HomeLIFE STYLEAudiente tv septembrie 2009: Pro Tv rămâne lider, Antena 1 şi TVR 1 cresc uşor

Audiente tv septembrie 2009: Pro Tv rămâne lider, Antena 1 şi TVR 1 cresc uşor

SEPTEMBRIE 2009Conform dateleor furnizate de GFK Romania, in perioada 1-30 septembrie 2009 in mediul urban, postul Pro tv a fost lider de audienta cu o medie de peste 277.000 de mii de telespectatori pe minut. Grila de toamna a postului  adus emisiuni si filme noi ce au prins la public, insa Stirile Pro Tv ramane cel mai vizionat program din Romania.

La mica diferenta s-a clasat postul Antena 1, care a debutat in forta luna aceasta cu multe emisiuni de divertisment (Pariu ca stiu, Te pui cu blondele, Super Bingo Metropolis, Aruncati din Tren etc.), postul fiind urmarit de peste 193.000 de mii de telespectatori. Canalul de stiri Realitatea tv isi mentine locul avand luna aceasta 104.000 mii de telespectatori pe minut.

Principalul post al Televiziunii Romane, TVR 1 a incheiat luna cu 100.000 de mii telespectatori. Campionatul Uefa Chamion League si seriale Anatomia lui Grey, Dr House , CSI dar si festivalul Cerbul de Aur au aduse audiente importante postului public, care a ajuns pe locul 4 in top 10 televiziuni.

In urmatoare ordine s-au clasat : Acasa, Antena 3, Prima tv, Otv, Kanal D , National Tv, TVR 2, Sport.ro, Disney Channel, Antena 2 si Pro Cinema.

Lasa un comentariu aici!

Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Latest comment

Lasă un răspuns