îți mai vin, dar abia aștept să văd și să ascult. DA!”, i-a spus Mihaela, iar Dima a primit în total 4 DA.

 

Cristian Costea este zidar, și-a exersat talentul numai pe șantier, dar a venit la Românii au talent și a uimit o țară întreagă. Cristian a avut nevoie doar de o gletieră, un șpaclu, culori și un geam pentru a crea un tablou în culori de toamnă. ”Foarte mult mi-a plăcut și, da, cred că și asta vrem să vedem aici, pe scena Românii au talent. Răspunsul meu e DA!”, a spus Andi, iar concurentul a primit la final 4 DA.

 

Miruna Dascălu a urcat pe scenă plină de emoții, dar acest lucru nu i-a afectat reprezentația, ci, din contră, a ajutat-o să transmită foarte bine pasiunea cu care cântă. Miruna a interpretat Die Nachtigall, vocea ei a sunat perfect, iar publicul a fost încântat de momentul prezentat. ”Semeni cu Nana Mouskouri… trebuie să zic ceva nasol, ce să zic? Nu-mi place treaba asta în limba germană, ca să știi. Tu știi că ești bună? Dar nu știi că ești foarte bună!”, i-a spus Florin cu zâmbetul pe buze. Miruna a obținut la final 4 DA.

 

Daniel Șveţ a venit la Românii au talent hotărât să se afirme. A cântat melodia Up town funk, a dansat și a fost plin de energie, reușind să-i surprindă pe jurați și să le transmită din bucuria lui. ”Știi că ai farmec, știi să te miști, o să faci naveta Chișinău-București, am impresia, pe urmă te duci la Moscova, la Paris… Meriți un viitor luminos, că date ai.”, i-a spus Florin. Daniel a primit 4 DA.

 

Marina Lelenco i-a vrăjit pe jurați încă dinainte de a-și prezenta momentul. Concurenta a adus pe scenă un dans oriental plin de culoare, farmec și mișcări senzuale și a primit aplauze îndelungi din partea publicului. ”E totul foarte limpede. Eu mă bucur că îmi dă ocazia să nu mai adăugăm foarte multe lucruri. Da, ăsta este un moment de belly dance!”, a spus Andi. Marina a primit la final un NU din partea Mihaelei și 3 DA de la Andi, Andra și Florin.

 

Cassiano del Mar a revenit la Românii au talent să demonstreze că este talentat. Concurentul și-a schimbat stilul și a intrat pe scenă decis să surprindă. A cântat melodia Shaky Shaky, iar jurații s-au ridicat și au dansat pe ritm de reggaeton. ”Ne-am simțit bine, dar hai să fim serioși… Eu sunt acum mult prea serioasă și… vă rog, dați-mi voie să-i spun DA!”, a spus Andra la finalul jurizării. Cassiano a primit NU din partea Mihaelei, dar Andi, Andra și Florin au dat 3 DA pentru momentul prezentat de el.

 

Teofan Popov a demonstrat că talentul nu are vârstă. A cântat o melodie ritmată și i-a cucerit pe jurați cu versurile piesei, cu modul în care a interpretat-o și cu vitalitatea sa. Mihaela a mers pe scenă pentru a-l îmbrățișa și i-a spus: ”Domnule Popov, mie mi-ați plăcut la nebunie! Sunteți genial și mai cântați și frumos, vă iubesc!”. Concurentul a obținut 4 DA din partea juriului.

 

Grupul Aeros, format din componenți ai lotului național de gimnastică aerobică, a făcut vineri o demonstrație de gimnastică, forță și echilibru. Cei patru băieți, extrem de carismatici, au încântat publicul și i-au bucurat pe toți cu mișcări și elemente solicitante, executate extraordinar. ”Mi s-a părut impecabil, un cocktail de energie, de care aveam nevoie. Vă mulțumesc!”, le-a spus Andra. Concurenții au obținut 4 DA.

 

Stanislav Binikovschi a făcut beatbox și a adus un ritm fascinant la Românii au talent. Publicul s-a bucurat de numărul prezentat de Stanislav, iar jurații l-au urmărit atenți și la final l-au aplaudat și l-au felicitat pentru prestația sa. ”Am o singură întrebare: locuiești pe pământ? Ai fost uimitor! Ai un DA de la mine!”, i-a spus Andi. Concurentul a primit 4 DA.

 

Telespectatorii au avut parte în cea de-a patra ediție Românii au talent de un spectacol plin de suspans, forță, energie și foarte multă emoție. Vinerea viitoare, de la 20:30, show-ul continuă cu noi momente epice, concurenți speciali și foarte mult talent!

 

Foto Credit: PRO TV

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa: Kantar Media Audiences, Copyright: ARMADATA S.R.L.

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Analize

”Nunta Regală” a monopolizat și audiența din România! Vezi aici cum s-au împărțit telespectatorii pe durata transmisiei live

Published

on

Foto: hepta.ro

Sâmbătă, 19 mai, peste două miliarde de telespectatori din întreaga lume au urmărit în direct ceremonia religioasă de nuntă dintre Prinţul Harry al Marii Britanii, nepotul reginei Elisabeta a II-a, şi logodnica sa, Meghan Markle. 

Evenimentul a fost amplu acoperit și de televizunile din România, audiențele demonstrând interesul uriaș de care s-a bucurat acest eveniment regal și în țara noastră.

Pro TV s-a clasat pe primul loc în toate targeturile de referință pe durata ceremoniei, în timp ce toate celelate televizuni care au acoperit evenimentul au înregistrat creșteri considerabile de audiență  în raport cu mediile obișnuite.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul 13:00-15:00 pe durata programelor speciale prilejuite de transmisia live a „Nunții regale”, sâmbătă 19 mai.

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>13:00-15:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV12.82.9514.1
Antena 111.72.6466.6
Kanal D6.91.5276.8
Antena 36.61.5262.9
TVR 16.11.4242.5
Romania TV5.51.2218.8
Digi 242.80.6113.6
Disney Junior2.60.6103.6
Disney2.60.6103.0
Cartoon Network2.40.597.3


PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>13:00-15:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV15.83.6347.4
Antena 111.62.7255.9
Antena 39.52.2208.4
TVR 16.61.5145.4
Romania TV5.31.2116.8
Kanal D4.31.094.1
Digi 244.10.989.5
DigiSport 23.30.872.6
Disney Junior3.00.765.7
Antena Stars2.00.442.9

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>13:00-15:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV24.13.7165.2
Antena 111.31.777.3
Disney Junior5.50.837.5
Antena 35.20.835.5
DigiSport 24.50.730.9
Kanal D3.70.625.2
Antena Stars3.40.523.6
Digi 243.20.522.2
TVR 13.00.520.3
AXN2.20.315.0

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

ANALIZĂ AUDIENȚE TV. Eliminarea lui Bruce din „Exatlon Romania” aduce prima poziție in audiențe pentru Kanal D! Vezi aici ce televiziuni au intrat ieri seară în topurile de audiență!

Published

on

Credit foto: KANAL D

Miercuri, 16 mai, Kanal D domină concurența în toate targeturile de referință cu  ultimele înfruntari ale reality show-ului „Exatlon Romania”. Ediţia de aseară care a adus eliminarea lui Valentin ”Bruce” Chiş, a plasat stația pe primul loc, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Total>>Total
Unit>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
EXATLON ROMANIAKanal D19:5223:041400738316
FRUCTUL OPRITAntena 119:5922:571085578297
FOTBAL – EUROPA LEAGUEPro TV21:4823:361048615348
FERMA VEDETELORPro TV19:5621:26915584290

Antena 1 s-a clasat pe locul secund în target national în intervalul 19:52-23:04 cu serialul românesc „Fructul Oprit”. Pro TV nu reușește să menţină interesul audienţei cu „Ferma vedetelor” însă obţine cifre foarte bune cu finala Europa League „ Olympique Marseille – Atletico Madrid , clasându-se pe locul doi în target urban si comercial.

Topul posturilor TV în funcţie de audienţă în intervalul emisiunii „Exatlon România”, ieri 16 mai:

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>19:52-23:04
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D18.67.81398.4
Antena 114.15.91060.5
Pro TV12.55.3942.2
Romania TV6.72.8501.3
Antena 34.92.1368.2

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>19:52-23:04
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D17.87.6738.1
Pro TV14.06.0580.1
Antena 113.75.9567.9
Romania TV6.12.6253.3
Antena 35.42.3225.6

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>19:52-23:04
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D20.37.1315.8
Pro TV19.76.9307.3
Antena 118.76.5291.0
National TV4.31.567.6
Prima TV2.20.834.4

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

 

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

ANALIZĂ AUDIENŢE. Telespectatorii români nu au fost interesaţi de finala Eurovizion. Vezi aici cele mai urmărite programe de sâmbătă seara.

Published

on

Sâmbătă, 12 mai, transmisiunea finalei EUROVISION a clasat TVR 1 pe un modest loc patru în target comercial, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Total>>Total
Unit>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
EXATLON ROMANIAKanal D20:1423:151395644245
Film – THE PUNISHERPro TV21:5724:211072655394
Film – LONDON HAS FALLENPro TV19:5921:57972511272
Film – 2FAST 2FURIOUSAntena 119:5922:06502275146
BRAVO, AI STIL!Kanal D23:1625:2548121274
THE FOUR – CEI 4Antena 122:0624:41316204107
EUROVISION – FINALATVR 122:0025:4915812250

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul transmisiunii finalei live a concursului „Eurovision” de la Lisabona, sâmbătă 12 mai.

 

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>22:00-25:49
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV17.34.6818.9
Kanal D17.04.5807.1
Romania TV6.41.7304.2
Antena 16.01.6287.1
Antena 34.61.2218.9
TVR 23.50.9165.7
TVR 13.30.9157.6
DigiSport 12.70.7129.4
Pro 22.60.7124.5
Prima TV2.50.7118.9

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>22:00-25:49
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV19.75.3510.8
Kanal D13.93.7360.9
Antena 17.21.9186.0
Romania TV5.41.5140.6
Antena 35.41.4138.8
TVR 14.71.3121.6
DigiSport 13.61.094.4
TVR 23.40.988.6
Pro 22.80.873.1
AXN2.50.765.0

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>22:00-25:49
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV30.27.2319.6
Kanal D12.93.1136.2
Antena 19.52.3100.9
TVR 14.71.149.8
AXN3.80.940.5
Pro 23.80.940.3
DigiSport 13.10.733.2
Prima TV1.80.419.0
Antena 31.60.417.5
TVR 21.50.415.8

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

 

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending