HomeTELEVIZIUNEReality ShowAUDIENŢE TV: Supraviețuitorul şi-a revenit! A fost lider de audienţă pe toate segmentele de public. Follow up, aici!

AUDIENŢE TV: Supraviețuitorul şi-a revenit! A fost lider de audienţă pe toate segmentele de public. Follow up, aici!

Prev1 of 2

Condițiile sunt din ce în ce mai grele în Filipine, concurenții sunt la capătul puterilor, dar nu renunță la lupta pentru titlul de unicul Supraviețuitor și premiul în valoare de 100.000 de euro. Miercuri, membrii tribului Araw au fost nevoiți să treacă printr-o probă solicitantă și l-au votat pe Mircea Amza, care a părăsit competiția, iar pe Insula exilului lipsa hranei și-a spus cuvântul.

 

AEdiția Supraviețuitorul de miercuri a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a obținut 7.2 puncte de rating și 27.1% share, la nivelul publicului comercial, pe întreaga durată de difuzare, de două ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul secund, Antena 1, care a obținut 3.1 puncte de rating și 11.6% share.

supravietuitorul-pro-tv-7

 

Lupta pentru imunitate

Concurenții au primit de dimineață un mesaj, iar Otniela și Iulian au fost cei care l-au transmis colegilor: ”Doi dintre voi ar putea fi protejați la Consiliul tribal de mâine. Înainte de jocul de imunitate de astăzi, pe insula voastră a fost ascuns Talismanul Imunității.” Imediat, cei din tribul Araw și-au făcut scenarii și au început să se gândească cine ar putea fi cel care găsește talismanul. Pregătiți de proba de imunitate, cei șapte rămași în competiția Supraviețuitorul au fost hotărâți să câștige și să rămână cât mai mult timp în joc.

 

Fiecare dintre ei a fost nevoit să stea în ce poziție a dorit pe discul Da Vinci, fără să atingă pământul. Pe disc erau 18 piroane numerotate. De fiecare dată când Dragoș Bucurenci a spus câte un număr, concurenții au trebuit să găsească respectivul piron, să-l scoată și să-l arunce la pământ. Otniela, Adina, Andreea, Iulian, Andrei, Mircea și Robert au început în forță și păreau că vor rezista foarte mult. După primul piron aruncat, însă, Iulian s-a dezechilibrat și a căzut. Ceilalți concurenți s-au concentrat mult mai bine, au avut strategii bune, însă lupta finală s-a dat între Otniela și Andrei, care au rezistat până la ultimul piron. În cele din urmă, tensiunea și-a spus cuvântul și Otniela a căzut, iar Andrei a obținut pentru a doua oară consecutiv Talismanul imunității și nu a putut fi votat la Consiliul tribal, dar a putut vota.

supravietuitorul-pro-tv-8

 

Probleme de sănătate pe Insula exilului

Pe Insula exilului, Lucian a clacat, iar medicul l-a dus la clinică pentru a-i face investigații amănunțite, deoarece exista o posibilitate foarte mare ca el să nu mai poată continua competiția. Ina și Liviu nu erau siguri că el se va întorace în concurs, însă le-a făcut o surpriză când a revenit pe Insula exilului. Au răsuflat ușurați amândoi că Lucian este bine și poate merge mai departe alături de ei, chiar dacă era încă slăbit și avea mare nevoie de mâncare.

Concurenții au primit un mesaj care le-a readus zâmbetul: ”Astăzi veți primi o vizită surpriză!” și au început să se gândească cine ar putea veni și cu ce scop, sperând să fie cineva cu mâncare. Musafirul a apărut în cele din urmă. Dragoș Bucurenci a venit să-i viziteze și nu cu mâna goală, ci cu hrană pentru toți trei.

 

Sursa cifre: Kantar Media

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

dorin.huntai@radardemedia.ro

Ma puteti contact pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns