HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: Show-ul iUMOR de la Antena 1 a fost din nou lider de audienţă. Cine s-a clasat pe locul secund?

AUDIENŢE TV: Show-ul iUMOR de la Antena 1 a fost din nou lider de audienţă. Cine s-a clasat pe locul secund?

Prev1 of 2

 

ADuminică seara, iUmor a fost din nou lider de audiență pe toate targeturile, emisiunea fiind urmărită în minutul de maximă audiență de la 20.18 de 2.144.000 de români.

 

PUBLICUL COMERCIAL 

Pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea iUmor difuzată între 19.59-22.13 a înregistrat o audiență medie de 11,1 puncte de rating și 24,7% cota de piață, în timp ce Pro Tv s-a clasat pe locul al doilea cu 10,2 puncte de rating și 22,8% cota de piață.

 

PUBLICUL URBAN

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 9,3 puncte de rating și 18,3% cotă de piață, în timp ce Pro Tv s-a clasat pe locul al doilea cu 8,3 % puncte de rating și 16,3 % cotă de piață.

 

PUBLICUL NATIONAL 

La nivelul întregului public din România, Antena 1 a ocupat poziția fruntașă cu 8,9 puncte de rating și 17,8% cotă de piață, urmată de ProTv cu 7,9 puncte de rating și 15,9% cotă de piață.

 

iumor-antena-1-1

 

FOLLOW UP: Fie că au făcut stand-up comedy, au cântat, au dansat, au oferit divertisment de calitate sau dimpotrivă, concurenții celei de-a șasea ediții a emisiunii jurizate de Delia, Cheloo și Bendeac au dovedit că umorul poate îmbrăca forme dintre cele mai diverse şi poate fi despre orice.

 

Gherghe Gabriel a ajuns în sezonul trecut printre finaliști, iar acum s-a întors în platoul emisiunii iUmor pentru a împărtăşi juriului și telespectatorilor noul său material de stand up. El le-a explicat acestora de ce i se pare că aproape toţi domnitorii români au nume de staruri porno, ce e cu noul obicei la nunţi de a elibera porumbei şi care i se pare motivaţia perfectă prin care să o facă pe iubita lui să parcheze maşina corect, la milimetru. Cheloo l-a sancționat pentru că s-a luat de Tudor Gheorghe „Eu îl consider unul dintre cei mai mari artiști români. Nu l-aș lua niciodată în balon!”. Delia și Bendeac, însă, nu au văzut nimic ofensator în momentul lui și l-au trecut mai departe.

Mane Voicu i-a cucerit și el pe cei trei juraţi şi a trecut în etapa următoare. Cum? Explicând cu mult umor de ce şahul este un sport rasist şi cum ar arăta atentatele la români. „M-am simțit foarte bine. Mi-au plăcut glumele de la final”, i-a spus Cheloo concurentului, în timp ce Mihai Bendeac l-a sfătuit ca data viitoare să încerce să scape de emoții pentru că „materialul este foarte bun”.

 

Sursa cifre: Kantar Media

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

elen.milea@radardemedia.ro

elen.milea[@] radardemedia.ro

No comments

Lasă un răspuns