Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENŢE TV: Show-ul culinar de la Antena 1, Chefi la Cuţite, lider de piaţă!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Etapa jurizărilor pe nevăzute a continuat luni seară cu alți concurenți pasionați de gătit, care s-au aventurat să pregătească preparate care mai de care mai îndrăznețe. Cei mai mulţi dintre români au ales sã îşi petreacã seara urmãrind spectacolul culinar de la Antena 1, din care nu au lipsit replicile savuroase dintre jurați, pedepsele inedite ale ruletei cu provocări, ghicitul în farfuriile de sub cloșuri, sau surprizele din partea trioului de la masa jurizării.

Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, “Chefi la cuţite” s-a impus ca lider de piaţã în intervalul orar 20.00-23.05, cu o medie de 7.2 puncte de rating și 19.7% cotã de piață, urmată de Pro TV cu 7 puncte de rating și 19.3% procente din cota de piață.

Și la orașe, „Chefi la cuțite” a fost lider de piaţã cu o medie de 6.9 puncte de rating și 15,9% cotã de piață, pe locul secund clasându-se Kanal D cu 6.8 puncte de rating și 15.5% cotã de piață.    Aproape 1.900.000 de telespectatori la nivelul întregii țări erau cu ochii pe show-ul de la Antena 1 în minutul de maximă audiență de la 21.45

Mulți dintre cei care s-au aventurat la bancurile de lucru au lăsat experiența de viață să își pună amprenta pe farfuriile pregătite, astfel încât sezonul de poveste a luat contur, iar poveștile bucătarilor au emoționat. Un astfel de exemplu este Amedeo Drosu, un head chef dintr-un restaurant din Anglia, a cărui ascensiune în bucătărie nu a fost deloc ușoară. Pentru a-și susține mama care îl creștea singură, a început să muncească de la 13 ani, iar de la spălatul vaselor a ajuns să fie bucătar. Deși preparatul său din faza pe nevăzute a concursului nu i-a convins pe chefi din prima, determinarea lui Amadeo și pasiunea cu care vorbește despre domeniul gastronomic le-a dat de gândit celor trei jurați. Tocmai de aceea l-au urmat pe concurent în culise, unde i-au oferit un cuțit, o a doua șansă de a le demonstra că merită să se afle în această competiție: ,,Nu mai plânge! Foarte rar ne-a fost dat să vedem oameni care au suferit atât pentru cuțitul acesta. Meriți o șansă. Fă imposibilul să ajungi în echipele finale!”, i-au spus chefii.

Și alți concurenți au reușit să treacă de prima provocare din bucătăria ,,Chefi la cuțite” și și-au asigurat un pașaport de trecere către etapa următoare. Baba Adrian a participat și în cel de-al patrulea sezon, însă preparatul pe care l-a prezentat atunci chefilor a fost lipsit de sare, astfel încât nu a reușit să îi convingă. Aseară a revenit cu o rețetă care nu a fost pe placul lui chef Dumitrescu, însă ceilalți doi jurați au considerat că preparatul este suficient de savuros pentru a obține un ,,Da”. Dacă în sezonul trecut, Elena Rus a reușit să ajungă doar până în ultima etapă a bootcamp-ului- cel mai dur test culinar ce triază bucătarii talentați la ,,Chefi la cuțite”, de data aceasta s-a înscris fiind convinsă că poate face față competiției. Jurizarea sa a fost una cu surprize, pentru că Andrei Olteanu, marele câștigător al celui de-al patrulea sezon, și-a făcut apariția în platou lângă Elena, unde i-a acordat toată susținerea sa. Trei cuțite și trei chefi care au apreciat preparatul său tradițional românesc, așa s-a sfârșit momentul Elenei Rus, care își propune să lupte pentru un loc în echipele finale.

Poveștile emoționante au însoțit farfuriile bucătarilor talentați. Joel Mondelo este din Filipine, dar lucrează în România de opt ani și consideră această țară ca o a doua casă. Motivul pentru care luni seară s-a prezentat în fața chefilor a fost unul simplu, câștigul, mărturisind că vrea să ajungă cât mai departe în competiție și să își aducă copiii din afara granițelor lângă el. Preparatul său inedit, pui cu lapte de cocos și ghimbir, a avut un plating care s-a ridicat la standardul sezonului de poveste, reușind să obțină două cuțite. Pentru că nu știe să vorbească limba română fluent, chef Dumitrescu s-a folosit de un program care îi traducea frazele în filipineză, însă în ciuda barierelor lingvistice Joel a spus clar și răspicat care este cheful alături de care vrea să lucreze- chef Sorin Bontea.

Zâmbetele și voia bună au fost asigurate de Robert Candoi, singurul concurent prezent în fiecare sezon al emisiunii ,,Chefi la cuțite”. Deși nici a cincea jurizare nu a fost una cu noroc pentru acesta, Robert își propune să revină în fiecare an în fața celor trei chefi, pe care îi consideră ,,părinții săi spirituali”.

În această seară urmează o nouă etapă a jurizărilor pe nevăzute, unde jurații vor avea parte de noi surprize. Cătălin Scărlătescu primește încă o dată clătite, dar rețeta bucătarului curajos ce le pregătește conține și un ingredient special. Dacă farfuria se va dovedi a fi o ,,răzbunare”, așa cum consideră Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, cine este autorul ei și, mai ales, ce reacție va avea juratul ce și-a declarat deschis antipatia față de clătite, telespectatorii Antena 1 vor afla marți seară, de la 20.00, la ,,Chefi la cuțite”.

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 7 mai 2018

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Topuri zilnice

AUDIENTE TV: Serialul Fructul Oprit de la Antena 1, lider detasat de audienta!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Cel de-al patrulea episod din noul sezon al serialului „Fructul oprit” a adus-o în atenția publicului pe marea actriță Maia Morgenstern și a introdus astfel în povestea producției un nou personaj, Magda.

Episodul difuzat aseară de Antena 1, care le-a oferit telespectatorilor momente emoționante şi secvențe pline de suspans, s-a impus ca lider detaşat de piaţã atât la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cât şi la nivelul întregului public din mediul urban, dar și la nivel național.

Cei mai mulți dintre români au ales să-și petreacă seara de miercuri urmărind episodul cu numărul patru din noul sezon „Fructul Oprit” (lansat la sfârșitul lunii trecute la Antena 1). Astfel, în intervalul 20.00 – 22:57, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a înregistrat o cotă de piață de 20 % și un rating mediu de 6.2 procente, în timp ce pe poziția secundă s-a aflat principalul competitor, Pro TV, cu o cotă de piață de 16.6% și un rating mediu de 5.1 procente, iar cea de-a treia poziție a fost ocupată de Kanal D, care a obținut o cotă de piață de 11.1% și un rating mediu de 3.4 procente.

Şi în ceea ce privește publicul din mediul urban, în intervalul 20.00-22.57, Antena 1 s-a clasat pe prima poziție, înregistrând o cotă de piață de 14.5% și un rating mediu de 5.9 procente, iar pe poziția a doua s-a aflat Pro TV, cu o cotă de piață de 12.3% și un rating mediu de 5 procente.

Antena 1 a fost lider de audiență pe intervalul difuzării serialului “Fructul oprit” şi la nivelul întregii ţãri, obținând o cotă de piață de 14.5% și un rating mediu de 6.1 procente, în vreme ce poziţia secundã a fost ocupatã de aceastã datã de Kanal D, care a avut o cotă medie de piață de 14.1% și un rating mediu de 6 procente.

În minutul de aur (22:14), peste 1.4 milioane de telespectatori au ales să urmărească serialul produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1.

 

Episodul de aseară al producției „Fructul oprit” le-a adus telespectatorilor numeroase surprize. Secvențe emoționante, momente pline de suspans, și un nou personaj – Magda (interpretat de marea doamnă a cinematografiei românești Maia Morgenstern). Aceasta a ajuns în casa familiei Caragea, cu scopul de a-și cunoaște fiul. Magda și-a deschis sufletul în fața Anei și i-a vorbit despre viața ei. “Am rugat-o pe Mara, am rugat-o pe mama ta să aibă grijă de copilul meu. I-am scris, ea mi-a răspuns. Mi-a trimis o scrisoare și o fotografie a băiatului meu, când avea șapte ani. Astăzi a fost pentru prima oară când mi-a văzut copilul după atâția ani. E un băiat așa frumos!, este confesiunea pe care i-o face Magda Anei.

“Ești mama lui …?”, întreabă Ana (Cristina Ciobănașu), iar răspunsul nu întârzie să apară. “Da, sunt mama lui Ioan.” , îi spune Magda.

“S-a întâmplat ceva?”, vrea Ioan (Vlad Gherman) să știe.  “Magda este mama ta.” , îi mărturisește Ana.

Noul sezon „Fructul oprit” se vede, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Sursa:Kantar Media                         

Copyright:ARMADATA S.R.L.                         

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group                               

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National                            

Perioada 19 septembrie 2018      

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Romanii, s-au distrat aseara la PRO TV. Las Fierbinti, lider de audienta!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Marți seară, telespectatorii au fost invitați la ziua lui Brânzoi în Las Fierbinți și s-au distrat alături de el și de consătenii lui.

Dacă Bobiță și Giani au tot așteptat să li se facă cinste, Firicel a avut câteva dileme legate de bărbăția lui și a încercat să primească sfaturi de la bunul lui prieten, Celentano. Episodul Las Fierbinți de aseară a fost lider de audiență pe toate segmentele de public.

Serialul a fost lider de audiență, înregistrând 8.8 puncte de rating și 25.1% share pe segmentul de public comercial, format din public cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, ANTENA 1 a obținut 5.3 puncte de rating și 15.0% share. La nivel național, peste 1.9 milioane de telespectatori au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de aur de la ora 21:10, aproape 2.4 milioane de români au participat la ziua lui Brânzoi.

Joi, de la 20:30, aventurile fierbințenilor continuă și le vor asigura românilor buna dispoziție pentru întreaga seară.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Gospodarii de la PRO TV au fost lider de audienta!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Mare petrecere mare a fost în ediția de ieri seară Gospodar fără pereche cu ocazia celui mai așteptat moment al emisiunii: întâlnirea celor zece gospodari norocoși cu fetele care s-au înscris special pentru a-i cunoaște!

O astfel de ocazie nu putea trece neobservată, iar Anamaria Prodan Reghecampf a organizat o petrecere pe cinste cu invitați pe măsură! Taraful de la Clejani a încins atmosfera, iar Julieta împreună cu Ion Cucu, Alexandru Ambramiuc și Bogdan Năstase, din sezonul trecut, au fost alături de noii gospodari pentru a le ura succes și a le da sfaturi din experiența lor, înainte de a trece la pasul următor.

Gospodar fără pereche a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a obținut la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 6.2 puncte de rating și 18.1% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a reușit să obțină cu 5.6 puncte de rating și 16.5% share. Aproximativ 1.5 milioane de telespectatori au fost cu ochii Gospodar fără pereche, iar în minutul de aur, de la 22:00, peste 1.8 milioane de telespectatori au urmărit reacțiile gopodarilor.

Recoltă bogată a fost și la fete! Întâlnirea cu pretendentele lor a fost una plină de emoții pentru gospodari, însă și-au revenit rapid încercând să le cunoască cât mai bine pe fete, într-un timp limitat. Ei au avut câte două minute cu fiecare fată pentru a se decide cu cine vor merge acasă și pe cine elimină din competiție!

Suprizele s-au ținut lanț și pentru Anamaria, care a mers pe la fiecare pentru a vedea ce decizii au luat, cum se înțeleg cu fetele și care dintre ele vor merge mai departe. Unii gospodari au tras nădejde că Anamaria are un suflet mare și au reușit să meargă mai departe cu toate fetele! Tomiță Stănilă, însă, a decis că nu va merge mai departe cu niciuna dintre potențialele gospodine, dându-i și mai mult de lucru Aneimariei.

Petrecerea a fost momentul în care au început să se înfiripe poveștile de dragoste! Atingerile suave, privirile intense, sărutările timide, dansurile lascive, cuvintele șoptite la ureche – au fost doar câteva dintre tacticile puse în joc de potențialele gospodine pentru a cuceri inimile celor mai harnici gospodari din țară!

Săptămâna viitoare, Gospodar fără pereche continuă cu probe de foc pentru cele mai norocoase fete, alese de gospodari să meargă mai departe în lupta pentru inima lor. Telespectatorii vor vedea cum se vor descurca acestea cu traiul la țară, dar și la ce probe vor fi supuse pentru a afla dacă au calitățile necesare să devină soții de gospodari!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending