HomeAUDIENȚE TVAnalizeTransformările din show-ul TE CUNOSC DE UNDEVA, lider de audienţă la Antena 1

Transformările din show-ul TE CUNOSC DE UNDEVA, lider de audienţă la Antena 1

Prev1 of 2

AUDIENTE TV: Cea de-a doua editie a noului sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”, care l-a avut drept castigator pe Serban Copot, cu o transformare in Janis Joplin, a fost sambata seara lider de audienta la orase si in toata tara.

Show-ul a adunat in fata micilor ecrane 1.659.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 21.06.

 

PUBLICUL URBAN

Asadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a situat pe primul loc si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (19.59 – 23.22), o audienta medie de 7,2 puncte de rating si o cota de piata de 19,3%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 6,1 puncte de rating si o cota de piata de 16,4%.

PUBLICUL NATIONAL 

Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 6,6 puncte de rating si o cota de piata de 17,6 .

 

te-cunosc-de-undeva-sezonul-10-antena1-3

 

Cea de-a doua seara a transformarilor din cel de-al zecelea sezon a debutat cu un moment memorabil: Marina Voica a urcat pe scena de la “Te cunosc de undeva!” să cânte câteva dintre cele mai cunoscute refrene din repertoriul propriu împreună cu Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, si a fost aplaudata in picioare de jurati si public deopotriva.

Follow up pe urmatoarea pagina!

 

Prev1 of 2

Lasa un comentariu aici!

Written by

roxana.voicu@radardemedia.ro

Ma puteti contacta pe e-mail!

No comments

Lasă un răspuns