HomeTELEVIZIUNESerialeSerialele turcesti de la Kanal D, Dragoste infinita si Furtuna pe Bosfor au spulberat concurenta pe publicul national si urban

Serialele turcesti de la Kanal D, Dragoste infinita si Furtuna pe Bosfor au spulberat concurenta pe publicul national si urban

AUDIENTE TV: Luni, 17 aprilie, in a doua zi de Paste, Kanal D s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, cu serialele turcesti “Dragoste infinita” si “Furtuna pe Bosfor”.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D s-a pozitionat pe primul loc, atat pe segmentul de public National cat si All Urban. Aseara, romanii au fost captivati de cele doua seriale, timp de cinci ore, Kanal D inregistrand o medie de peste un milion de fani din intreaga tara.

Furtuna pe Bosfor
KANAL D

 

Ieri, in intervalul 20:00 – 1:00, Kanal D a inregistrat 6,8% rating si 16,5% cota de piata, pe targetul National,  urmat de PRO TV cu 5.8% rating si 14.2% share, iar Antena 1 s-a clasat pe locul 3 cu 5.8% rating si 14.1% share.

Iar la nivelul publicului urban Kanal D a obtinut 6,4% rating si 15,5% cota de piata, urmat de Antena 1 cu 5.9% rating si 14.4% share, iar PRO TV s-a clasat pe locul 3 cu 5.7% rating si 13.8% share.

 

 

Foto Credit: KANAL D

 

Cifrele prezentate in acest articol sunt furnizate de KANAL D si au caracter pur informativ.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre KANAL D

Analiza este facuta pe target-ul national si urban

Perioada 17 aprilie 2017                   

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns