HomeAUDIENȚE TVAnalizeAUDIENŢE TV: Premiera sezonului 10, TE CUNOSC DE UNDEVA, peste 1, 4 milioane de telespectatori

AUDIENŢE TV: Premiera sezonului 10, TE CUNOSC DE UNDEVA, peste 1, 4 milioane de telespectatori

Prev1 of 2

Prima editie a celui de-al zecelea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!” a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara. Emisiunea a adunat in fata micilor ecrane 1.415.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 21.47. 

 

PUBLICUL URBAN

Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 – 23.31), o audienta medie de 6,9 puncte de rating si o cota de piata de 19,1%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 6 puncte de rating si o cota de piata de 16,8%.

 

PUBLICUL NATIONAL

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 5,8 puncte de rating si o cota de piata de 16,1 %, urmata de Pro TV, cu 5,6 puncte de rating si 15,3 % cota de piata.

 

FOLLOW UP pe urmatoarea pagina!

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

TE CUNOSC DE UNDEVA, SEZONUL 10, ANTENA 1 (4)

 

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

arina.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

No comments

Lasă un răspuns