HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: TE CUNOSC DE UNDEVA a cucerit publicul de la oraşe!

AUDIENŢE TV: TE CUNOSC DE UNDEVA a cucerit publicul de la oraşe!

Prev1 of 2

AUDIENTE TV: Emisiunea „Te cunosc de undeva!”, care l-a desemnat castigator pe Lucian Ionescu, a fost sambata seara lider de audienta la orase. Show-ul castigat de Lucian cu o transformare in baritonul suedez Peter Mattei in rolul Figaro din opera „Barbierul din Sevilla” a adunat in fata micilor ecrane 1.948.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 20.47.

 

Astfel, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 – 23.21), o audienta medie de 8,5 puncte de rating si o cota de piata de 21,4%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 7,7 puncte de rating si o cota de piata de 19,5%.

te-cunosc-de-undeva-antena-1-sezonul-10-8

 

Sambata seara, la „Te cunosc de undeva!”, Maria Buză și Pepe, Amna, Misha, Nico, Adina Răducan, Dima Trofim, Dorian Popa, Lucian Ionescu și Șerban Copoț au cântat live muzică pop, rock, de Bollywood, folclor, dance și operă și au facut ca personajele lor să strălucească din nou la canapea. Astfel, Maria Buză și Pepe au devenit un cuplu bollywoodian de milioane: Maria a fost Asin, o actriță și dansatoare pe care Bollywood-ul a transformat-o într-o divă absolută, iar Pepe l-a imitat pe Salman Khan, unul dintre cei mai influenți și fermecători bărbați din istoria filmului indian.

 

Continuarea pe urmatoarea pagina! 

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns