HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: Steaua a pierdut, dar PRO TV a câştigat! Câţi români au văzut meciul cu Manchester City

AUDIENŢE TV: Steaua a pierdut, dar PRO TV a câştigat! Câţi români au văzut meciul cu Manchester City

AUDIENTE TV: Cel mai greu meci al Stelei din istoria recentă s-a încheiat fără viitoare șanse de calificare în grupele UEFA Champions League. Echipa lui Reghecampf a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 5-0. Returul este miercurea viitoare, în direct la Pro TV!

Meciul, transmis LIVE de Pro TV, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, fiind urmărit de aproape 2.6 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 21:45 – 23:33. În minutul de maximă audiență, de la 22:20, peste 3.3 milioane de telespectatori urmăreau meciul dintre Steaua și Manchester City.

 

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Pro TV a fost lider de audiență cu 16.6 puncte de rating și o cotă de piață de 48.2%, următorul post clasat, ANTENA 1 înregistrând 3.2 puncte de rating și 9.2% cotă de piață.

Prima ocazie a meciului a aparținut Stelei. În primele minute ale meciului, Stanciu i-a furat balonul din picioare lui Fernandinho, șutând periculos, fără a concretiza faza cu un gol. În minutul 7, Muniru faultează în careu, arbitrul acordând prima lovitură de pedeapsă pentru Manchester City. Penalty-ul executat de Aguero a fost apărat de Niță. În minutul 21, același Aguero a executat un al doilea penalty, ratând și de această dată! Marcatorii meciului au fost David Silva (13’), Aguero (41’, 78’, 89’) și Nolito (49’).

 

Miercuri, 24 august, Pro TV transmite LIVE returul dintre Steaua și Manchester City!

Foto Credit: Agerpres

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns