Connect with us

Analize

AUDIENŢE TV: ROMANII AU TALENT, show-ul a obţinut cifre de audienţă record, de opt ori mai mult decât concurenţa! Florin Călinescu a apăsat golden buzz-ul pentru un număr formidabil de beatbox!

Published

on

Momente de canto, mentalism, pantomimă, dans, hand balance, pictură, flair bartending, roller skating sau beatbox au fost prezentate în cea de-a cincea ediție Românii au talent, iar concurenții au reușit să transmită fie emoție și sensibilitate, fie foarte mult umor, voie bună și energie. Indiferent de atmosfera creată, reprezentațiile au produs un spectacol complet.

Al patrulea golden buzz al sezonului #7epic a fost apăsat vineri de Florin Călinescu pentru Beniamin Dumbrăvan, puștiul fenomen care a făcut beatbox și a reușit să-i lase pe toți fără cuvinte și să primească toată aprecierea publicului.

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps]A cincea ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 20.8 puncte de rating și 54.3% share, de opt ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1,  care a obţinut numai 2.6 puncte de rating și 6.9% share.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:29 – 23:20, la nivel național, peste 3.2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:05, aproape 4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

EP.5 ROMANII AU TALENT 2017:

LOCUL 1 – PRO TV – 20.8% RATING, 54.3% SHARE

LOCUL 2 – ANTENA 1 – 2.6% RATING, 6.9% SHARE 

 

EP.4 ROMANII AU TALENT 2017:

LOCUL 1 – PRO TV – 22.1% RATING, 56.8% SHARE

LOCUL 2 – KANAL D – 2.6% RATING, 6.6% SHARE

 

 

Concurenți pregătiți să ducă talentul la un nou nivel

 

Lucca și Anca Lucian au fost primii concurenți care au reușit vineri să impresioneze jurații. Cei doi au prezentat un număr complex de mentalism și au rugat persoane din public să li se alăture pe scenă pentru acest moment. Andi, Mihaela, Andra și Florin au fost fascinați și în același timp șocați de ceea ce au văzut. ”Am văzut ceva pentru care noi nu avem explicații. Eu nu am vreo explicație pentru asta. A fost uimitor, un show adevărat. M-am simțit ca în Las Vegas și voi doi erați cele mai mari vedete. Felicitări!”, a spus Mihaela, iar concureții au obținut la final 4 DA.

 

Ansamblul vocal-instrumental Orchestra Tharmis a cântat fără cusur și a adus pe scenă un moment antrenant, plin de energie și multă voie bună. Juriul a fost încântat de concurenți și de bucuria transmisă și i-a aplaudat pentru numărul prezentat. ”Ce-ai făcut, Bobiță? Ai rupt scena! Îi găsesc un singur defect momentului, dacă-mi permiți: l-aș vedea și mai potrivit după 12 noaptea, dar cu condiția să nu se sfârșească până dimineața.”, le-a spus Andi. Concurenții au părăsit scena cu 4 DA.

 

Ionuț Marcu a adus pantomima în cea de-a cincea ediție Românii au talent. Concurentul a jucat într-un stil inedit, extrem de amuzant, o scenă din celebrul film de acțiune James Bond. La finalul reprezentației a primit 3 DA de la Andi, Mihaela și Andra și NU de la Florin, care i-a spus lui Ionuț: ”Dragul meu, chiar și în pantomimă trebuie să rezolvăm niște situații, știi bine chestia asta. Dar, overall, cred că e un James Bonduț destul de interesant.”.

 

Viorel Stănescu zis și Viorel talent a revenit la Românii au talent pentru a face spectacol și a reușit! A cântat melodia Atlantis is calling, jurații și Smiley și Pavel au mers pe scenă alături de el și au dansat, iar publicul a fost în picioare și i-a aplaudat prestația ovaţionând. Şi Răzvan Fodor a vrut să asiste la acest moment unic şi a venit să simtă de aproape energia de pe scenă și din culise. ”Pentru mine, ai făcut ceva extraordinar: l-ai urcat pe Andi Moisescu pe masă. N-a făcut nimeni acest lucru. Jos pălăria în fața ta!”, i-a spus Andra. Viorel a obținut 3 DA de la Andi, Mihaela și Florin și NU de la Andra.

 

Senioarele din Timișoara au încântat publicul și jurații cu un dans popular și cu unul modern. Doamnele au reușit să transmită bucurie și foarte multă energie, Andi, Mihaela, Andra și Florin s-au mișcat și ei în ritmul muzicii, iar Smiley a învățat câțiva pași noi de dans. ”Ce să zic, dragilor… Abia aștept să ies la pensie și să vin acasă.”, le-a spus Florin. Concurentele au primit 4 DA.

 

Daniel Vișan a prezentat vineri un număr de hand balance. Acrobațiile realizate de el le-au tăiat răsuflarea tuturor celor prezenți în sală, mai ales publicului feminin. Jurații au fost extrem de atenți la reprezentația lui Daniel și au analizat fiecare element executat, iar la final au acordat 4 DA. ”Noi, fetele, am vrea și așa ceva la Românii au talent, pentru că e o bucurie. Ești foarte bun, numărul tău e foarte original, ai echilibru și se poate baza omul pe tine, ceva de speriat.”, i-a spus Mihaela.

 

Ocru studiază foarte mult pentru a-și dezvolta talentul, iar vineri a venit la Românii au talent și a interpretat o melodie rap compusă de el. Juriul și Smiley și Pavel au dansat și au fost uimiți de rapiditatea cu care poate cânta concurentul, iar la final l-au răsplătit cu 4 DA. ”Ia-ți și pașaport și viză de America! Ești foarte bun!”, i-a spus Andi, extrem de încântat de reprezentația lui.

 

31 de fetițe carismatice au urcat pe scenă și au inundat-o cu frumusețe, culoare și efervescenţă. Membrele trupei AS au fost sclipitoare, au fermecat jurații cu un număr de dans modern, s-au sincronizat perfect și au transmis multă voie bună. ”Trebuie să vă mărturisesc că un moment ca al vostru îl așteptam aici, la Românii au talent. Atâta energie n-am mai văzut de ceva vreme. Nu știu cine vă coordonează, dar o face tare bine.”, le-a spus Andra, iar concurentele au primit 4 DA.

 

De la Inspectoratul pentru situații de urgență, direct pe scena Românii au talent! Dan Țolu a glumit cu jurații, a fost dezinvolt și a reușit să-i surprindă pe toți cu momentul prezentat. Le-a dat emoții la început, lăsându-i să creadă că va face striptease, însă a cântat la nai melodia Besame mucho și a produs o stare de visare în sală. La final a primit aplauze și 4 DA, iar Florin i-a spus zâmbind: ”Jur, când te-ai întors, am zis că rupi alea de pe tine. Începi un dans la propria bară…da…”.

 

David Neamțu a cântat la o vioară veche de peste 200 de ani, din care sunetele au ieșit fermecate, pline de greutate şi istorie. Concurentul a adus ritmul în sală și a încântat juriul cu o interpretare fără greșeală. Publicul s-a ridicat și l-a aplaudat îndelung, iar talentul i-a fost răsplătit cu 4 DA. ”Pentru mine a fost ca o poveste de amor, superb!”, i-a spus Mihaela.

 

Spectacolul a continuat în pași de dans. Irksousi Mohamed a prezentat vineri un moment incredibil de street dance, iar mișcările lui perfecte au sensibilizat publicul şi juriul, reușind să ajungă foarte ușor la sufletele tuturor. Fascinați de reprezentația concurentului, jurații au acordat 4 DA. ”Mohamed, ești extraordinar! Foarte bun ești! Bravo!”, i-a spus Andra.

 

Cu un zâmbet molipsitor, Anka a urcat pe scenă pentru a cuceri jurații cu talentul ei. Concurenta a interpretat piesa I dreamed a dream, iar vocea ei puternică a răsunat în întreaga sală, creând un moment emoționant, aplaudat îndelung de public. Prestația sa a fost apreciată și lăudată, iar la final a obținut 4 DA. ”Mie-mi pare rău că românii trebuie să plece în Italia ca să ne demonstreze cum sunt ei de fapt atunci când vor: și muncitori, și talentați. Bravo, Anka!”, i-a spus Andi.

 

Bogdan Stângaciu a urcat pe scenă foarte sigur pe el și convins că va impresiona juriul Românii au talent. A prezentat un număr de flair bartending, a adus multă energie și a făcut un adevărat spectacol. ”În general mă plictisesc foarte tare la momentele astea și admit cinstit. La tine mi-a plăcut că toată treaba asta a fost chiar de show. Mai arăți și mișto, ai și farmecul tău, e o combinație care până la urmă a ieșit câștigătoare și, de ce nu, e și ăsta un talent.”, i-a spus Mihaela. Bogdan a obținut la final 4 DA.

 

Un moment de roller skating fascinant! Radu Mititelu și Olena Mititelu au adus vineri vibrația și suspansul în cea de-a cincea ediție Românii au talent! Cei doi concurenți au dansat pe role, au făcut piruete, sărituri și elemente acrobatice și au reușit să impresioneze. Cuceriți de ceea ce au văzut pe scenă, jurații au acordat 4 DA. ”Eu sunt subiectiv la acest moment, pentru că am făcut șapte ani patinaj viteză și am fost întotdeauna fascinat de patinatorii de artistic. Recunosc sincer, mai mult de ele. Vă mulțumim foarte mult că ați venit să ne îmbogățiți spectacolul cu numărul vostru.”, le-a spus Andi.

 

Ultimul moment al serii a fost prezentat de Beniamin Dumbrăvan. Puștiul de 14 ani a făcut beatbox și i-a șocat pe jurați cu talentul lui, care s-au întrebat de multe ori cum poate scoate acele sunete. Dacă sezonul trecut Florin Călinescu nu rezona cu beatbox-ul, în sezonul #7epic juratul a fost cucerit complet de Beniamin și de momentul prezentat de el, a apăsat butonul auriu și a mers imediat pe scenă să-l îmbrățișeze. ”Nu pot să-mi imaginez cum pot să iasă atâtea sunete pe o singură gură și alții vin cu sute de mii de guri și instrumente și nu se întâmplă chestia asta. Nu bănuiam că la o astfel de apariție o să-mi creezi o astfel de emoție, dar ăsta este scopul emisiunii, să vină cineva să rupă gura târgului.”, a spus Florin.

 

Cea de-a cincea ediție Românii au talent a adus foarte multe surprize, concurenți gata să cucerească o țară întreagă și talent autentic. Săptămâna viitoare, vineri, de la 20:30, cel mai tare show de divertisment revine cu noi momente fenomenale, povești impresionante, emoție, vibrație și distracție cât curpinde!

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Analize

AUDIENTE TV: Exatlon a fost lider de audienta doua zile consecutiv la KANAL D. Iata cum arata clasamentul final!

Published

on

Weekend-ul trecut, Kanal D a fost lider absolut de audienta pe toate categoriile de public, cu cea mai iubita competitie sportiva televizata din Romania, “Exatlon”.

Fiecare editie difuzata, sambata si duminica, a fost urmarita de milioane de fani din intreaga tara, pe intreaga durata de difuzare a reality-ului.

Pe masura ce deznodamantul emisiunii se apropie, concurentii din ambele tabere ramanand din ce in ce mai putini, telespectatorii sunt tot mai interesati ce se intampla cu Faimosii si Razboinicii ramasi in competitie.

Sambata, 21 aprilie, Kanal D s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe toate segmentele de public, conform datelor furnizate de Kantar Media. In intervalul 19:57 – 23:30, “Exatlon” a fost urmarit in medie, in fiecare minut de difuzare, de peste un milion si jumatate (1.580.000) de telespectatori.

Statia TV a avut un avans considerabil in fata concurentilor, inregistrand 6,6% rating si 23,0% cota de piata, pe targetul Comercial, 8,8% rating si 21,8% cota de piata, pe targetul National, si 7,2% rating si 18,9% cota de piata, in randul populatiei de la orase. Minutul de aur, atins la 21:49, cu deznodamantul competitiei sportive intre Faimosi si Razboinici, a adunat in fata micilor ecrane peste doua milioane (2.168.000) de fani.

 

Duminica, Kanal D, a doua zi consecutiv, lider de piata, in Prime Time

 

Si duminica, 22 aprilie, Kanal D si-a mentinut pozitia de lider de piata in clasamentul televiziunilor din Romania, in Prime Time, cu “Exatlon”. In cele peste trei ore de difuzare a show-ului, postul TV si-a reconfirmat statutul de lider absolut de audienta, in intervalul 20:14 – 23:18, cu milioane de telespectatori care urmareau cu sufletul la gura duelul intre Faimosi si Razboinici.

In intervalul orar mai sus mentionat, Kanal D a inregistrat 8,0% rating si 22,4% cota de piata, pe targetul Comercial, 9,1% rating si 20,6% cota de piata, pe targetul National, si 7,6% rating si 17,6% cota de piata, pe targetul All Urban.

O medie de peste un milion si jumatate (1.622.000) de romani din intreaga tara vizionau in fiecare minut al emisiunii, cea mai dura competitie sportiva televizata. Minutul de aur, atins la 21:52, a adunat in fata televizoarelor peste doua milioane (2.041.000) de fani.

 

Audiente sambata, 21 aprilie

18-49 UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D6,623,0294
 Pro TV5,318,5236
 Antena 12,79,5122
EXATLONDigiSport 12,27,697
19:57-23:05Romania TV0,82,836
 National TV0,82,836
 Antena 30,72,532
 Prima TV0,72,532
 TVR 10,62,127
 Telekom Sport 10,61,925
Source: Kantar Media Romania    
Date: 21.04.2018    

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D8,821,81580
 Pro TV4,811,9865
 Romania TV2,45,8425
EXATLONAntena 12,35,8419
19:57-23:05DigiSport 12,15,2375
 Antena 32,15,1369
 National TV1,84,3314
 Prima TV1,63,9283
 TVR 11,33,1226
 Look Plus0,92,3166
Source: Kantar Media Romania    
Date: 21.04.2018    

 

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D7,218,9693
 Pro TV4,812,5460
 DigiSport 12,87,4272
EXATLONRomania TV2,66,8248
19:57-23:05Antena 12,46,4236
 Antena 32,46,2227
 Prima TV1,33,4124
 National TV1,23,1114
 TVR 21,02,7101
 TVR 11,02,798
Source: Kantar Media Romania    
Date: 21.04.2018    

 

Audiente duminica, 22 aprilie

18-49 UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D8,022,4355
 Pro TV7,420,7328
 Antena 15,214,7232
EXATLONPrima TV1,64,470
20:14-23:18DigiSport 11,43,961
 TVR 10,82,134
 Romania TV0,72,133
 Antena 30,61,726
 TVR 20,61,625
 Realitatea TV0,51,422
Source: Kantar Media Romania    
Date: 22.04.2018    

 

NationalChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D9,120,61622
 Pro TV6,614,91173
 Antena 14,29,5744
EXATLONPrima TV2,65,9461
20:14-23:18Romania TV2,14,9384
 Antena 32,04,6364
 DigiSport 11,73,9305
 TVR 11,73,8300
 ETNO1,33,1240
 National TV1,02,3179
Source: Kantar Media Romania    
Date: 22.04.2018    

 

All UrbanChannelsRtg%Shr%Rtg(000)
 Kanal D7,617,6738
 Pro TV6,314,5610
 Antena 14,610,6447
EXATLONAntena 32,76,3264
20:14-23:18Romania TV2,65,9247
 DigiSport 12,45,5230
 Prima TV2,25,0210
 TVR 11,33,1128
 Realitatea TV1,02,398
 TVR 20,81,980
Source: Kantar Media Romania    
Date: 22.04.2018    

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Sursa cifre: Kantar Media

Copyright: ARMADATA SRL

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

ANALIZĂ AUDIENŢE TV. Dacă e sâmbătă, ”Exatlon” face legea: Kanal D lider absolut de audiență !

Published

on

Credit foto: KANAL D

Sâmbată, 21 aprilie, înfruntarea dintre ”Faimoși” și ”Războinici” aduce, ca de obicei, poziția de lider absolut în Prime Time pentru Kanal D într-o seară de sâmbată, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Pro TV a ocupat locul secund în toate targeturile cu filmele de acțiune „Green Lantern: Protectorul Universului” și ”Revoltă după gratii”Antena 1 este în pană de soluții în ce privește producția locală „The Four – Cei Patru” prezentată de raperul Macanache, obținând un modest loc trei în target comercial. Digisport 1 își face apariția in topuri grație meciului de Liga I ”FC Viitorul Constanța – FCSB” care o clasează pe locul patru in target comercial.

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul de Prime Time 20:00-23:00, ieri 21 aprilie.

 

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>20:00-23:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D21.88.91596.1
Pro TV11.84.8859.7
Romania TV5.92.4430.7
Antena 15.82.4422.6
DigiSport 15.22.1383.4

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:00-23:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D19.07.2699.6
Pro TV12.44.8459.1
DigiSport 17.62.9279.7
Romania TV6.82.6250.3
Antena 16.42.4236.0

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>20:00-23:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D23.16.6296.0
Pro TV18.45.3235.6
Antena 19.52.7122.2
DigiSport 17.82.299.5
Romania TV2.80.835.5

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

 

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

ANALIZĂ AUDIENȚE TV. Pro TV se ține de treabă cu „Ferma vedetelor” și este din nou lider absolut! Vezi aici ce televiziuni au intrat ieri seară în topurile de audiență!

Published

on

Credit foto: Pro TV

Joi, 19 aprilie, Pro TV domină concurența în toate targeturile de referință cu serialul de comedie „Las Fierbinți” și reality-show-ul „Ferma vedetelor”, conform datelor furnizate de Kantar Media.

 

Total>>Total
Units>>Rtg(000)
TotalTitleChannelStart timeEnd TimeNationalUrban18-49 Urban
FERMA VEDETELORPro TV21:3423:381237627304
ASK VE MAVIKanal D19:4623:01986537192
LAS FIERBINTIPro TV20:2821:34964466222
AICI EU SUNT VEDETAAntena 119:5822:03824386151
GUESS MY AGEAntena 122:0323:0155721988

KANAL D s-a clasat pe locul secund în intervalul 21:34-23:38 cu serialul turcesc „Dragoste si Ură” care înregistrează o creștere importantă a cotei de piață în toate targeturile de referință. Antena 1 nu reușește să se impună în serile de joi cu „Aici eu sunt vedeta” și „Ghicește vârsta”, clasându-se pe locul trei în toate targeturile analizate, la distanță tot mai mare de primele două clasate.

 

Topul audiențelor posturilor TV în intervalul emisiunilor „Ferma vedetelor”, ieri 19 aprilie:

 

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>National All
Interval>>21:34-23:38
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV18.56.91238.6
Kanal D14.95.6996.4
Antena 18.73.3582.1
Romania TV5.52.0366.1
Antena 34.71.8316.8

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>21:34-23:38
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV17.46.5627.2
Kanal D14.65.5527.3
Antena 16.72.5243.3
Romania TV6.02.3217.4
Antena 35.82.2210.9

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>21:34-23:38
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV23.36.8304.3
Kanal D15.14.4197.4
Antena 17.42.296.9
TVR 13.81.149.7
DigiSport 13.41.044.8

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

 

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending