Connect with us

Analize

AUDIENŢE TV: ROMANII AU TALENT, show-ul a obţinut cifre de audienţă record, de opt ori mai mult decât concurenţa! Florin Călinescu a apăsat golden buzz-ul pentru un număr formidabil de beatbox!

Published

on

Momente de canto, mentalism, pantomimă, dans, hand balance, pictură, flair bartending, roller skating sau beatbox au fost prezentate în cea de-a cincea ediție Românii au talent, iar concurenții au reușit să transmită fie emoție și sensibilitate, fie foarte mult umor, voie bună și energie. Indiferent de atmosfera creată, reprezentațiile au produs un spectacol complet.

Al patrulea golden buzz al sezonului #7epic a fost apăsat vineri de Florin Călinescu pentru Beniamin Dumbrăvan, puștiul fenomen care a făcut beatbox și a reușit să-i lase pe toți fără cuvinte și să primească toată aprecierea publicului.

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps]A cincea ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 20.8 puncte de rating și 54.3% share, de opt ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1,  care a obţinut numai 2.6 puncte de rating și 6.9% share.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:29 – 23:20, la nivel național, peste 3.2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:05, aproape 4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

EP.5 ROMANII AU TALENT 2017:

LOCUL 1 – PRO TV – 20.8% RATING, 54.3% SHARE

LOCUL 2 – ANTENA 1 – 2.6% RATING, 6.9% SHARE 

 

EP.4 ROMANII AU TALENT 2017:

LOCUL 1 – PRO TV – 22.1% RATING, 56.8% SHARE

LOCUL 2 – KANAL D – 2.6% RATING, 6.6% SHARE

 

 

Concurenți pregătiți să ducă talentul la un nou nivel

 

Lucca și Anca Lucian au fost primii concurenți care au reușit vineri să impresioneze jurații. Cei doi au prezentat un număr complex de mentalism și au rugat persoane din public să li se alăture pe scenă pentru acest moment. Andi, Mihaela, Andra și Florin au fost fascinați și în același timp șocați de ceea ce au văzut. ”Am văzut ceva pentru care noi nu avem explicații. Eu nu am vreo explicație pentru asta. A fost uimitor, un show adevărat. M-am simțit ca în Las Vegas și voi doi erați cele mai mari vedete. Felicitări!”, a spus Mihaela, iar concureții au obținut la final 4 DA.

 

Ansamblul vocal-instrumental Orchestra Tharmis a cântat fără cusur și a adus pe scenă un moment antrenant, plin de energie și multă voie bună. Juriul a fost încântat de concurenți și de bucuria transmisă și i-a aplaudat pentru numărul prezentat. ”Ce-ai făcut, Bobiță? Ai rupt scena! Îi găsesc un singur defect momentului, dacă-mi permiți: l-aș vedea și mai potrivit după 12 noaptea, dar cu condiția să nu se sfârșească până dimineața.”, le-a spus Andi. Concurenții au părăsit scena cu 4 DA.

 

Ionuț Marcu a adus pantomima în cea de-a cincea ediție Românii au talent. Concurentul a jucat într-un stil inedit, extrem de amuzant, o scenă din celebrul film de acțiune James Bond. La finalul reprezentației a primit 3 DA de la Andi, Mihaela și Andra și NU de la Florin, care i-a spus lui Ionuț: ”Dragul meu, chiar și în pantomimă trebuie să rezolvăm niște situații, știi bine chestia asta. Dar, overall, cred că e un James Bonduț destul de interesant.”.

 

Viorel Stănescu zis și Viorel talent a revenit la Românii au talent pentru a face spectacol și a reușit! A cântat melodia Atlantis is calling, jurații și Smiley și Pavel au mers pe scenă alături de el și au dansat, iar publicul a fost în picioare și i-a aplaudat prestația ovaţionând. Şi Răzvan Fodor a vrut să asiste la acest moment unic şi a venit să simtă de aproape energia de pe scenă și din culise. ”Pentru mine, ai făcut ceva extraordinar: l-ai urcat pe Andi Moisescu pe masă. N-a făcut nimeni acest lucru. Jos pălăria în fața ta!”, i-a spus Andra. Viorel a obținut 3 DA de la Andi, Mihaela și Florin și NU de la Andra.

 

Senioarele din Timișoara au încântat publicul și jurații cu un dans popular și cu unul modern. Doamnele au reușit să transmită bucurie și foarte multă energie, Andi, Mihaela, Andra și Florin s-au mișcat și ei în ritmul muzicii, iar Smiley a învățat câțiva pași noi de dans. ”Ce să zic, dragilor… Abia aștept să ies la pensie și să vin acasă.”, le-a spus Florin. Concurentele au primit 4 DA.

 

Daniel Vișan a prezentat vineri un număr de hand balance. Acrobațiile realizate de el le-au tăiat răsuflarea tuturor celor prezenți în sală, mai ales publicului feminin. Jurații au fost extrem de atenți la reprezentația lui Daniel și au analizat fiecare element executat, iar la final au acordat 4 DA. ”Noi, fetele, am vrea și așa ceva la Românii au talent, pentru că e o bucurie. Ești foarte bun, numărul tău e foarte original, ai echilibru și se poate baza omul pe tine, ceva de speriat.”, i-a spus Mihaela.

 

Ocru studiază foarte mult pentru a-și dezvolta talentul, iar vineri a venit la Românii au talent și a interpretat o melodie rap compusă de el. Juriul și Smiley și Pavel au dansat și au fost uimiți de rapiditatea cu care poate cânta concurentul, iar la final l-au răsplătit cu 4 DA. ”Ia-ți și pașaport și viză de America! Ești foarte bun!”, i-a spus Andi, extrem de încântat de reprezentația lui.

 

31 de fetițe carismatice au urcat pe scenă și au inundat-o cu frumusețe, culoare și efervescenţă. Membrele trupei AS au fost sclipitoare, au fermecat jurații cu un număr de dans modern, s-au sincronizat perfect și au transmis multă voie bună. ”Trebuie să vă mărturisesc că un moment ca al vostru îl așteptam aici, la Românii au talent. Atâta energie n-am mai văzut de ceva vreme. Nu știu cine vă coordonează, dar o face tare bine.”, le-a spus Andra, iar concurentele au primit 4 DA.

 

De la Inspectoratul pentru situații de urgență, direct pe scena Românii au talent! Dan Țolu a glumit cu jurații, a fost dezinvolt și a reușit să-i surprindă pe toți cu momentul prezentat. Le-a dat emoții la început, lăsându-i să creadă că va face striptease, însă a cântat la nai melodia Besame mucho și a produs o stare de visare în sală. La final a primit aplauze și 4 DA, iar Florin i-a spus zâmbind: ”Jur, când te-ai întors, am zis că rupi alea de pe tine. Începi un dans la propria bară…da…”.

 

David Neamțu a cântat la o vioară veche de peste 200 de ani, din care sunetele au ieșit fermecate, pline de greutate şi istorie. Concurentul a adus ritmul în sală și a încântat juriul cu o interpretare fără greșeală. Publicul s-a ridicat și l-a aplaudat îndelung, iar talentul i-a fost răsplătit cu 4 DA. ”Pentru mine a fost ca o poveste de amor, superb!”, i-a spus Mihaela.

 

Spectacolul a continuat în pași de dans. Irksousi Mohamed a prezentat vineri un moment incredibil de street dance, iar mișcările lui perfecte au sensibilizat publicul şi juriul, reușind să ajungă foarte ușor la sufletele tuturor. Fascinați de reprezentația concurentului, jurații au acordat 4 DA. ”Mohamed, ești extraordinar! Foarte bun ești! Bravo!”, i-a spus Andra.

 

Cu un zâmbet molipsitor, Anka a urcat pe scenă pentru a cuceri jurații cu talentul ei. Concurenta a interpretat piesa I dreamed a dream, iar vocea ei puternică a răsunat în întreaga sală, creând un moment emoționant, aplaudat îndelung de public. Prestația sa a fost apreciată și lăudată, iar la final a obținut 4 DA. ”Mie-mi pare rău că românii trebuie să plece în Italia ca să ne demonstreze cum sunt ei de fapt atunci când vor: și muncitori, și talentați. Bravo, Anka!”, i-a spus Andi.

 

Bogdan Stângaciu a urcat pe scenă foarte sigur pe el și convins că va impresiona juriul Românii au talent. A prezentat un număr de flair bartending, a adus multă energie și a făcut un adevărat spectacol. ”În general mă plictisesc foarte tare la momentele astea și admit cinstit. La tine mi-a plăcut că toată treaba asta a fost chiar de show. Mai arăți și mișto, ai și farmecul tău, e o combinație care până la urmă a ieșit câștigătoare și, de ce nu, e și ăsta un talent.”, i-a spus Mihaela. Bogdan a obținut la final 4 DA.

 

Un moment de roller skating fascinant! Radu Mititelu și Olena Mititelu au adus vineri vibrația și suspansul în cea de-a cincea ediție Românii au talent! Cei doi concurenți au dansat pe role, au făcut piruete, sărituri și elemente acrobatice și au reușit să impresioneze. Cuceriți de ceea ce au văzut pe scenă, jurații au acordat 4 DA. ”Eu sunt subiectiv la acest moment, pentru că am făcut șapte ani patinaj viteză și am fost întotdeauna fascinat de patinatorii de artistic. Recunosc sincer, mai mult de ele. Vă mulțumim foarte mult că ați venit să ne îmbogățiți spectacolul cu numărul vostru.”, le-a spus Andi.

 

Ultimul moment al serii a fost prezentat de Beniamin Dumbrăvan. Puștiul de 14 ani a făcut beatbox și i-a șocat pe jurați cu talentul lui, care s-au întrebat de multe ori cum poate scoate acele sunete. Dacă sezonul trecut Florin Călinescu nu rezona cu beatbox-ul, în sezonul #7epic juratul a fost cucerit complet de Beniamin și de momentul prezentat de el, a apăsat butonul auriu și a mers imediat pe scenă să-l îmbrățișeze. ”Nu pot să-mi imaginez cum pot să iasă atâtea sunete pe o singură gură și alții vin cu sute de mii de guri și instrumente și nu se întâmplă chestia asta. Nu bănuiam că la o astfel de apariție o să-mi creezi o astfel de emoție, dar ăsta este scopul emisiunii, să vină cineva să rupă gura târgului.”, a spus Florin.

 

Cea de-a cincea ediție Românii au talent a adus foarte multe surprize, concurenți gata să cucerească o țară întreagă și talent autentic. Săptămâna viitoare, vineri, de la 20:30, cel mai tare show de divertisment revine cu noi momente fenomenale, povești impresionante, emoție, vibrație și distracție cât curpinde!

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Analize

Pro TV domină audienţele cu Europa League si Ferma Vedetelor! Vezi aici audiențele serii de joi!

Published

on

Sursa foto: https://it.eurosport.com

Vineri, 22 februarie, Pro TV a condus detaşat în topul audienţelor cu meciul Lazio-FCSB din Europa League, urmat de reality show-ul Ferma Vedetelor, conform datelor furnizate de Kantar Media.

PRO TV a fost lider de audiență pe intervalul analizat în toate targeturile de referință. Kanal D, care a difuzat serialul turcesc „Dragoste și ură”  s-a clasat pe locul doi în target Național si UrbanAntena 1 ocupă locul secund in target comercial cu show-ul „Guess my age – ghicește vârsta”  și filmul „Dragoste fără preaviz”.

Meciul de fotbal din Europa League „Lazio – FCSB” fost urmărit în medie pe minut de 2.525.000 de telespectatoriMinutul de aur, atins la 20:34, a adunat în fața televizoarelor 3.404.200 de români.

 

PUBLICUL NAȚIONAL

Target>>Național All
Interval>>20:00-24:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV23.310.41861.7
Kanal D13.36.01064.7
Antena 18.13.6645.8
Antena 36.83.0544.0
Romania TV4.42.0350.9

 

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:00-24:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV22.39.7938.0
Kanal D11.45.0478.8
Antena 38.03.5334.6
Antena 17.93.5333.3
Romania TV4.31.9178.6

 

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>20:00-24:00
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV29.210.4465.1
Antena 111.64.2185.7
Kanal D10.23.6161.8
National TV3.21.150.7
Digi 242.91.045.7

 

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

ASIA EXPRESS merge mai departe! Vezi cine a câștigat confruntarea marilor producții din seara de marți!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Marţi, 20 februarie, cel de-al patrulea episod al emisiunii Asia Express – Drumul Dragonului îşi menține cota de piață peste media înregistrată de Antena 1 în primele luni ale acestui an, conform datelor furnizate de Kantar Media.

KANAL D a fost lider de audiență pe intervalul analizat în targetul Naţional şi Urban cu emisiunea „Exatlon România”Pro TV, care a difuzat reality show-ul „Ferma vedetelor” şi meciul de fotbal „Chelsea-Barcelona” din UEFA Champions League, s-a clasat pe primul loc în target comercial. Antena 1 înregistrează audiențe peste media stației şi locul trei în toate targeturile de referință.

Emisiunea „Asia Express – Drumul Dragonului” fost urmărită în medie pe minut de 1.064.000 de telespectatoriMinutul de aur, atins la 20:32, a adunat în fața televizoarelor 1.828.500 de români.

 

PUBLICUL NATIONAL

Target>>National All
Interval>>20:00-23:02
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D22.311.32020.2
Pro TV16.28.21469.8
Antena 111.76.01064.2
Prima TV4.62.3418.1
Antena 34.52.3404.1

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>20:00-23:02
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D18.08.8849.8
Pro TV16.98.3798.9
Antena 112.46.1584.0
Antena 36.03.0285.3
Romania TV4.52.2214.1

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>20:00-23:02
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV22.99.4420.5
Kanal D22.29.1406.2
Antena 117.27.0314.7
Prima TV3.11.357.2
National TV3.01.254.2

 

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

ANALIZĂ AUDIENŢE TV: Ultima semifinala Eurovision de la Sighişoara, înregistrează audienţe modeste. Vezi care au fost marii câştigători ai serii de duminică!

Published

on

Foto Credit: TVR

Duminică, 19 februarie, transmisia live de la Sighişoara a selecției naționale EUROVISION a înregistrat cele mai mici audiențe din seria de cinci semifinale, conform datelor furnizate de Kantar Media.

KANAL D a fost lider de audiență pe intervalul analizat în targetul Naţional şi Urban cu emisiunea „Exatlon”. Pro TV, care a difuyat filmele de acţiune „Întâlnire explozivă” şi „Evadare din realitate” a obținut primul loc în targetul comercialAntena 1 înregistrează audiențe sub media stației şi locul patru în target comercial cu redifuzarea sitcomului „Băieţi de oraş” şi filmul „Empire State: Lovitura secolului”.  Digisport 1 reuşeşte să se claseze pe locul trei în toate targeturile de referinţă cu transmisia derby-ului din Liga I „Dinamo vs. FCSB”.

Cele trei părti ale semifinalei “Eurovision” de la Sighişoara au fost urmărite in medie pe minut de 238.000 de telespectatori. Minutul de aur, atins la 22:54, a adunat în fața televizoarelor 374.200 de români.

 

PUBLICUL NAŢIONAL

Target>>National All
Interval>>21:09-24:13
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D23.310.31848.6
Pro TV14.56.51155.4
DigiSport 18.33.7659.6
Romania TV5.22.3416.4
Prima TV5.22.3411.3
Antena 35.12.3403.2
Antena 14.11.8324.5
Telekom Sport3.41.5270.4
TVR 13.01.3238.0
Antena Stars2.41.1188.9

 

PUBLICUL URBAN

Target>>Urban All
Interval>>21:09-24:13
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Kanal D17.37.7746.3
Pro TV15.77.0679.4
DigiSport 111.55.2498.7
Antena 36.02.7257.9
Romania TV5.82.6250.1
Prima TV4.82.2209.4
Antena 14.21.9181.7
TVR 13.31.5143.7
Telekom Sport3.01.3128.5
B1TV1.50.765.9

 

PUBLICUL COMERCIAL

Target>>18-49 Urban
Interval>>21:09-24:13
ChannelsShareRtg%Rtg(000)
Pro TV22.39.2409.8
Kanal D18.57.6340.3
DigiSport 114.25.9261.5
Antena 16.02.5109.4
Prima TV4.21.777.1
Telekom Sport3.81.669.6
TVR 12.41.043.4
Romania TV2.20.939.9
Antena 31.90.834.5
Look Plus1.70.730.5
Digi 241.30.523.1

 

Sursa datelor: Kantar Media Copyright: ARMA

Cotă de piaţă (Market Share) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (Rtg%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Rating (Rtg%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending