HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: Premiera Supravieţuitorul, lider de audienţă pe toate categoriile de public! Cum a arătat show-ul?

AUDIENŢE TV: Premiera Supravieţuitorul, lider de audienţă pe toate categoriile de public! Cum a arătat show-ul?

Prev1 of 2

AUDIENTE TV: Prima ediție Supraviețuitorul a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, pe parcursul intervalului său de difuzare, și a înregistrat 8.7 puncte de rating și 23% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban.  

 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, 1.3 milioane de telespectatori au urmărit Supraviețuitorul, iar în minutul de maximă audiență de la 20:55, aventurile celor 18 concurenți au adus în faţa televizoarelor peste 1.7 milioane de români. 

Tribul Tubig Tribul Hangin

În prima ediție Supraviețuitorul, doi concurenți au fost eliminați după numai zece minute petrecute pe insulă!

Supraviețuitorul, cel mai intens campionat din lumea televiziunii a adus ieri seară în casele românilor peisajele superbe din Filipine, 18 concurenți determinați să câștige titlul de unicul supraviețuitor, dar și lupta acestora cu elementele naturii și chiar cu ei înșiși. În numai două zile petrecute în clima dificilă din Filipine și fără resursele cu care erau obișnuiți, mulți dintre concurenți au conștientizat că experiența Supraviețuitorul va fi una autentică, dură, dar și de neuitat.
Tubig castiga recompensa - kit de pescuit

 

Două eliminări în primele 10 minute din Supraviețuitorul și o mare surpriză: Insula exilului

Dragoș Bucurenci, prezentatorul a făcut cunoștință cu cei 18 concurenți Supraviețuitorul și, după numai câteva minute, i-a anunțat că doi dintre ei vor fi eliminați. Această veste i-a motivat pe 16 dintre ei să facă tot posibilul pentru a trece de prima probă din show: să înoate până pe plajă. Dacă Lucian (24 de ani, barman) și Diana (26 de ani, însoțitor de bord) au fost primul bărbat și prima femeie ajunși, ceea ce le-a asigurat colierul liderului de trib, Aurelia (36 de ani, administrator fermă de porci) și Liviu (40 de ani, marketing manager) au devenit primele persoane eliminate din Supraviețuitorul.

Deși înainte de a se arunca în apă Aurelia declarase că se simte în elementul ei în apă, iar Liviu era convins că în această probă va demonstra că este un luptător de cursă lungă, cei doi nici nu au apucat să îi cunoască pe ceilalți concurenți, pentru că au fost eliminați.

Dragos Bucurenci

 

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns