HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENȚE TV: Lucian este primul concurent din Supraviețuitorul eliminat la Consiliul tribal. Show-ul, lider de audiență!

AUDIENȚE TV: Lucian este primul concurent din Supraviețuitorul eliminat la Consiliul tribal. Show-ul, lider de audiență!

Prev1 of 2

AUDIENTE TV: În ediția de ieri seară, Supraviețuitorul a pus concurenții față în față la proba de imunitate, care decide tribul care ajunge la Consiliul tribal. Tensiunea, alianțele și strategiile concurenților au dus la eliminarea lui Lucian la primul Consiliu tribal.

 

Cea de-a doua ediție Supraviețuitorul a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 7.4 puncte de rating și 21.4% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 6 puncte de rating și 17.5% share.

 

Tribul Hangin și Insula exilului nu reușesc nici acum să facă focul!

În tribul Hangin, preocuparea principală a concurenților devine făcutul focului. Zi și noapte, cei 8 concurenți se luptă din răsputeri în încercarea de a obține o flacără, însă norocul nu e de partea lor. Singura soluție pe care o au e să prindă crabi, pe care îi mănâncă… cruzi! Situația nu este deloc roz nici pe Insula exilului, unde, deși Aurelia și Liviu au prins câțiva crabi, nu îi pot mâncă pentru că nu au reușit nici ei să facă focul.

Andrei duce imunitatea tribului sau

Balanța este înclinată în direcția opusă în Tribul Tubig. Deși concurenții din Tubig au câștigat recompensa, au primit kit-ul de pescuit, un pește întreg și, în acest moment, sunt cei mai relaxați, aici apar deja neînțelegeri și primele lacrimi. Însă un lucru este clar: sunt experți la făcut focul și au găsit o tehnică prin care, în maxim 2 minute, pot pune toți crabii pe care îi prind la gătit: „Am prins un crab, hai să facem repede focul.”

 

Sursa cifre: Kantar Media

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns