Connect with us

Reality Show

AUDIENŢE TV: Supraviețuitorul şi-a revenit! A fost lider de audienţă pe toate segmentele de public. Follow up, aici!

Published

on

Prev1 of 2

Condițiile sunt din ce în ce mai grele în Filipine, concurenții sunt la capătul puterilor, dar nu renunță la lupta pentru titlul de unicul Supraviețuitor și premiul în valoare de 100.000 de euro. Miercuri, membrii tribului Araw au fost nevoiți să treacă printr-o probă solicitantă și l-au votat pe Mircea Amza, care a părăsit competiția, iar pe Insula exilului lipsa hranei și-a spus cuvântul.

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps]Ediția Supraviețuitorul de miercuri a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a obținut 7.2 puncte de rating și 27.1% share, la nivelul publicului comercial, pe întreaga durată de difuzare, de două ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul secund, Antena 1, care a obținut 3.1 puncte de rating și 11.6% share.

supravietuitorul-pro-tv-7

 

Lupta pentru imunitate

Concurenții au primit de dimineață un mesaj, iar Otniela și Iulian au fost cei care l-au transmis colegilor: ”Doi dintre voi ar putea fi protejați la Consiliul tribal de mâine. Înainte de jocul de imunitate de astăzi, pe insula voastră a fost ascuns Talismanul Imunității.” Imediat, cei din tribul Araw și-au făcut scenarii și au început să se gândească cine ar putea fi cel care găsește talismanul. Pregătiți de proba de imunitate, cei șapte rămași în competiția Supraviețuitorul au fost hotărâți să câștige și să rămână cât mai mult timp în joc.

 

Fiecare dintre ei a fost nevoit să stea în ce poziție a dorit pe discul Da Vinci, fără să atingă pământul. Pe disc erau 18 piroane numerotate. De fiecare dată când Dragoș Bucurenci a spus câte un număr, concurenții au trebuit să găsească respectivul piron, să-l scoată și să-l arunce la pământ. Otniela, Adina, Andreea, Iulian, Andrei, Mircea și Robert au început în forță și păreau că vor rezista foarte mult. După primul piron aruncat, însă, Iulian s-a dezechilibrat și a căzut. Ceilalți concurenți s-au concentrat mult mai bine, au avut strategii bune, însă lupta finală s-a dat între Otniela și Andrei, care au rezistat până la ultimul piron. În cele din urmă, tensiunea și-a spus cuvântul și Otniela a căzut, iar Andrei a obținut pentru a doua oară consecutiv Talismanul imunității și nu a putut fi votat la Consiliul tribal, dar a putut vota.

supravietuitorul-pro-tv-8

 

Probleme de sănătate pe Insula exilului

Pe Insula exilului, Lucian a clacat, iar medicul l-a dus la clinică pentru a-i face investigații amănunțite, deoarece exista o posibilitate foarte mare ca el să nu mai poată continua competiția. Ina și Liviu nu erau siguri că el se va întorace în concurs, însă le-a făcut o surpriză când a revenit pe Insula exilului. Au răsuflat ușurați amândoi că Lucian este bine și poate merge mai departe alături de ei, chiar dacă era încă slăbit și avea mare nevoie de mâncare.

Concurenții au primit un mesaj care le-a readus zâmbetul: ”Astăzi veți primi o vizită surpriză!” și au început să se gândească cine ar putea veni și cu ce scop, sperând să fie cineva cu mâncare. Musafirul a apărut în cele din urmă. Dragoș Bucurenci a venit să-i viziteze și nu cu mâna goală, ci cu hrană pentru toți trei.

 

Sursa cifre: Kantar Media

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Reality Show

Andrei Duban a fost învins de Cristi Mitrea la Ferma vedetelor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Ieri seară, de la 21:30, telespectatorii au fost martorii unul duel plin de tensiune între echipa Cristi Mitrea – Wanda și Andrei – Grațiela Duban.

După trei probe de foc în care au dat tot ce au avut mai bun echipa, Andrei și Grațiela Duban au pierdut duelul! Astfel, Grațiela este a treia concurentă care a rămas fără partener și va trebui să se repoziționeze în fața colegilor din fermă.

Ferma vedetelor a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a reușit să obțină la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 9.2 puncte de rating și 26.0% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obținut 4.5 puncte de rating și 12.9% share.

Aproximativ 1.6 milioane de telespectatori au urmărit duelul tensionat, iar în minutul de aur, de la 21:50, peste 2.4 milioane de telespectatori au fost alături de concurenți.

Ziua de naștere a Patriziei a fost motiv de sărbătoare în fermă! Cu toții s-au bucurat când au primit ingrediente pentru a face tort, au cântat și s-au înveselit! Nea Rață le-a dat toți banii pentru sarcinile bine făcute și le pregătește noi materiale pentru a continua construcția începută.

Cristi Mitrea l-a provocat pe Andrei Duban la duel gândindu-se că este cel mai potrivit adversar la categoria lui: „Mă bucur dacă în ochii lui sunt periculos, înseamnă că n-am venit degeaba!”, a declarat Andrei.

 

La prima probă, Mută ouăle, cele două echipe au trebuit să transporte cât mai multe ouă în linguri, dintr-un coș în altul, în decurs de 10 minute. Wanda a fost un real sprijin pentru Mitrea, iar în familia Duban s-a instaurat tensiunea de la un schimb acid de replici: „Mă joc, dragul meu!”, i-a spus Grațiela, iar Andrei a răspuns: „Pe nervii mei?!”. Echipa Cristi Mitrea și Wanda au reușit să câștige detașat prima probă!

La cea de-a doua probă, Mulge oaia, au avut la dispoziție 3 oi pe care au trebuit să le mulgă și să umple un cilindru cu lapte până la marcaj. Grațiela a fost mai îndemânatică și experiența din fermă a ajutat-o să egaleze scorul.

La a treia probă, Potcoavele în fân, cei doi dueliști au căutat, legați la ochi și îndrumați de partenerele lor, potcoavele ascunse în fân. Cel care a reușit să strângă primul cele 15 potcoave și să câștige duelul a fost Cristi Mitrea.

Andrei Duban a părăsit Ferma vedetelor cu lacrimi în ochi: „Nu știu dacă să mă bucur sau nu. Mă hrănesc mai mult cu gândul că merg acasă la băiatul meu și o să îl văd cum crește!”.

Săptămâna viitoare, miercuri de la 20:30 și joi de la 21:30, telespectatorii vor vedea pe cine lasă Andrei în poziția de fermierul săptămânii, cine vor fi următorii servitori și cum se va descurca Grațiela singură în Ferma vedetelor, după ce i-a plecat cel mai important aliat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Alina Pușcaș și Cornel Păsat au făcut pentru prima dată virșli, în Transilvania, la “Ie, Românie”: “A fost destul de complicat”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Alina Pușcaș și Cornel Păsat îi dau o mână de ajutor lui Mircea Radu să găsească fetele cele mai frumoase și localnicii cei mai talentați din Transilvania, vineri, 16 martie, de la ora 20.00, la “Ie, Românie”.

În aventura lor rurală, Alina Pușcaș, prezentatoare a transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!” și actriță în serialul “Fructul oprit”, și cunoscutul coregraf Cornel Păsat au bătut la pas localitățile Săsciori, Săliște, Căpâlna și  Pianu, pe parcursul mai multor zile, ca să descopere cele mai mândre și vrednice fete din sat, dar și pe cei mai înzestrați localnici și să-i convingă să vină la preselecții.

Dacă Alina s-a arătat mirată de cât de multe fete cu ochi albaștri a întâlnit aici, Cornel a mărturisit că și-a pus silueta în pericol, pe toată perioada șederii, din cauza delicioaselor preparate cu care l-au îmbiat oamenii locului. În Transilvania, Cornel Păsat nu doar a gustat din minunatele și aburindele gogoși, clătite, cornulețe, plăcinte cu ceapă cu care l-au ademenit ospitalierii localnici, dar a și pregătit cârnăciori specifici zonei. Împreună cu Alina Pușcaș, a făcut pentru prima dată virșli,  adică niște cârnați din carne de capră sau oaie, în amestec cu carne de porc. “A fost destul de complicat, pentru că mațul de oaie în care trebuie împinsă carnea este foarte subțire și se rupe repede. Ori noi nu aveam voie să greșim”, povestește Alina. Ce au reușit ei să facă, telespectatorii vor vedea vineri seară.

Pe toată perioada șederii lor în Transilvania, Alina și Cornel au fost foarte impresionați de ospitalitatea oamenilor, “de cât sunt ei de mulțumiți cu puținul pe care-l au”, de jovialitatea și energia acestora.

Cine sunt frumoasele pe care ei le-au descoperit aici, dar și care sunt cei mai talentați români din zonă, telespectatorii vor afla, vineri, 16 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a emisiunii “Ie, Românie”, prezentată de Mircea Radu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

EXATLON: Roxana, Alina si Lupu, propunerile pentru eliminare din partea Razboinicilor

#Echipa a pierdut la mustata dreptul la imunitate, in jocul sportiv de aseara, din Arena

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Faimosii au invins aseara, cu scorul de 10 la 9, lupta fiind una stransa de fiecare data cand jucatorii se aflau pe barna ingusta, dovedindu-si forta si abilitatile de adevarati gladiatori.

In inferioritate numerica, inca de la debutul probei, Razboinicii pareau ca vor castiga aseara dreptul la imunitate, dar si casa pentru trei zile, miza dubla pusa la bataie, dar Faimosii s-au repliat si au invins pentru a patra oara consecutiv, la jocul din Arena.

Alex, cel care se considera vinovat pentru esecul Echipei de aseara, din cauza faptului ca a pierdut punctul care a facut diferenta ce i-a desemnat castigatori pe Faimosi, si-a castigat protectia aseara in ceea ce priveste eliminarile, ca urmare a faptului ca a castigat proba individuala.

Stefan, player of the week, in Echipa Razboinicilor

Alaturi de acesta, si Stefan s-a bucurat de imunitate datorita faptului ca este concurentul care a adunat cele mai multe puncte pe parcursul saptamanii, fiind desemnat player of the week.

“Este si o povara sa fii player of the week pentru ca urmeaza sa iti nominalizezi unul din membrii echipei tale cu care razi, plangi, te certi, te impaci si treci prin fel si fel de emotii si momente. Asta este momentul cand trebuie sa nominalizez un apropiat”, s-a confesat Stefan aseara.

Armonia si linistea a domnit in tabara Razboinicilor, in momentul in care acestia si-au anuntat cei trei concurenti nominalizati spre eliminare; primul a fost Lupu, desemnat de echipa, Roxana a fost propusa de Stefan, iar Alina a fost nominalizarea venita din partea lui Alex.

In aceasta seara, incepand cu ora 19:45, la Kanal D, telespectatorii vor putea afla cine este Razbonicul care va parasi competitia ce i-ar fi putut aduce marele premiu de 100.000 de Euro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending